Érkezik a Civilization V második kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Take-Two és a Firaxis Games bejelentette a Civilization V második expanzióját, a Brave New Worldöt. A nemzetközi kereskedelmet végre bevezetik, és nagyobb hangsúly lesz a kultúrán és a diplomácián.

Nyáron jelenik meg PC-re és Macre a Civilization V: Brave New World, amely "hatalmas mennyiségű új tartalmat" tesz elérhetővé. Sid Meier szerint számos nagyszerű funkciót adtak hozzá a játékhoz a Gods & Kings óta, így még izgalmasabb játékmenet vár ránk.

Lássuk a legfontosabb jellemzőket! A bővítmény kilenc új civilizációt hoz magával, mindegyik egyedi vonásokkal, épületekkel, egységekkel és vezetőkkel rendelkezik - köztük van a lengyel III. Kázmér is. Kulturális fölényünkkel is győzelmet arathatunk az ellenség felett, a nagy művészek mesterműveket alkothatnak meg, és múzeumokat és operaházakat építhetünk a kultúra jegyében.

Ősi csaták és felbecsülhetetlen értékű kulturális tárgyak után kutathatunk a régészeink segítségével. Mivel a diplomácia fontosabb, mint valaha, így nagy hangsúly lesz a szövetségeseinken. A kongresszus szavazhat a fontosabb kérdésekben, szankciókat vethetünk ki a gaz nemzetek ellen, korlátozhatjuk erőforrásaikat, nukleáris fegyvereket vethetünk be.

Nemzetközi kereskedelmi útvonalakat fektethetünk le a szárazföldön és a tengeren egyaránt, biztosítva a gazdaság fellendülését, a jólétet, miközben terjed a vallás, a tudomány és a kultúra befolyása. Választhatunk rövidebb, de biztonságosabb útvonalakat, vagy hosszabb, de kockázatosabbakat is a nagyobb fizetség reményében.

Nyolc új csoda érhető el a kiegészítőben - köztük a Parthenon, a Broadway és az Uffizi. Új scenariokat élvezhetünk, így például ellátogathatunk egy epikus afrikai csatába, versenyt futhatunk a többi gyarmatosító állammal. Küzdhetünk az amerikai polgárháborúban a Konföderáció vagy az Unió oldalán is.

6.
6.
Naridar
4: Valószínűleg nem ugyanaz a célpont a két esetben, távolibb néppel kereskedve lehet hogy jobb üzletet tudunk kötni.
5.
5.
Sniper Fox
#4: Gondolom az utóbbinál nagyobb a haszon.
4.
4.
Palcikaman
"Választhatunk rövidebb, de biztonságosabb útvonalakat, vagy hosszabb, de kockázatosabbakat is. "
ki az az elvetemült állat aki direkt olyan úton megy ami hosszabb és még veszélyesebb is? XD
3.
3.
herlius
Remek hír! Csak azt nem értem, hogy mi abban az újdonság, hogy kultúrális győzelmet is arathatunk. Ez eddig is alapból benne volt a játékban.
2.
2.
Sniper Fox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...