Gears of War: Judgment launch party lesz holnap

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 20.
  • Rendezvény
Link másolása
A héten kerül boltokba a Gears of War-trilógia előzményeit elmesélő Judgment, a Microsoft pedig Magyarországon is hatalmas felfordulást tart majd ebből az apropóból, a budapesti Akvárium Klubban.

A Microsoft március 21-én, holnap tartja a Gears of War: Judgment hazai launch partyját, a rendezvény a budapesti Akvárium Klubban lesz. Kapunyitás 17 órakor, ki lehet próbálni a játékot, és mindenféle meglepetést is ígérnek a szervezők. A hazai nyitóbuliktól szokatlan módon este fél 10-kor koncertek is lesznek: fellép a Mary Popkids, lesz Punnany Massif/DJ Act, Irie Maffia/DJ Set és Palotai is. Jó szórakozást!


34.
34.
Gotham123
Bánatos balladáktól tajtékzik a tenger...
33.
33.
NinjaNorb
#31: Röviden tömören maradj a 3nál szinte ugyanaz csak butítva kevesebb mappal horda mode sincs az overrun meg a 4 kemény mappal elég gyorsan unalomba fullad és azt hiszem hogy versusba is csak 4 map van ráadásul már nem locust az 1ik csapat hanem ugyanugy ember piros ruhában kész röhej az egész sztem a single viszont soloban és coopban is jó van benne kihívás nem úgy mint a 3ba viszont rövidebb meg van 1 rövid silverbackes rész és ennyi semmi grandiozus mint a 2 ezt tudnám nagy negativumnak felhozni
32.
32.
HunRaptor
Én inkább pozitív hozászolásokat olvastam a játékról.
31.
31.
A Droid
#22: Hogy te mekkora egy bohóc vagy....
Nem értem, miért kell minősíteni embereket, azért mert esetleg warezolnak. Engem nem érint a téma, de neked miért fáj, ha mások nem fizetnek játékokért? Gondolom neked totál kimaradt az iskolás pénztelenség, anyádék megvásárolták a lemezeket, sőt még poénból sem csúszott le windows, ps, vagy bármi más a torrent oldalakról..
Félre ne érts, ez csak a te dolgod, k....ra nem érdekel senkit, hol szerzed be a játékokat, de ez a gagyi fellengzős duma, amit itt lenyomsz, azzal csak vicc tárgyává teszed magad. "Szájba tolni","pöcszsák" mégis mi ez???? Ne itt éld ki az agresszivitásod, iszonyat lehozó ilyen kommenteket olvasgatni, a szerkesztők meg majd eldöntik, melyik hozzászólást ollózzák ki..
.
Aki próbálta a játékot, tőle kérdezném, hogy a multi milyen lett? Sokat nem vártam a storytól, nem lepődtem meg a véleményeken, de ha a multi rendben, akkor valószínű, hogy megveszem. Szóval, vélemények?
30.
30.
NinjaNorb
#24: hehe ez 1 nagyon jó videó volt és tényleg felnyitja az ember szemét hogy mikor is kezdet el minden szarrá menni pedig általábban nem élvezem a piaci elemzéseketxD
29.
29.
NinjaNorb
hoho tuti ott leszek :D a játékhoz csak annyit szolnék hozzá hogy nem annyira szar mint amennyire itt azt ecsetelik én meglepődtem hogy a people can fly a bulletstorm után egyáltalán ezt a szintet hozta az első 3hoz nem ér fel 1 szimpla spin off ha valaki viszont tényleg azt a színvonalat várja mint eddig az nagyon pofára esik
26.
26.
Gery8922
én új teszt módszert javaslok pontozzák le a grafikát., a szavatosságot., a hangot, zenét játékélményt irányithatóságot és adjanak egy átlagot
ne pedig az hogy oda írok pár pozitÍvumot pár negatívumot és abból hasra ütök és adok valamit ez hülyeség pl Resi 6 : grafika 10/8 hang 10/9 irányíthatóság 10/8 szavatosság 10/10 játékélmény 10/9 és jöhet az átlag
vagy Alien CM Grafika 10/5 hang 10/7 irányíthatóság 10/7 szavatosság 10/5 játékélmény 10/7 és átlag
25.
25.
NemTudomMiLegyen
#22: Csak egy kis támpontot adok az én motivációmról: megvan mint 3 Gears, játszottam a Bulletstorm-mal ami nem jött be így kétkedve fogadtam, hogy ez a csapat készíti az új részt. SZóval rajongóként állítom, hogy ez most annyira nem jött be. De itt én is befejezem, majd kíváncsi leszek a te és a szaksajtó véleményére.
24.
24.
#21: Én azt egy szóval nem állítottam hogy warezolnék és büszke lennék erre, én csak azt mondom hogy van egy gamer alvilág ahonnan idő előtt böffent fel ez a förtelem, és aki ügyesen követte a neten a nyomokat és van a környezetében erre alkalmas gép is, az mára jó eséllyel megtapasztalta a játékot maga borzalmasságában. Nem ismerni azt ami a világban történik nem erény, az már igen ha nem warezolsz, persze, de tudni arról amit a "másik oldal" már jó előre megtapasztalt, olvasni őket is inkább arra lenne jó szerintem amiért sokan akik hasonló játékkritikákat olvasunk: hogy ne vásároljunk be a rossz játékokkal!

