PC-re is megjelenik a Mortal Kombat?

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
A verekedős játékok patinás képviselője, amely 2011-ben visszahozta a vérgőzös kivégzéseket a köztudatba, számítógépekre is megjelenhet. A PC-s verzió már előrendelhető az Amazon webáruházban.

A Mortal Kombat kilencedik fejezete 2011 tavaszán jelent meg konzolokon, s a jelek szerint két év után számítógépeken is tiszteletét teszi. A brit Amazonon már előrendelhető a Mortal Kombat Game of the Year Edition, amely 2013. június 14-én jelenhet meg Windows 7 és XP operációs rendszerrel rendelkező PC-kre.

Hivatalos megerősítés még nem érkezett a Warnertől, viszont az adatlap tanúsága szerint már a korhatár-besoroláson is átesett a cím. Az 1998-ban megjelent negyedik rész óta egyetlen Mortal Kombat sem érkezett PC-re, nagy meglepetés lenne, ha a legutóbbi rész minden DLC-t tartalmazó portja elkészülne. Reméljük a legjobbakat!

89.
89.
rayden02
Kiszivárgott a steam achievements lista is!
Vigyázat,aki pc-re várja annak erősen spoileres lehet!
http://devinwatson.com/SteamSchema/230800.html
88.
88.
l4cyk4
#73: "Jelen van de csakis miattunk, mert bedőlünk nekik, mert minden szart megveszünk sokszor anélkül, hogy bármi érdemleges infonk lenne róla."

Ebben teljesen igazad van! Az embereknek el kellene kezdeni tudatosan vásárolni, mert ez az ész nélküli fogyasztás már így is elég sok kárt okozott. De a tény az tény. Igaz nem klasszikus értelemben, de meglopnak bennünket.
87.
87.
Dreadlox
#86: igen, de az nem megy a játék kárára, csak kimaradsz a jóból, de az hogy egyáltalán nem tudsz kapcsolódni, csak mert valami szar mappak kijött....a cod 4be érdekes a dedicated serverek végett lehetett vanillával játszani.
86.
86.
Batman
#85: Itt úgy van, hogy ha a sima verzió van meg akkor nem lehetsz mondjuk Kenshi-vel, de az ellenfeled igen és játszhatsz is ellene.
85.
85.
Dreadlox
#73: hát de ha x összeget fizetsz egy játékért és egy szaros kiegészítő miatt használhatatlanná válik, az szerintem rablás, mert ha tovább akarsz vele játszani, akkor vedd meg majdnem ugyanolyan árba a DLC-ket, érdekes régen meg tudták oldani, hogy külön lobbyba teszi a vanilla playereket és azokat akik Expansion-nal játszanak. Aki fizet egy játékért az had játszon már online akkor amikor akar, elfelejtik hogy fizettünk a szolgáltatásért, igaz a szervereket nem mi tartjuk fent, de a sikerhez mi juttatjuk őket közelebb
84.
84.
Batman
Visszaolvasva a komikat, egyet kijelenthetek: Az is tolvaj aki kéz alatt, használtan veszi a játékokat.
83.
83.
biohazard rex
#82: Persze, majd kapjuk az mk-ba is a Left 4 Dead 2-es karaktereket :D
82.
82.
Peti887
Jó lenne! :) Szerettem mindig játszani az MK-val. Kratosra van esély hogy benne lesz?? :)
81.
81.
Batman
Ú de imádom ezt a játékot. Gyenge pontja nincsen.
Legalább a PC-sek is tolhatják, oszt örülés lesz ezerrel.
80.
80.
Jani379
#77 Rendben értelek.
79.
79.
Jani379
Quent1n: Az infonk az még mindig INFÓNK. :) Túl magas labda volt, nem tudtam kihagyni. :)
78.
78.
Grabowsky30+
#75: Dobozos játékokat nem nagyon szoktam venni 4-5 van azért, de főleg steamen veszek meg játékokat és ha lehet akciósan! Amúgy meg wowzok a kezdetek óta, szóval ha kiszámolod, hogy 8év alatt mennyi pénzt toltam a játékiparba annak ellenére, hogy szoktam pár címet warezolni nem hiszem, hogy megelőznél!
77.
77.
Grabowsky30+
#75: Ha valami nem tetszik minek tartogassam letörlöm! Azért annyi időm nincs, hogy olyan játékokkal játszadozzak ami nem tetszik!
76.
76.
KőbányaKispest
#75: Mindenkinek böki, de igazából ezt mind a nyugati társainknak köszönhetjük. Mivel ők veszik őket, nem mi. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy ma magyarországon (a keleti régióban inkább) valakinek az legyen a hobbija, hogy dlc-ket vásárolgasson több dollárért, halomra.
75.
75.
Jani379
#69 "Ezeket számba véve nekem nincs lelkiismeret furdalásom ha lewarezolok egy játékot kipróbálás céljából, ami olyan azt meg szoktam venni, de sajnos nagyon sok játék nálam nem üti meg a mércét! "

