1,1 milliónál jár a StarCraft 2: Heart of the Swarm

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 22.
  • Hír
A Blizzard bejelentette, hogy mindössze két nap alatt 1,1 millió példányt értékesítettek a StarCraft 2: Heart of the Swarmból - a szám a dobozos és digitális verziókat is magába foglalja. Nem is lepődünk meg a sikeren.

Két nappal a megjelenés után már 1,1 millió eladott darabszámnál jár a StarCraft 2: Heart of the Swarm - tudtuk meg a Blizzard illetékeseitől. A digitális és dobozos verziók együttesen lépték át az egymilliós határt.

A fejlesztők vezérigazgatója, Mike Morhaime köszönetet mondott a globális StarCraft-közösségnek, amiért hihetetlen szenvedélyükről és támogatásukról tettek tanúbizonyságot.

"Amellett, hogy egy teljesen új single player kampánnyal vérteztük fel a kiegészítőt, rengeteg fejlesztés történt a játékban annak érdekében, hogy a StarCraft 2 még szórakoztatóbb és izgalmasabb legyen" - fogalmazott Morhaime. "Örömmel konstatáljuk, hogy a játékosok és az e-sport rajongói örömüket lelik a Heart of the Swarmban."

Mit is mondhatnánk? Bravó Blizzard!

12.
Lorthirash
#11: Van legalábbis volt a multihoz törés de nem jó.
Annyit tudok erre mondani VEDD meg (megéri az árát Blizzard minőség)
10.
Hondoro
Egyetertek. Megha teljes aron veszed meg a 2 reszt akkor is egy egy gyongyszem amivel meg sok evig jatszhatsz. Minoseget veszel nem olyat ami par honap utan unalomba fullad es elfogynak az emberek a szerverekrol. Sokan sirnak itt mert nem tudjak lewarezolni.
9.
Stranger666
#7: Igazából nem értem miért sírtok, senki nem kötelezett arra, hogy egyszerre vedd meg a kettőt. A WOL már több mint 2 éve kint van és feltehetőleg akit érdekel a HOTS azt a WOL is érdekelte és már beszerezte, szóval NE kezdjük el azt a játékot játszani ahol a Blizzard 18-20 ezerért árul egy kiegészítőt.
7.
KőbányaKispest
#6: Oké, és ha lemaradok az akcióról, mert más dolgom van, meg van életem. Akkor is 13,5-14-ből veszem meg?
6.
Stranger666
#4: Már nem azért de ha szétnéztél volna akkor tudnád hogy, van/volt olyan akció, ahol 13,5-ből kijött a 2 játék.(4+9,5)
5.
Majd a voidnál olcsóbb lesz, mint most a wings. 6ért vettem
4.
KőbányaKispest
Tényleg minőségi darab lett, nekem pl hosszú, mert már a 4. napja nyomom, és nem 2 óra/nap. A dialog/beszédeket adom neki, végighallgatom, nem nyomom ki, az evolution küldiket csinálom, bár unalmas már a 4-5. darab. De mindenképp egy kiváló alkotás, Blizz SC minőség, csak azt nem értem, a Dio3-at hogy a picsába tudták így elszúrni. Ez a részleg miért tud ennyire menni, az miért fullad ki X óra után.

Na és az ár. Akik meg azt várják, olcsóbb lesz, ne várják. Kell az alap neki, legolcsóbb is 7-8 ezer, plusz egy 10-es ez, így összesen bő 18-20ezer tudsz ezzel játszani, ami magyar szemről egy kicsit durva buli. A kocsimat tankolom meg egy hónapra ennyiből és munkába járok vele.
3.
number361
Hm, hát nem is tudom, most a single része gyengébb lett, mint az elsőé. Rövidebb, nem kell benne semmilyen morális döntést végrehajtanom és az egész kb arról szól, hogy egyenként végigmegyünk a unitokon.

Izgalmas volt, ne értsetek félre, én nagyon élveztem, de számomra egy kicsit kevés volt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...