Kontrollerrel jön a Samsung Galaxy S IV

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Samsung Galaxy S IV bemutatója kifejezetten csalódás volt, és a készülék nem hoz túl sok érdemi változást, a telefonnal párhuzamosan megjelenő kontrollerkiegészítő érdekességnek nem utolsó.

Noha a Project Shieldre emlékeztető kiegészítőnek még nincsen hivatalos neve, és azt sem tudjuk, hogy mennyit kér majd érte a Samsung, az tuti, hogy piacra kerül majd a nyár folyamán.

Az egyelőre kissé ormótlan, a beszámolók szerint mégis kényelmes kontrolleren minden gomb megtalálható, ami egy ilyen gamepaden szükséges, még az analóg karok és a hátsó vállgombok sem maradnak le. Két AAA-elemmel működik, és Bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz, amit egy, a kiegészítőből kihúzható sínre fektethetünk rá. Az Engadget szerint a kütyü kiválóan működik a Note II-vel is, sőt a lap munkatársai szerint a Note 8.0-val is megbirkózhat majd.

A Samsung Galaxy S IV egyébként jó telefonnak ígérkezik, de a bejelentés nem igazán nyűgözte le a közönséget. A Samsung idén inkább a látványos, de haszontalan funkciókkal próbálta meg elvinni a showt. A HWSW-n olvashattok róla bővebben.

23.
23.
Twinsen
Ez azért "jó" kiegészítő, mer így sokkal könnyebben kapják ki a kezedből a metrón...
22.
22.
mestermagyar
#15: Nagyon jó, meg szép, de ez mobilpiac: tavaly év eleje tegra 3 quadrant benchmark 5000 pont körül. Idén HTC one 11-12ezer pont. Év végére már kint lesz egy halom olcsó alternatíva. Olyan gyorsan fejlödik, hogy ha csak 1.5 évvel késöbb jön pl egy új HTC, ez a samsung már középkategória alja lesz.
19.
19.
Batman
#17: Valaki a Vitával van ugyanígy.
18.
18.
Batman
Engem megvettek, nagyon tetszik.
17.
17.
Grabowsky30+
Tök jópofi cucc ez, de tényleg tetszik! Egy problémám van vele, én személy szerint mobillal csak akkor játszok ha valahol várnom kell vagy ilyesmi és hogy is mondjam elég életidegen, hogy a kis mobil gamepadot viszem magammal mindenhova! Magyarul zsebre vágom a mobilom a kulcsom az irataim/pénztárcát stb és a mobil gamepadot? Hát ez valahogy nem stimmel!
16.
16.
Henry82
#15: jav: hát NEM élhettem sokáig ebben a tudatban
15.
15.
Henry82
#2: Igazából nincs idő nagyokat újítani, a nagy versenyhelyzetben annyira hajtják egymást a mobilgyártók, hogy 3 naponta ki kell jönni az "új generációs" telefonoknak, egyébként lemaradnak egymástól.

Én tavaly nyáron vettem egy S3-ast, gondoltam legyen egyszer már nekem is egy csúcstelefonom, hát élhettem sokáig ebben a tudatban, már itt az S4 és kint lesz az S5 is mielőtt lejár a hűségnyilatkozatom.
Ugyan az itt a gond mint a FIFA sorozattal, 2-3 évente kéne lennie egy generáció váltásnak, a köztes időkben meg csak patch-ekkel/új android vagy iOS verziókkal javítani a jelenlegit, csak az ugye nem hoz annyi pénzt mint az évenkénti "generáció váltás".

