Frissítve: Jövőre tér vissza a The Walking Dead

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 7.
  • Hír
Link másolása
A minap tartották a BAFTA-díjátadót, ahol a Telltale Games vezérigazgatója, Dan Connors elmondta, hogy csak 2014 őszén térhet vissza a The Walking Dead-kalandjáték második évada. Megígérte, addig se fogunk unatkozni.

Ha abban reménykedtetek, hogy még idén rátehetitek a kezeteket a The Walking Dead-kalandjáték második évadára, akkor el kell keserítenünk mindenkit. Dan Connors, a Telltale Games vezérigazgatója az Eurogamernek elmondta, hogy 2014 őszén érkezik az új sorozat nyitódarabja.

Ez volt az első alkalom, hogy a fejlesztők a megjelenési dátumról beszéltek, s már előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a jeles nap még "messze van". A rajongók lelkesedését persze fenn kell tartani, ezért a játék írója, Gary Whitta némi köztes tartalommal készül még a második évad előtt.

Az biztos, ha a folytatás megjelenne PS4-re, a korábbi PS3-as mentéseinket gond nélkül átvihetjük az új platformra, így a döntéseink kihatással lesznek a második szériára is.

Connors megígérte, hogy hamarosan lerántják a leplet a legújabb projektjükről, amely teljesen más lesz, mint a The Walking Dead.

Update! A Telltale a Game Informernek helyesbített: még idén ősszel rajtolhat a széria, aggodalomra semmi ok!

14.
14.
Jared
#13 ez szomorú dolog :)
13.
13.
Killakikitt13
12.
12.
goblinfing
11.
11.
adam6751
#9: köszi az infókat...
10.
10.
p3ti
#9: Először is, eléggé gány dolog le spoilerezni a játék végét.... vannak akik még végig szeretnék játszani, úgyhogy kérlek, ha ilyet írsz, legalább vésd már elé azt a k*rva SPOILER szót. Amúgy ha ezek szerint végig pörgetted, láttad a végét.


**************SPOILER*****************
A végén rengeteg mindenre tanítod a kislányt, amit meg is fogad tőled. Mikor a legvégén áll a réten, lát egy túlélő csoportot - gondolom csatlakozik hozzájuk, majd a bevett praktikákat, tanácsokat tovább viszi a következő részre. Amúgy Lee halála eléggé dramatikus volt, engem még sosem érintett meg ennyire játék, mint a WD vége.
*************SPOILER VÉGE***************

Én nagyon remélem, hogy hozni fogja azt a színvonalat amit át élhettek a játékosok az első évad alatt. Messze az egyik legjobb játék amivel valaha volt dolgom.
7.
7.
dante92
És az első évadot mikor óhajtják kiadni lemezen PAL-os verzióban x360-ra?
6.
6.
p3ti
Kár hogy csak 2014ben jön... de ha annyira összetett lesz mint az első évad, akkor szívesen várok rá
5.
5.
p3ti
#1: Van, amcsi verzióban. PS3 régió free, ott végig tudod pörgetni az egész első évadot. Én akkor töltöttem le mikor akciós volt a LIVEon, és hatalmasat ütött, nálam év játéka 2012ben - pedig jó sok játékot játszottam végig, de egyik sem fogott meg annyira mint a Walking Dead.
4.
4.
TryGun
#1: Ha jól emlékszem van, ami tartalmazza az egész részt egyben :D
2.
2.
hunlord
Nagyon-nagyon távoli :O
1.
1.
adam6751
Lemezes változat van már az első évadból ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...