The Big Blue - jön az Ecco the Dolphin utódja

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Te is imádtad a dreamcastes idők egyik legjobb játékát, a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphint? Nos, örömmel jelentjük, hogy már készül a szellemi folytatás az eredeti fejlesztőgárdánál, akik a Kickstarterre vitték a projektet.

Az Ecco the Dolphinnel egy bájos delfint irányítva merültünk le a tenger mélyére Dreamcasten, majd PS2-n. A magyar Novotrade International játéka remek visszhangra talált a sajtó és a játékosok részéről. A kreátor, Ed Annunziata nemrégiben összeboronálta a régi brigádot és The Big Blue néven az Ecco spirituális folytatását szeretné elkészíteni a rajongók pénzére támaszkodva.

A sikeres kickstarteres kampányhoz 665 ezer dollár kell és még 34 nap hátravan az adományozásból.

De milyen is lesz a játék? A The Big Blue az éghajlatváltozás hatásaival foglalkozik majd: a tömeges kihallással, az evolúcióval, a mesterséges élettel és a Gaia-elmélettel, vagyis azzal, hogy maga a Föld is egy összetett élőlény. Természetesen ismét egy delfint irányítva merülhetünk le az óceán mélyére, felfedezhetjük annak sokszínűségét és némi alternatív valóságba is belekóstolhatunk.

A játék egy korai prototípusát már kipróbálhatjátok. A The Big Blue a 2014-es Föld Napján, azaz április 22-én jelenhet meg, PC-re, Macre, iOS-re és Androidra. A készítők már felvették a kapcsolatot a Microsofttal, a Sonyval és a Nintendóval az esetleges konzolportok kapcsán.

5.
5.
HerodPK
Ez mekkora volt Sega-ra régen imádtam de sosem tudtam végigvinni:))
3.
3.
Espio
Hát... Ez is csak bizonyos játékosoknál fogja felkelteni az érdeklődést.
Jó lett volna, ha a videó alatt illusztrálják is a mondanivalójukat, mert ez így túl burkolt és elvont. Most dobálóztak ilyen nagy szavakkal, hogy zene, élet, epikus, de azt már nem mutatták meg, hogy mégis micsoda.
Eddig úgy néz ki, mint a mélytengeri képernyőkímélőm.
2.
2.
markoci555
hááát én nem ilyenre számítottam... majd meglátjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...