Tomb Raider - egymillió játékos két nap alatt

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 9.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix globális márkamenedzsere szerint kevesebb mint 48 óra alatt egymillió játékos játszott az új Tomb Raiderrel, és mint elmondta, a héten megjelent játék kifejezetten erősen rajtolt a boltokban.

Karl Stewart, a Square Enix globális márkamenedzsere a Twitteren csicseregte el, hogy az új Tomb Raider óriási siker: mint írta, "egymillió játékos játszott vele kevesebb mint egy óra alatt". A "lenyűgöző" eredmény hozadéka, hogy több boltban elfogyott a Tomb Raider-készlet, de ígérete szerint már úton van az utánpótlás.

Ennél konkrétabb eredmények nem állnak a rendelkezésünkre, de minden jel arra mutat, hogy a Tomb Raider az idei év egyik sikersztorija lehet. Az értékelések kifejezetten pozitívak, és ezek szerint az eladásokkal sincsenek problémák - csoda, hogy már a Crystal Dynamics már a jövőt tervezgeti, és az új film is a rebootra fog építeni?

63.
63.
Solid Snake1984
Tiszta lököttek vagytok:)

Ne vesszetek már ezen össze:).
Én Psx-el kedztem, volt Ps2őm, remélem lesz ps3 vagy 4 egyszer. Most pc-m van, de nem nézem le a konzolt. Mindkettőnek meg van az előny és a hátránya.
Pc-re sosem lesz olyan game mint az MGS vagy a Heavy Rain. Ez viszont a Pc hátránya. De ettől még minfkettőn szeretek játszani!
58.
58.
#57: "Tény hogy akármit is csináltál vele"

Mármint a PC verzióval
57.
57.
#56: Jó, volt PC-re, ilyen-olyan kiegészítésekkel el is érhetted hogy fusson, de a soundtrack kimaradt. TR fan voltam anno, úgyhogy vitatkozhatsz velem! :)

