Resident Evil: Revelations - érkezik a bájos Rachel

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 20.
  • Hír
Link másolása
A formás keblű Rachel is csatlakozik Hulkhoz a Resident Evil: Revelations Raid módjában. Ezen felül a Wii U-s verzióról is megtudhatunk pár okosságot, és a fülledt képek sem hiányozhatnak.

A 3DS-es verzióban már elérhető a szőkeség, aki olyan új ellenfelekkel csap össze, mint a Wall Blister. A leányzó nem hiányozhat a HD-verziókból sem, Rachel akkor teszi tiszteletét a Raid módban, ha a játékosok már elértek egy bizonyos szintet. Csekkoljátok le a képeket - ugye észrevettétek, hogy szörnyek is vannak a látnivalókon Rachel mellei mellett?


A Wii U-s verzióval többféleképpen játszhatunk: a TV-n követhetjük az eseményeket, míg a térképet és a fegyvereket a GamePad kijelzőjén láthatjuk és használhatjuk. Alternatív esetben a GamePaddel önmagában is nyomulhatunk, addig a TV felszabadul, derék oldalbordánk pedig zavartalanul nézheti a Barátok közt aktuális epizódját. Merje valaki ezek után azt mondani, hogy a Nintendo Wii U nem családbarát konzol!

A Resident Evil: Revelations HD május 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. 

5.
5.
keiji maeda
nem tudom ez a puli kutya rachel hogy lát ? a haja még az orrát is eltakarja :D
4.
4.
Peti887
#2: Szerintem ezzel próbálják.....xD Más játékoknál is előfordult a lufi mellek használata,hogy jobban menjen az eladás! Annyira nagyon nem toltam ezt a játékot.Egyszer kipróbáltam,de nem az én világom!
3.
3.
bodortamas1
Én nem szeretem Rachelt, a mellei természetfelettiek, szőke, és szerintem ezzel mindent el is mondtam. Nem való ő a RE világába.
Jill nagyon tetszik, jól megcsinálták, sokkal nőiesebb, mint a ribanc Rachel.
2.
2.
GodGamer
CSÖCS! :D Remélem nem "csak" ezzel adják el a geme-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...