Gondolom azok a játékok amik nem ütik meg azt a mércét, hogy fizess érte azonnal le is törlöd ugye? Vagy ha már úgyis letöltötted akkor már eljátszogatsz vele?

Abban értünk egyet, hogy nekem sem tetszik az irány amerre a kiadók haladnak. Még a végén el kell szenvedjük a mikrotranzakciót teljesárú játékoknál. Őszintén szólva nekem a mostani DLC rengeteg is böki a csőröm.
73.
73.
Quent1n
#70: Jelen van de csakis miattunk, mert bedőlünk nekik, mert minden szart megveszünk sokszor anélkül, hogy bármi érdemleges infonk lenne róla. Sokszor úgy, hogy nincs is szükségünk rá. Ők a profitra mennek a maximális profitra és más nem számít nekik. De mi vagyunk akik életben tartják őket. Ha nem vennék a 4k-s CoD DLCket akkor egy idő után nem csinálnának v olcsóbban adnák.

Steamen meg aki teljes árú játékot vesz az meg is érdemli. Akciós árúakról meg már lehet tudni azért bőven eleget mire oda jutnak, hogy betolják egy 50-75%-os akcióba és akkor már rég nem zsákbamacska.

Dreadlox: Tehát 100óra szórakozást kapott 12-4 ezer forintért. Ezt nem nevezném rablásnak semmiképp akármit is csinálnak utána a DLCkkel. IGEN egyetértek gusztustalan dolog de ezt lehet tudni előre és sajnos bele kell kalkulálni. És azért még a DLCk után is lehet játszani az adott játékkal még ha valóban meg is nehezítik a playerek dolgát.

Grabowsky30+: Jó példa pl. anno a C&C Generals classic úgy jött ki, hogy állandóan kérte a lemezt holott az a meghajtóban volt. Csak úgy volt hajlandó elindulni ha gépre másoltam mindent és onnan telepítettem. Visszavittem MM-ba és egy szó nélkül kicserélték egy szintén hibásra (de visszakérhettem volna a pénzt v levásárolhattam volna) amit aztán már nem vittem vissza hanem így használtam. A fizikai sérülésekkel az a baj, hogy irtó nehéz bizonyítani, hogy olyan volt gyárilag de talán 3 napon belül erre is van esély ezt nem tudom. Bele nem vagy kényszerítve semmibe, mert semmi nem kötelező. De tény, hogy igencsak megnehezítették a helyzetünk és ilyen szempontból bizony, hogy ők is felelősek a warezért és bőven lenne eszköz amivel vissza tudnák szorítani de még így is megéri nekik. A warez igazi kárát az egyedi/újító ötletek látják amikkel nem tudnak bevétel szempontjából számolni, így sokszor mehetnek a Kickstarterre meg a budget kategóriába, holott némelyik teljes játékként igazi mérföldkő lehetne akár.
72.
72.
Grabowsky30+
#71: Igazad van utánaolvastam valóban nem kötelesek visszavenni! Itt ismét felmerül egy kérdés, mivel egy szellemi termékről van szó mi minősül hibának? Csak fizikai sérülések a lemezen mondjuk?
71.
71.
Trapyd
#69: "minden szart visszavihetsz ha nem tetszik kötelesek visszavenni/kicserélni stb"

Erre az egy dologora fel kell, hívjam a figyelmed és talán másokét is. Ez nem helytálló. A kereskedő nem köteles azért visszavenni cuccot, mert neked nem tetszik.
70.
70.
l4cyk4
#66: Steam-es játékokat egyenlőre nem lehet továbbadni és ha az adott játékos ki is tolja a warezolt game-et akkor még az is kiderülhet, hogy van-e újrajátszhatósági faktor. Én úgy gondolom az sem egy utolsó szempont. Az eredeti játékaim 50+ óra játékidővel rendelkeznek az újrajátszhatóság miatt.

