PS Vitára is jön a The Walking Dead-kalandjáték

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Telltale gondozásában tavaly megjelent, számos Év játéka-díjjal kitüntetett The Walking Dead-kalandjáték PlayStation Vitán is napvilágot lát - erősítette meg a Sony fejese, Don Mesa.

Az IGN magazinnak adott interjújában a Sony PlayStation-részlegének egyik fejese, Don Mesa megerősítette, hogy a The Walking Dead-kalandjáték első évada a japánok kézikonzolján is napvilágot lát.

A cég szóvivője kifejtette, hogy a Telltale az egyik legsikeresebb független fejlesztők egyike, s már megkeresték a Sonyt, miszerint PS Vitára is szeretnék megjelentetni az epizodikus címet. Akár a nappalidban játszol, akár a buszmegállóban, a The Walking Dead ugyanazt az élményt nyújtja, mint a nagygépes változat, s borítékolható, hogy ez a változat egyedi irányítással lesz felvértezve.

Pontos dátum még nincs, annyi biztos, hogy hasonlóan a PS3-as változathoz, a handheld verzió is epizodikus formában landol a PSN-en.

10.
10.
Tiger27
nem tudja valaki, hogy a többi 4 epizód meg fog jelenni ps3-ra, mert jelenleg csak az 1. részt lehet megvenni... psn store-ról sajna nem tudom megvenni, mert nem jó hozzá a bankkártyám...
9.
9.
p3ti
#5: Osztom Mr. Wagner véleményét, ha PSNen szeretnéd végig játszani, vagy Vita -n akkor kikerülhetetlen az angol nyelv tudása. Viszont ha leszeded a PC -s verziót, akkor tudsz hozzá tölteni magyarosítást. Én nekem nincs olyan húh de nagy angol tudásom, ennek ellenére 95%-át értettem a játéknak. De egy biztos, ha szeretsz játszani, szereted a jó story -t, akkor kötelező kipörgetni :) Engem nagyon magával ragadott, és hihetetlen élményt nyújtott. Kár kihagyni !
7.
7.
Tiger27
ezeket a Walking dead-eket csak psn-ről lehet megvenni??:S ha jól látom magyar forgalmazásban csak az első rész jelent meg... meg most az új, de az nagyon rossz lett állítólag.
6.
6.
Mr. Wagner
#5: szerintem biztos kering pár magyarosítás a neten, érdemes megpróbálkozni velük
5.
5.
anonymus26
#4: ha angol nyelvtudás kell hozzá felejtős a game :)
4.
4.
p3ti
#1: Kb. 2012ben a legjobb game amivel játszottam. De azért angol tudás kell hozzá
3.
3.
Falcon
volt egy hír pár napja hogy ps3-on a héten ingyenesen letölthető és sehol semmi !!
2.
2.
Mr. Wagner
#1: ha szereted a walking deadet vagy csak a zombis cuccokat úgy általában akkor kötelező darab :)
1.
1.
anonymus26
ez jó game ? mer nem ismerem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...