Halo 4: Forward Unto Dawn - májusban jön a DVD

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon szerint május végén jelenik meg Európában a Halo 4: Forward Unto Dawn című webes minisorozat lemezes kiadása. A DVD-Blu-ray kombó extra tartalommal és más ajándékokkal együtt lesz megvásárolható.

A Halo 4: Forward Unto Dawn című minisorozat a Halo 4 előzményeibe enged betekintést, a történet során a covenant megtámad egy UNSC-kiképző központot, mi pedig az első sorból élhetjük át a történteket.

A sorozat a YouTube-on futott (itt megtekinthető az első, a második, a harmadik, a negyedik és az ötödik rész is), május 27-én viszont megjelenik belőle egy lemezes kiadás is. A DVD-Blu-ray kombó ára az Amazon szerint 18,70 font lesz, ezért cserébe 100 perc bónusztartalmat, egy posztert és néhány művészeti kártyát is kapnak a rajongók.

4.
4.
Farkasölő
Hogy lehet kipróbálni a játékokat?
3.
3.
azureknight0715
Jó kis sorozat volt, bár inkább a 2. fele volt izgalmas. Egy bajom volt vele és az pedig az volt hogy sokszor kevertem a szereplőket. Egy folytatásnak én is örülnék bár én sem vagyok egy halo fan, csak ismerősnél próbáltam ki, de valahogy sosem jött át.
1.
1.
bitbandita
Tud valaki valamit egy esetleges folytatásról? Tetszett meg minden, de ez a történet így önmagában elég kevés, mondjuk nem vagyok hc-fan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...