Resident Evil 6 - jönnek a Left 4 Dead 2-karakterek

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Valve és a Capcom összeállt, hogy egy ígéretes Left 4 Dead 2 X Resident Evil 6 crossovert kreáljon a túlélőhorror PC-s felhasználóinak. A Mercenaries: No Mercy módban irányíthatjuk az ismerős karaktereket.

Lepacsizott a Valve és a Capcom. Az együttműködésnek köszönhetően a Left 4 Dead 2 karakterei - Coach, Nick, Ellis és Rochelle - játszhatóak lesznek a PC-s Resident Evil 6 exkluzív módjában, a Mercenaries: No Mercyben. Minden szereplő egyedi fegyvereket kap, amiket csak a RE6-ban használhat. S ez még nem minden: az április 5-én megjelenő ingyenes DLC-ben olyan fertőzöttek is tiszteletüket teszik ellenfélként, mint a Witch és a MIni Tank.

Kölcsönkenyér visszajár, így a PC-s Left 4 Dead 2 rajongói is örülhetnek, elvégre a Resident Evil 6 Lepotitsa, Napad és Ogroman nevű szörnyei tavasszal tiszteletüket teszik az FPS-ben. A Valve jelenleg az integrálásukon dolgozik.

Trailer és képek alant:

16.
16.
Mortician
#14: Az rendben van, de én most erre a crossoverre gondoltam. Francis, Bill meg a többiek szerintem sokkal jobbak lettek volna, mint ezek... :)
15.
15.
Extol
#12: Épp ez az, pont ugyanígy gondolom én is. Az első részben mind a négy karakter igazi egyéniség volt, fura humoros csapat volt. A második csapatot egy kimagasló figura sem erősíti.
14.
14.
biohazard rex
#12: Azért ,mert ha megveszed a L4D2-őt, akkor abban benne vannak a L4D kampányai (DLC-k is) a régi karakterekkel :D
13.
13.
Dreadlox
#11: én a 2. részt nem szeretem valalmiért, az első sokkal jobban átjött, még mai napig is játszani szoktam vele^^
12.
12.
Mortician
Nem tudom miért pont a Left 4 Dead 2 karaktereit erőltetik. Idegesítő bagázs úgy, ahogy van. Az első részben sokkal jobb 4 fős csapatot hoztak össze. Ezek közül egyikkel se tudtam megbarátkozni, ritka irritáló személyiségük van. Coach volt még a legnormálisabb talán.
11.
11.
Extol
Az első rész karakterei jobbak voltak.
10.
10.
Dreadlox
#8: jó hülyeségeket beszélsz ember, először is fizika? a valaha létezett egyik legjobb fizikai motort használja a játék, mit vársz, hogy a zombie ha meglövöd a szívéhez kap és drámaian fog összeesni neked? való életbe is ha valakit meglősz összeesik, ezek meg zombie-k, nem is szükségek a script hozzá, mert fájdalmat nem éreznek! másodszor, minek neked kombók egy versusba? ha kombózni akarsz mennyél tekkenezni, mind1ik speciális jó valamire, a kombó meg csapatalapú ha annyira kell neked, harmadszor a grafika, feltünt hogy a left 4 dead 1-2 nem tavaly vagy idén jöttek ki? és még mindig azt a source engine-t használja amit a half life 2höz? ebből kihozni ezt teljesítmény, nemtudom hogy vagy ezzel de a resi 6 egy olcsó akcióhent fos lett... meg összehasonlítod a resi 4el, ami ha úgy vesszük suvival horror kategória, lassú zombiekkal, itt 50-10as hordák jönnek rád, ki a kutya faszát érdekel hogy hogy esik össze a zombie, úgy se arra fogsz koncentrálni
9.
9.
Gery8922
#7: a reben már a 4 ben oda figyeltek erre hogy lábbon lövöd össze esik válon hátra löki a szörnyet zombit stb fejen akk a fejét fogja vagy leszakad a l4d2 ben semmi ilyen igénytelen fizika nélküli
jó a háttér grafikát igényesen megcsinálták alá írom
8.
8.
Gery8922
#7: hát nem tudom melyik az agyatlanabb
kb a left 4 dead 2 simmiről nem szól
meg ha megfigyeled olyan igénytelenül vannak megcsinálva pl a zombik is hogy kb akkárhol találod el össze esnek futás közbe 0 fizika a szörnyek is gagyibbak nem picit mind kidolgozásra mint pedig kombókba jóformán 2 dolgot tud csinálni mind arról nem is beszélve hogy azok is csak össze esnek ha lábbon lövöd akkor is semmi speciális kivégzési mód a l4d2 ben igénytelen a rehez képest én vigig vittem mind kettőt nem levegőbe beszélek kb az orc vel talán felveszi a versenyt talán de csak a grafika miatt
7.
7.
Mi van? A left 4 dead 1 és 2 sokkal jobb mint a resevil 6, azok direkt erre készültek, a resevil pedig egy survival horrorbol degradalodott agyatlan akció lovoldeve...
5.
5.
Gery8922
sehol nincs a left 4 dead 2 a resdent 6 hoz képest
4.
4.
lolman598
szerintem ez nem is rossz ötlet,főleg ha tényleg ingyér van,ahogyan azt írták is
3.
3.
wolfwarrior
#2: Angry birds: left 4 eggs
2.
2.
Drazhar
nem tudom egy franchise-t ki lehet-e jobban árusítani már az út szélére. ennél van még lejjebb? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...