Traileren a konzolos Diablo III

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 23.
  • Videó
Link másolása
Bizony, a legutóbbi PlayStation Meeting legnagyobb meglepetése nem a PS4 bejelentése volt (azt mindenki tudta), hanem a Blizzard lepacsizása a Sonyval. Végre mozog a playstationös Diablo III.

Bármilyen hihetetlen, nem ez az első Diablo a PlayStation életében: hajdanán a legelső rész is megjelent PS1-re.

Azt már tudjuk, hogy a Blizzard legutóbbi akció-RPG-je PS3-ra és PS4-re is megérkezik valamikor a jövőben, most viszont lássuk róla a debüt előzetest!

43.
43.
csöszy
amikor még a konzol se jelent meg minek a trailereket nézni?????????????????????
38.
38.
Rocco-001
#10: Szerintem is jól néz ki és nagyon tuti lesz a játék ps3,ps4 en is...Már alig várom!!!:)Nem akarlak elkeseríteni de xbox360 szerintem tuti, hogy nem jön ki....max majd az új x-re de az sem biztos szerintem. Ha rám hallgatsz válts konzolt !!!.... és ezt nem csak a diabló 3 miatt ajánlom neked!!! hanem úgy minden téren!!!!Azért van ez a sok xbox őrült mert mert lehet hozzá venni egy csomó másolt játékot,meg ilyenek...amúgy egy hangos,dizájntalan és még a kontrollere is nehéz..+sz*r a menüje meg egy csomó elromlik ,túlmelegszik hamar csak a baj van vele egy idő után ... A sony mindig is igényesebb volt konzolok terén és az is marad!!!!!!!!!!!!!!!!! Válts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.
37.
kamgecam
#36: Köszönöm szépen!
Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
36.
36.
#30: nézd meg egy pc-s haverodnál, most ingyenesen ki lehet próbálni. konzolon kicsit más lesz, mivel a kontroller miatt átalakították az irányítást, de nylván maga a játék marad, amilyen. számomra sokkal kevésbé unalmas, mint a Diablo 2, ott nagyon egyhangúak voltak a pályák - szerintem. a 3-ban viszont kevesebbet lehet taktikázni a karakterépítéssel, mert a gép osztja szét a skillpontokat. ellenben maguk a skillek meg nagyon jók és élvezetes őket használni. és egyszerre többfélét is fogsz, mert rá vagy kényszerítve :) nagyok jó skill kombókat lehet összerakni, ha kicsit megunod az "x" wizardot, átállítod a skilleket és egy teljesen más játékélményt és karaktert kapsz. továbbá nagyon fontosak a cuccok, mert CSAK azok (és a skillek bónuszai) határozzák meg a sebzést és az életerőt - ez mondjuk fura, de ez van. a grafika szerintem nagyon szép, aprólékos - bár jobb lett volna, ha kevésbé rajzfilmszerű - de még így is véres és groteszk helyenként, amolyan rajzfilmes gothic-fantasy horror/gore hatásokkal. a sztori meg olyan, amilyen, majd meglátod ;) sokan utálják, nekem tetszett, bár néha túl teátrális és heroikus. röviden ennyi, remélem segítettem.
33.
33.
kamgecam
31.
31.
moussambani
#30: én elég objektívnek tartom magam, a diablo 2höz sok köze nincs, a legnagyobb problema h endgame nem letezik, a uniqueok unalmasak, a jatek minden sarkon az arcodba nyom kb 5 rare cuccot amiknek a 99,9%-a szemet es egyesevel kell oket felismerni, az ellensegek nevetsegesek szerintem, mintha valami 5 eveseknek szolo rajzfilmbol ugrottak volna elo a főbossok. Amugy a metacritic user scoreját tudnam figyelmedbe ajanlani ha objektiv velemenyre vagysz
30.
30.
kamgecam
#28: Érdekes nekem minden pc-s haverom rá volt,van kattanva,
ráadásul ők szóltak hogy jön konzolra.
Most egy picit elbizonytalanítottatok,mert a diablo 2-vel még játszottam
és hasonló atmoszférát várok.
Szóval valaki elmondaná objektíven végre hogy milyen lett a játék,és mennyiben
hasonlít az elődjére?
28.
28.
moussambani
kizárólag casual gémereknek ajánlom, aki pedig szerette a diablo 1-2-t az messziről kerülje el, rettenetesen sekélyesre sikerült az elődökhöz képest
27.
27.
kamgecam
#26: Ne kísérts minket! :D
26.
26.
Fight!
Az b..szna be ha world of warcraft jönne a ps4-re :D
25.
25.
reptile110
szerintem kik*rt jól néz ki :) nálam tuti vétel! :D
24.
24.
DollSyndrome
#20: Uhhh, látszik a morfium hatása.
23.
23.
Jani379
Várom a PS3-mas megjelenést. Kiváncsi vagyok mennyire fog lekötni, magába szippantani a játék. Hallani róla jót-rosszat egyaránt. Nekem eddig PC-n kimaradt.
22.
22.
marcello.
#21: Te mégis milyen PC-s koppanásról beszélsz? Mert hogy nem volt bukás az is biztos.
21.
21.
Drazhar
Azért a pc-s koppanás után ennyivel kiadni konzolra, jó kérdés melyik réteget érint ez egyáltalán.
20.
20.
DollSyndrome
#14: Spec nekem nincs jelenleg nincs olyen pc-m amin tudnék D3-at tolni, viszont van konzolom. Nem hiszem, hogy bármi problémám lene ha megvenném konzolra, én már csak ilyen hülye vagyok.
19.
19.
Jared
Istenség ez a játék :)
16.
16.
daenath
#15: :D Az a Blizzard kovetkezo "Titan" jateka lesz :))))))
15.
15.
GodGamer
Remélem olyan trendi lesz, hogy raknak bele Facebook integrációt is. :)
14.
14.
KocZkaZ
#7, #9: Ti miről beszéltek_ Ki mondta, hogy vegyétek meg mégegyszer? Ha már megvetted PC-re, akkor játsz azzal és kész. Ha vagytok olyan hülyék, hogy megveszitek egy másik konzolra is, cask mert arra is kijön, az már a ti problémátok.
13.
13.
MrBenjamintoto
#9: Ha megveszed majd írj róla testet!
12.
12.
Lorthirash
Szerintem is jó game a Diablo III
10.
10.
UrbyG
Jól néz ki ez a konzolos verzió is! Kíváncsi vagyok, hogy bejelentik-e Xbox 360 és/vagy az új Xbox-ra is!
9.
9.
DollSyndrome
A kérdés az, mennyibe fog kerülni? Ha már a Pc-s verza se volt olcsó, mennyi lehet majd konzolokon? Egyáltalán kell ez nekem másodszorra is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...