Tény hogy akármit is csináltál vele, annak idején a PS-es TR verziók voltak a legszínvonalasabbak, és ott volt a legirányíthatóbb, szar kópiakontrollerek ide vagy oda...
56.
56.
Trapyd
#53: Ezt úgy mondod, mintha kontrollert akkor sem lehetett volna PC hez venni. Megfelelő 3D kártyát pedig akkor is lehetett kapni, megfelelő áron, amivel jobb minőségben lehetett futtatni, mint konzolon. A mai játékok zöméből, pedig kiveszett a kihívás és leginkább csak szórakoztatóak, így olcsóbban szélesebb rétegnek csinálnak játékot.
50.
50.
Jinbobo
Én most Pc-n nyomom, nem ps3-on, de komolyan mondom, nagyon jó game lett! Kicsit hiányoltam a logikai kihívásokat, de az akciórészek kárpótolnak! Tényleg nagyon jó lett, aki eddig kicsit félt ettől az új résztől, annak üzenem, nyugodtan próbálja ki, nem bánja meg!
49.
49.
Karthágó bajnoka
Nagyon jó a játék (9/10), már csak 2 dolog kéne a "tökéletességhez", több és durvább főellenség, plusz nagyobb rejtvények/kirakósok. Akinek akadozik frissítsen drivert vagy nem tudom, de nagyon sajnálom őket.
48.
48.
aordog
Lehet! Gondolom te értesz...akkor, kérlek segíts neki! Elöre is köszönöm !
47.
47.
aordog
Gondolom tört verzio. Ha, igen, akkor mäsik kell. Ha az sem segít, akkor géptisztítäs, lehet hogy poros a venti.. ha több vinyo van, akkor ne a C-re telepíts! Ha ezutän is gond, akkor marad a rendszer telepítése...
46.
46.
Stranger
#42: Nem értesz hozzá, sok a hülyeség. Inkább ne mondj semmit.
45.
45.
Szajmonba
#42: Nameg crysis 3-mat részben med felett viszi és specal messze durvább úgyis a látványa mint a tr nek :D
44.
44.
Szajmonba
#42: Kezdjük pl ott hogy valami 50% on pörgette a procim a játék közbe és a nonszensz hogy a rendszer a szarjait többször indittota el és azért volt ez kész :D XD
43.
43.
aordog
1920x1080 elirtam:(
42.
42.
aordog
Ez gondolom NVIDIA kärtya...,de lehet, hoy tévedek?!
Ha tévedek, akkor nem tudom a problémädat!
Ha nem, akkor a következöt érdemes tudni(de biztos tudod)
Az AMD joval erösebb, meg akkor is jobb a teljesitményteszt, ha minden adat megegyezik! Nekem a bencmark 20 alatt van, de a jäték nem akad be és nagyon szépen fut 4 gb rammal és 1929x1080- ban egy 94 centis TV-n. De, mint lentebb irtam engem nem érdekel a poligonszäm. A jäték legyen jol jätszhato és a beällitäsokba ezt te is megteheted! A High ês az Ultra kifejezést i5-nêl csak kevés jätéknäl tudod beällitani! Ide mär gyakorlatilag egy i7 kell!
41.
41.
Raatkainen
#35: Úristen világvége!;)
40.
40.
Szajmonba
#37: Jo de special a gépigények szerint röhögve kéne csutkán vinnie...
38.
38.
aordog
Valoban lemegy, de a jätékon ezt nem nagyon veszem észre! Nem megy nekem full beällítäsokkal, de nem is kell! A grafika lehengerlö és aki megteheti a 3D és egyéb huncut dolgokat az örüljön neki!
A jäték eszméletlenül jo és nagyon beleéli magät a jätékos! A harcrendszer parädés és érzed, hogy sulya van a döntéseidnek. Nekem teljesen olyan, mint egy film, amit éppen most én rendezek meg! Egyszerüen nem lehet leteni! Ami hiba észrevetödik az elhanyagolhato, a következö percben mär ugy is mäs lesz a figyelem középpontja! A legjobb jätékok között van a helye!
Az audio rész is päratlan! Ez mär a következö generäcio? Remêlem igen, mert különben a maradék hajamat is leteszem:)
37.
37.
biohazard rex
#35: Vsync,Tressfx,High precision,Tesselation legyen kikapcsolva. Többi high-on (SSAO normal, Depth of field normal). Nekem így volt 54~ fps-em 1280x1024-es felbontáson.
8gb ram, GTS450, i5-760
Így játék végére érve, vannak hibái bőven, ami legjobban szemet szúrt az az, hogy nem hagyta a játék, hogy átérezd lara helyzetét, mert egy bejátszásban sem fordítja csak rá a figyelmet. Gondolok itt ilyenekre, hogy halljuk a gondolatait, hogy miért vele történik, gyenge vagyok stb., meg több ilyen depis szöveg ami kitörne az emberből ilyen szituban. Meg igazán érzelmi kitörései se nagyon vannak, pedig egy földet v falat püfölő sírós, kiabálós lara bejátszást szívesen megnéztem volna. Lehet elég furán hangzik, de szvsz kellett volna bár ilyen cutscene, hogy jobban átérezzük a súlyát, hogy elveszített vmit/vkit. Aminek kifejezetten örültem volna még, hogyha a sebeket egy minijáték keretein belül nekünk kell ápolni és nem az van hogy egyik pillanatról a másikra lesz a kezén kötés, meg elszakad a ruhája.
36.
36.
p3ti
Ennyi pozitív teszt, visszajelzés, játékos tapasztalat után nekem is kedvem támadt kipörgetni a játékot.
35.
35.
Szajmonba
Kiégek :( 8gb ram i5-2500 és GTX560 Ti-n normalon képes lemenni 60 alá holélnek? hogyvanez konfigurálva? -.-
34.
34.
giga321
Szintén azt mondom én is hogy év játéka eddig. Lehengerlő hangulat harcrendszer végre át tudom élni a karakter helyzetét, fájdalmát, szomorúságát, örömét, bánatát stb. Egyetlen egy dolog nem tetszik ezt másik TR cikkben leírtam. Hogy az íjat meg a nyilat amikor elrakja eltűnik és nem rakja vissza a hátára mint Connor az AC-ében. Szerintem ezt simán megoldhatták volna de ez tényleg csak a legkisebb hiba amit észrevettem.
33.
33.
xinosz
#32: de sajnos a teljesített százalék elég gyorsan megy fölfele! :(
32.
32.
xinosz
Az utóbbi időkben megjelent játékok közül ez az első olyan amit nem várok hogy végigvigyem mert akkor vége lesz! :)
31.
31.
Raatkainen
Eddig valóban a legjobb az évben, de én várnék azért a Watch Dogsra:)
30.
30.
Naridar
29: Korai még ezt előre kijelenteni. Tény, hogy fantasztikus a TR, de csak ebben a műfajban még jön idén a Last of Us, meg aztán más műfajban GTA 5, Bioshock Infinite, Watchdogs, Remember Me, Rayman Legends, Starcraft 2: HotS, és még tovább is van. Szóval lesz mivel játszani idén is :)
29.
29.
Fenimor
Igaz, még csak év eleje van, de nagyon év játéka gyanús!
Mindenesetre nagyon fel kell kötni a gatyót, ha ezt túl akarják szárnyalni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...