Egyébként van most a YouTube-on egy nagyon jó videó arról a veszélyről, amiről ma már egyszer én is említést tettem: a nagy videogame industry crash (1983) megismétlődéséről!

http://www.youtube.com/watch?v=XZxXEidtxHk&list=UUnkI-HQM4qix4TWbM4W9kgg&index=1


Majd ha toltátok mint én akkor megértitek, addig csak örüljetek hogy nem kellett ekkorát csalódnotok. Ha mostantól az Aliens-hez és ehhez hasonló játékok állítják majd fel az új standardeket, akkor elvesztünk, microtranzakció, F2P, DRM, Day-1 DLC-k ide vagy oda... Ahogyan a srác is mondja a videóban: a történelem mindig ismétli önmagát, ha a jelenkorban megfeledkeznek a múlt hibáiról...
23.
23.
UncannyDante94
oohh f*ck..ha eltudnék menni, tuti hogy ott lennék, már csak a Punnany Massif miatt is !:D
22.
22.
kharami
#21: Na nem rég értem haza és csak hogy reagáljak itt pár dologra, aztán ezek után hagyom a francba ezt az oldalt! 1. engem nem a warez idegelt fel, hanem az, hogy még meg sem jelent már fikázza és még warezol is és büszke is rá! (warezoljon, de ne legyen már rá ennyire büszke) 2. a szájba tolást azután irtam ironikusan, amikor a kedves kolléga verő embernek minősitett! 3 csak hogy a játékhoz is szóljak én kifejezetten imádtam a gears sorozatot, ezt is várom és majd csak azután alkotok róla véleményt miután kipróbáltam, és nem megjelenés előtt, amikor még hivatalosan a kezem között sem tarthatom a cuccot! Warezoljon aki akar szive joga hozzá, de ne legyünk már ennyire büszkék rá ráadásul egy olyan fórumon ahol ez nem elfogadott! Na köszöntem jó éjt!
21.
21.
csoki0619
Az egyik warezol es buszke ra, a masik nem warezol, o tisztesseges es becsuletes, de legszivesebben szettepne, "szajba tolna" (XD), minden kaloz jeloltet, a harmadik probal kettejuk kozt beket teremteni, pedig ez csak olaj a tuzre. A negyedik (en) megprobalja osszefoglalni az esemenyeket, h tisztabb kepet kapjunk arrol, h az itteni hozzaszolasoknak valojaban picsafustnyi koze sincs a hirhez, teszem ezt ugy h en is ugyanugy tovabb erositem az off-topic-ozok taborat. Komolyan mondom ez az oldal ebbol el, mert h azt nem lehet rola elmondani h azert szeretjuk mert partatlan, vagy mert oly realis, vagy h minden fontos infot megosztanak a kedves latogatoval, az 100%, de ez mar csak igy megy.
20.
20.
dzsiádzsó
nagyon gyenge eresztés, inkább TR 10x, mint ezt 1x végigtoljam!
19.
19.
TheEdward39
Nem vágom, hogy miért nem lehet tiszteletben tartani a másik véleményét...
Az összes fórumon vita megy, nem tudok kommenteket olvasgatni a játékról, kinek hogy tetszett, ilyesmik, mert minden egyes szájbavert oldalon csak a vita a játék kedvelő (rosszabb esetben fanboyok) és azok között, akinek nem jött be (rosszabb esetben csak sima haterek)
De ebben csak annyi a probléma, hogy sokszor a másik véleményét magasról leszarva írogatnak random dolgokat, hogy megvédjék és/vagy támadják a játékot.
Neki más a véleménye? Jó. Joga van hozzá.
(Másik dolog meg hogy -aki azt támadja, hogy warez- nincs mindenkinek pénze megvenni minden játékot, ami érdekli.)
Igen, offtopik, de már egyszerűen nem bírtam ki, hogy minden fórumon vita van.
18.
18.
NemTudomMiLegyen
#11: Igen, süt rólad a tisztesség és a becsület, a durván általánosított xbox vásárlással kapcsolatos véleményed pedig megpróbálom figyelmen kívül hagyni. Mindenki magából indul ki.
És úgy szidod a korombeli társadalmat, hogy azt kell feltételeznem te saját magad tartottad el 17 éves korodban.
17.
17.
Ecetes sajt
#16: Nem a bannolásra gondoltam, hanem csak a hozzászólások törlésére :)
16.
16.
#14: Engem nem zavar ha bannolnak, csak kharamit is vigyem magammal :D
Mindketten megérdemeljük, csak az a különbség köztünk hogy én ezzel tisztában is vagyok, míg ő nem hajlandó észrevenni magát. xD
15.
15.
AIlspah
Ha mi warezzal bemocskoljuk a fórumot, akkor neked mért kell trágár szavakkal bemocskolni? Én mind a két felet megértem,de azért mégis lehet kulturált módon írni!
Szerintem....
14.
14.
Ecetes sajt
Tessék tessék fogadni! Vajon mikor indul a moderálás? Tétjeiket nálam tehetik meg! Én ma délután/este hat órára szavazok.....
Pisztáciát és zsákbamacskát is árulok a nézőközönségnek!
13.
13.
#11: Feldobtad a délutánom, köszi :D

