Új címen dolgozik a Mass Effect-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 25.
  • Hír
Link másolása
Nem véletlenül hátrált ki a BioWare edmontoni stúdiója a Mass Effect mögül, a srácok ugyanis egy vadonatúj címen dolgoznak; a projekt vezetését természetesen Casey Hudson vállalta magára.

Valójában eddig sem volt titok, hogy Casey Hudson a Mass Effect-sorozat direktora új projektbe vágta a fejszéjét, a PAX Easten viszont további információkat is megosztott a munkálatokról.

Az IGN értesülései szerint Hudson nem bízza a véletlenre, a Mass Effectet is összerakó BioWare Edmonton közreműködésével álmodja meg az új címet, ami ennek megfelelően - akár annak idején a Mass Effect - egy teljesen új univerzumra épül majd. A fejlesztésbe Preston Watamaniuk dizájner is besegít.

Alighanem ez volt a legfontosabb oka annak, hogy az edmontoni stúdió fokozatosan kivonult a Mass Effect-széria fejlesztése mögül, mint ismert, a soron következő részt már a montreali csapat hegeszti. Casey Hudson egyébként az új Mass Effect megszületése felett is ott bábáskodik majd, de már "csak" vezető producerként, a tényleges projektvezetői feladatokat nem vállalta el.

11.
11.
Raziel
Inkább ne gyalázzák tovább a mass effectet. Elég volt nekünk már a kettő vége meg a harmadik rész. Játékmechanika lehet, hogy fejlődött, de a történetet szénné gyalázták. Egyszerűen lehetetlen dolog amit műveltek vele. A B kategóriás tucat sci-fi sorozatok szintjére süllyeszteni a történetet... Szánalmas. Nem nagyon örülnék, ha tovább gyaláznának egy remek univerzumot. Az első részt imádtam. A második már csak elment. Sokkal kevesebb lett a lehetőség a fegyver mod képesség lett sok mod kikerült. Változtak a pályák stb. Nem jött be. A harmadik rész meg olyan, hogy nézegettem a videókat és már semmi köze nem volt a mass effect-hez. Csak annak hvták, de eltűnt tucatnyi fontos dolog. A folyamatosan kényszeredett új csapattársak bevezetése. Csapattársak korlátozásai, stb. Mondjuk ez még mindig semmi ahhoz képest amit a történet kapott. Persze nagyon "művészi" lett. Meg tucat olcsó jános megoldás, de ha nektek ez kell.
10.
10.
Zombiekiller6
9.
9.
leviske
De hát ők készítik a DA3-at is, nem? Vagy az visszakerült Montrealba?
8.
8.
K2 The Highest
#7: Harc mindig van, csak keresni kell :D
Én erre is kitalálnék valamiféle konfliktust :D A csillaggyerek felhúzza magát, hogy nem jött össze neki semmi, aztán újra elhozza a dolgokat csak pöttyet durvábban, mint előzőleg. Lehetne egy újabb Suicide Mission :D
7.
7.
randall13
#6: De már nincsen harc.. xd
6.
6.
K2 The Highest
#4: Tudom, de nem foglalkozom vele :D
Nekem az a lényeg, hogy Shepard még ne adja fel a harcot, Én nem unom még :)
5.
5.
lolman598
#4: pedig szerintem nagyon jó volt ez a mechanika,meg jól is működött,de az tény,hogy nekik biztos baromi macerás lehetett megoldani
4.
4.
vmiki88
#3: Mondták, hogy soha nem csinálnak megint ilyen bonyolult mentés átvivő rendszert a többi játékukban, szerintem a 4-ből ki fog már maradni.
3.
3.
K2 The Highest
#2: Csak nem ismered még...majd megszokod.

Én túl nagy Mass Effect fanatikus vagyok, ezért azt akarom még mindig, hogy jöjjön egy Mass Effect 4 :))) Akinek az előzőben sikerült túlélni, az a mentésével együtt tolja, akinek meg nem, az meg kezdjen benne újat :) SPO.: Úgyis "csak" sérült a technika nem elpusztult. SPOFF.:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...