The Big Blue - jön az Ecco the Dolphin utódja

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Bejelentés
Te is imádtad a dreamcastes idők egyik legjobb játékát, a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphint? Nos, örömmel jelentjük, hogy már készül a szellemi folytatás az eredeti fejlesztőgárdánál, akik a Kickstarterre vitték a projektet.

Az Ecco the Dolphinnel egy bájos delfint irányítva merültünk le a tenger mélyére Dreamcasten, majd PS2-n. A magyar Novotrade International játéka remek visszhangra talált a sajtó és a játékosok részéről. A kreátor, Ed Annunziata nemrégiben összeboronálta a régi brigádot és The Big Blue néven az Ecco spirituális folytatását szeretné elkészíteni a rajongók pénzére támaszkodva.

A sikeres kickstarteres kampányhoz 665 ezer dollár kell és még 34 nap hátravan az adományozásból.

De milyen is lesz a játék? A The Big Blue az éghajlatváltozás hatásaival foglalkozik majd: a tömeges kihallással, az evolúcióval, a mesterséges élettel és a Gaia-elmélettel, vagyis azzal, hogy maga a Föld is egy összetett élőlény. Természetesen ismét egy delfint irányítva merülhetünk le az óceán mélyére, felfedezhetjük annak sokszínűségét és némi alternatív valóságba is belekóstolhatunk.

A játék egy korai prototípusát már kipróbálhatjátok. A The Big Blue a 2014-es Föld Napján, azaz április 22-én jelenhet meg, PC-re, Macre, iOS-re és Androidra. A készítők már felvették a kapcsolatot a Microsofttal, a Sonyval és a Nintendóval az esetleges konzolportok kapcsán.

5.
HerodPK
Ez mekkora volt Sega-ra régen imádtam de sosem tudtam végigvinni:))
3.
Espio
Hát... Ez is csak bizonyos játékosoknál fogja felkelteni az érdeklődést.
Jó lett volna, ha a videó alatt illusztrálják is a mondanivalójukat, mert ez így túl burkolt és elvont. Most dobálóztak ilyen nagy szavakkal, hogy zene, élet, epikus, de azt már nem mutatták meg, hogy mégis micsoda.
Eddig úgy néz ki, mint a mélytengeri képernyőkímélőm.
2.
markoci555
hááát én nem ilyenre számítottam... majd meglátjuk
1.
drakomen
Végre egy játék aminek úgy néz ki hogy lesz vmi mondani valója is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...