Jön a Saints Row 4, itt vannak az első látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Formális bejelentést kapott a Saints Row 4 és az új kiadó, a Deep Silver jóvoltából már megjelenési dátummal, valamint pazar kedvcsinálókkal szolgálhatunk az őrült sandbox címről. A Szentek visszatérnek augusztusban.

A Saints Row 4 története ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: a Third Street Saints banda felemelkedett, vezetőjét megválasztották az Egyesült Államok elnökének. Azonban az események nem várt fordulatot vesznek, hiszen egy katasztrofális mértékű idegen invázió kezdődik, és csapatunk tagjait egy furcsa Steelport-szimulációba kényszerítik.

Ez egy alternatív változata a városnak, ahol hőseinknek gigászi szuperképességeik lehetnek - elindul a küzdelem, hogy megmentsék az emberiséget az idegenek zsarnok főnökétől, Zinyaktól, aki mentális markában tartja a polgárokat.

Ahogy hallható, még elmebetegebb történet vár ránk a Saints Row 4-ben, ahol az eltúlzott erőszak és a könnyed hangulat szinte garantált lesz. Mint ismert, a Deep Silver szerezte meg a Volition csapatát a csődbe jutott THQ-tól. Tudtátok, hogy a Saints Row 4 tartalma eredetileg DLC-nek indult? Az előző kiadó fejesei úgy gondolták, hogy a felhozatal bőven elég lesz egy számozott epizódhoz.


A Saints Row 4 augusztus 23-án jelenik meg PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra.

28.
28.
Moldren
#11: Ok, én ezt elfogadom, de akkor se értem hogy lehet szeretni.
27.
27.
Jani379
A járművek irányíthatóságáról (valótlan fizikájáról) nem is beszélve. A helyén kell kezelni. De nem akarom ismételni magam.
26.
26.
Cseszneki
#25: A játékmenet meg a San Andreasal van egyszinten
25.
25.
Jani379
Jó lesz ez, a The Third is jó poén, egy agymenés volt. A magam részéről várom a megjelenést. Jókat nevetünk majd az abszurditásokon, az egész játék erről szól, hogy nevess egy jót de...

De nem hasonlítanám a jelen generációban megjelent Grand Theft Auto IV-hez a GTA 4: Episodes From Liberty City-hez, és ha igazak az eddigi információk a Grand Theft Auto V-ről akkor ahhoz meg pláne nem. Mégpedig azért mert úgy látom ég és föld a minőségbeli különbség a GTA javára. A GTA-ban ott az elképesztő már-már ijesztő részletgazdagsággal lemodellezett város stb...stb...stb...tudjátok ti is. Míg a Saints Row ehhez képest annyit tud, hogy egy nagycsöcsű karakterrel, lila műpélóval bírsz futásra, menekülésre minden idős bottal járó nénikét. Szó se róla ezt jól csinálja, nekem is tetszik. De ettől, hogy hatalmas lila műpéló van benne még nem lesz olyan hatalmas játék mint a GRAND THEFT AUTO.
24.
24.
p3ti
23.
23.
adam6751
#19: Nincs vele bajom, mindössze nem tudtam mi az ami megfogja a rajongókat.
Mert hogy vannak rajongói. De most már értem...ez egy víg-játék ;D( ;D = ez egy eltúlzott kacsintás akar lenni az erőltetett viccemre).
22.
22.
p3ti
#21: És hol láttál te elfogult embert ?
21.
21.
Cseszneki
Én az elfogult embereket kritizáltam
20.
20.
Cseszneki
#18: Kérdem én tőled: hol szidtam én a játékot?
19.
19.
p3ti
#7: Nem szabad komolyan venni. Ez egy agyatlan GTA ahol minden a hülyeségre épül. Persze van aki nem szereti, de nekem pont hogy ez tetszik benne
18.
18.
xinosz
#17: Pont te beszélsz! Szánalmas!
17.
17.
Cseszneki
#16: Elvagy tévedve! Eddig itt senki sem szidta a játékot
16.
16.
xinosz
Csak azt nem értem, hogy akit nem érdekel a játék és csak fikázza, h teljes értékű vagy csak DLC, mit lehet benne szeretni, az mi a francot keres itt!
14.
14.
Cseszneki
Most mindenki itt élvezkedik, hogy milyen jó, hogy teljes értékű rész lesz a DLC. Ha az EA vagy az Activision lenne a kiadó akkor meg mindenki csak köpködne

Ezt hívják elfogultságnak! Szánalmas!
13.
13.
Cuppak
Nagyon jó lesz, SR 2 & 3-t imádtam!
12.
12.
samatagrav09
#7: Vicces enyhén beteg humorral és ettől jót tud szórakozni vele az ember.
11.
11.
xinosz
#10: Miért a Minecraftot vagy Lady Gagát hogy lehet szeretni? Úgy, hogy nem mindenki egyformán gondolkozik és nem mindenkinek egyformák az igényei, ilyen egyszerű!
10.
10.
Moldren
9.
9.
xinosz
Marad a Saints Row feeling az már biztos!! 0:26-nál az jó tripp lesz! De végül is az egész játék egy jó nagy tripp! :D
8.
8.
giga321
o.O. My brain is full of shit. Várom.
7.
7.
adam6751
Hogy lehet ezt szeretni...
6.
6.
Jared
Nagyon buták a készítők mint mindíg ezért is imádom a játékukat tuti előrendelem :)
4.
4.
NemTudomMiLegyen
#2: Nem. Ez az Enter the dominatrix, DLC-nek indult és a 4. rész lett belőle. Ennek pedig nagyon örülök, a 3. rész zseniális volt:D
3.
3.
p3ti
Rég röhögtem ennyit egy traileren :D Szeressük a Saint's Row humorát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...