Birkazoli:
Ha csak nem találnak fel valami forradalmian új akkumulátor technológiát, ez mindig probléma lesz, a hardverek sokkal gyorsabban fejlődnek mint az akksik, lásd eletromos autók, pont ezért nem tudnak elterjedni, az akksi pakk nagyon drága, nagyon nehéz, túl gyorsan lemerül és túl sokáig tart feltölteni.
14.
14.
mestermagyar
#13: Az ár az változó. Kínában a csúcstelók 60ezer forinttól kezdődnek, itthonra meg ha szerencsés vagy 70-ért megkaphatod azt rendelve(de ahhoz nagy szerencse kell).
Itthon 200ezerről kezdődik 1-2 újabb csúcsteló. De sokszor azért, mert a telefongyártók mindent direkt jó drágán adnak el. Mert a gyártási ár ahhoz képest jó alacsony. És itt a telefonok igazi előnye.
13.
13.
M.invisible
#12: Szvzs a Vita-nak ezek az okostelefonok sem tesznek jót. Lehet azon veszekedni, hogy a handheld egy tök másik piac, de a tények azt mutatják, hogy a mobil pia ilyen téren is egyre erősebb. Pl látta valaki a The Conduit nevű Wii exkluzív FPS-t, hogy most kijött Tegra3-al felszerelt készülékekre HD-ban. Lassan tényleg ott fogunk tartani, hogy kb 360/PS3 szintet megközelítő játékok jönnek telefonra. Oké, hogy egy ilyen készülék nem olcsó, de azért a handheldel szemben vannak más hasznos tulajdonságai is.
Persze biztos más lenne a helyzet, ha a játékellátás a kézikonzolokra megfelelő lenne.
12.
12.
ATi0021
Nem értem a Samsungot miért kell ezt a ronda formavilágot erőltetni. A másik amit szintén nem értek miért kell minden csúcstelefonnak 5-6"-os kijelzőt adni? Lassan ott tartunk, hogy két kézzel lehet csak telefonálni és hordozótáska kell hozzájuk.

Szívesen megnéznék a piacon egy igényes 3" - 3,5"-es kijelzővel szerelt csúcs készüléket, amihez még társulhatna egy rendes akku is. :)

9 - Ostobaság lenne egy új PS telefon a Sony részéről. Idő előtt elavulna az is ráadásul a Vitának se tenne jót.
10.
10.
Quent1n
Sansung Galaxy szvsz minden generációval egyre ocsmányabb és gagyibb hatást kelt.
9.
9.
kanos005
A sony kidobhatna már egy új playt jó hardverel!
8.
8.
GodGamer
Ezek a kontrolleres kiegészítések szerintem elég nyögvenyelősek, és bumfordiak is.
7.
7.
Jared
Tiszta szégyen most ez minek xddd el korcsosúlt ez a világ azt kell hogy mondjam
6.
6.
mestermagyar
#2: Hogy valamelyik dual os-el jöjjön ki végre. Hogy valamivel növeljék a képernyő méretét, anélkül, hogy note 2 lenne(hologram). Káva nélküli kijelző. Valami teljesen egyedi fajta kontrollálás játékokhoz, hogy ne kelljen már fps-eknél "szenvedni" a képernyőn, és semmit se kelljen magaddal cipelni ehhez.

Most inkább a telefonok grafikában fejlődnek piszkosul, meg az eddigi technológiákat tökéletesítik(pl. kamera, képernyő).
5.
5.
Takacs014
A show egyszerűen szörnyű volt, mint egy rossz szappanopera (van egyáltalán jó?!). Livestream-en néztem, kibírhatatlan volt. Nem sok újdonságot hozott az S4, inkább akkor már Note 2 ha netre és játékra is akarnám. Jövőre érik is a váltás, S2 egyre kisebb lesz számomra. Ami az S4 mellett szól az a jó kiegészítők amivel a Samu előrukkolt plusz még a kijelző de semmi több. (szubjektív vélemény)
4.
4.
mestermagyar
BÁH jobban jártok a moga pro-val, az tényleg kontroller kinézetű, és asszem gumi fogású.
3.
3.
Birkazoli
#2: Leginkább az akkumulátor növelése lenne a legjobb, mert, hogy kibír 1-2, legjobb esetben 3-4 napot egy töltéssel az nagyon kevés. Ehelyett meg inkább a napraforgómagok számát növelik folyamatosan...
2.
2.
paganmantis
Egyébként mit kéne újítani ahhoz, hogy "érdemi" változást hozzon az új készülék? Nem szarkasztikusan kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak az emberek.
1.
1.
gamerman15
Érdekesnek érdekes,csak nem látom értelmét.+ Nem tűnik túl kényelmesnek a használata :/ .


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...