""Mert manapság a kiadók lopnak tőlünk és nem fordítva." Ezt fejtsd már ki bővebben kérlek :D" Egy szó: rablókapitalizmus. Jelen van a játékiparban is.
69.
69.
Grabowsky30+
#62: Szerintem ez nem igazán működik,
1. nagyon sok "fizetett" cikk van ami túl hypol játékokat
2. nem vagyunk egyformák, sok esetben szubjektív véleményeket olvashatunk amivel egyáltalán nem biztos, hogy egyet tudok érteni, de ha nem látom előtte a terméket még lehet el is hiszem ezt a cikknek! (lásd NFS, Alien CM, COD)
3. az a játék amiből nem készül, ingame bemutató csak valami render hatásvadász trailer, és természetesen demó se (ami már nem divat) az eleve gyanús
4. minden szart visszavihetsz ha nem tetszik kötelesek visszavenni/kicserélni stb, játékot nem, ráadásul sok játékot accountokhoz kötnek single módban is ezzel megakadályozva, hogy esetleg mellényúlt játékoktól megszabaduljak. Ezeket számba véve nekem nincs lelkiismeret furdalásom ha lewarezolok egy játékot kipróbálás céljából, ami olyan azt meg szoktam venni, de sajnos nagyon sok játék nálam nem üti meg a mércét! Amilyen irányba haladnak a kiadók a különféle üzleti modelljeikkel szerintem az sokkal nagyobb szemétség, mint az hogy én letöltöm illegálba kipróbálom és letörlöm elfelejtem örökre! Nézhetjük ezt olyan szemszögből is, hogy mivel semmilyen lehetőségem nincs arra, hogy kipróbáljak egy játékot vásárlás előtt megbizonyosodjak róla, hogy valóban egy olyan terméket fogok venni ami valóban érdekel és szórakoztatni fog, bele vagyok kényszerítve hogy illegális eszközökhöz nyúljak!
68.
68.
Dreadlox
#66: ja csak vannak olyan címek amik pofátlanul lehúznak, mi pl haverral ki voltunk akadva, hogy az MW 2 milyen undormányt csinált,,,megvolt neki full eredetibe a játék, megjelenés napján vette meg és több 100 órát beleölt, majd kijött valami hiper szuper mappack dlc, ami a kutyának se kell személyem szerint, és használhatatlan lett a vanilla játéka
és ha nem veszi meg a dlc-t továbbra is használhatatlan a multija, na ez a lehúzás!
67.
67.
Dreadlox
#65: és pont arra kéne, mert ha mindenki azt mondja h a warez miatt, akkor miért nem pcre csinálnak ilyen lehetőséget? és akkor ki tudnák próbálni, és kiderülne ki venné meg és ki nem.
66.
66.
Quent1n
#61: "Mert manapság a kiadók lopnak tőlünk és nem fordítva." Ezt fejtsd már ki bővebben kérlek :D Valahogy én ha eddig megbántam egy játék megvételét, max továbbadtam rajta. Soha nem éreztem azt, hogy a pénzemért nem azt kapom amire számítottam, mert eléggé utánanéztem a címnek váráslás előtt. Ettől függetlenül abba egyetértek veled, hogy vásárlás előtt egy warez belefér csak sajnos a letöltők nagy része akkor már ki is tolja a játékot és majd hülye lesz érte ezek után egy centet is fizetni.
65.
65.
Jani379
PS3-on jelenleg is vannak kipróbálható verziók. PS4-en meg azt olvastam valahol, hogy minden játék kipróbálható lesz a vásárlás elött. Persze ha csak PC-n játszol akkor ez pont nem érdekel.
64.
64.
Dreadlox
#62: az a baj, nem mindenkinek úgyanaz az ízlése és az igénye, tegyük fel egy teszt alatt ellövik azt hogy lehet a játékba fejleszteni a fegyvereidet, de valójában ingame csak a külseje változik nagyjából, akkor máris átverve érzed magad, ez csak egy kis példáak akartam írni, de szerintem a személyes tapasztalatnál nincs jobb döntő érv, ezért lenne jó a játékokból próbaverzió. sok ember a WarZ-vel kapcsolatban ugyanezt érezte szerintem, azt hitték a videó még a kezdeti státuszba van ezért sokan azt hitték megjelenésnél ezek nem lesznek benne, és tévedtek, de ez is csak kis példa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...