Csókoltatlak!
12.
12.
kharami
#10: Hát ebbe most nem találtál bele Pityuka! Nade nekem most ennél fontosabb dolgom is van, tudod valakit nem apucika és anyucika tart el! Na szevasz!
11.
11.
kharami
#9: Vicces vagy apuka vicces vagy! Igazi királyok vagytok tényleg! Más igényes helyeken ki van irva Warez téma azonnali bann! De ez még nem is lenne nagy baj, ha nem 17 éves kis pöcsök magyaráznának nekem apuka anyuka pénzén vásárolt boxon tolva, írott játékkal a megjelenés előtt! Töltse le próbálja ki, de nemár egy ilyen fórumon magyarázzon erről! A másik meg ja én vagyok a képen de neked meg ehhez mi közöd van! Verőlegény? Max az ilyeneket tolom szájba mint az előttem szólók, amúgy tisztességes és becsületes ember vagyok! De nem hiszem, hogy ezt pont neked kéne bizonygatnom Te seggfej!
10.
10.
#7: Igen, most tudom hogy számomra az következik hogy megbaxol anyám hátán, kibelezel engem mert egy kis xaros csicska vagyok, agyon versz a tesókkal stb... Trollimmunis vagyok, úgyhogy kár a gőzért apa!
9.
9.
#5: Ezzel a stílussal nem lep meg ha az igazán jó helyekre nem engednek be :D

Amúgy kint van az, hidd el, és ez jól is van így! Legalább a kiszivárgott (egyébként kész) játék minősége és az azt ért kritika végső simításokra ösztönözheti a fejlesztőket! Nagyon sokan szidják akik végigtolták, és nem kevesen vagyunk. Van olyan játék ahol támogatom a korábban kiszivárgott játék későbbi megvásárlását (Tomb Raider), de itt sajnos gamertársaink elleni bűncselekmény lenne...

Remélem észbe kapnak a fejlesztők, és akkor a hozzád hasonló emberkéknek nem lesz akkora pofára esés a végeredmény amire úgy vártak...


UI: Komám, ha az te vagy a képen akkor rólad sem feltételezném hogy a tisztesség megtestesítője lennél... Valami kidobóembernek vagy verőlegénynek tűnsz, nem éppen egy hiteles erkölcscsősznek, sorry...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...