GDC 2013: World of Tanks - jön a mobilverzió

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wargaming.net folytatja a World of Tanks márka terítését, az MMO és a tavaly bemutatott böngészős változat után ma egy mobiljátékot jelentett be a cím alatt. Tizennégy főre szabott PvP-re készüljetek!

Nem tudni, hogy mikor érkezik, de mobiljáték készül a World of Tanks alapján: a World of Tanks: Blitz iOS-es és androidos okostelefonokra, illetve tabletekre készül, és a címnek megfelelően kiadós tankcsatáknak ad majd helyet.


A játék viszont nem MMO lesz, ehelyett 14 fős PvP-harcokra készülhetünk (7 vs. 7 felállásban), amiben az Egyesült Államok, a Szovjetunió és Németország oldalán vonulhatunk harcba, és természetesen egy sor különböző harckocsi közül választhatunk majd.

Mint látható, részletek terén nem vagyunk elkényeztetve, így azt sem tudjuk, hogy a játék az elődjéhez hűen free-to-play lesz-e, de legalább 10 screenshotot tudunk mutatni róla!

12.
12.
Solid Snake1984
sok a láma az biztos, jól elett rontva a game...régen pedig milyen jó is volt TD-zni:D jó kis jagdiger vagy object 704
11.
11.
Solid Snake1984
#8: hallos mester ebben igazad van, olyan szinten sok lett a láma benne, hogy az vicc...de ettől függetenül egy pénzrabló játék és nem kapsz érte semmit, mert amilyen fejlesztéseket tesznek bele az bocs, de nem ér semmit...kár, hogy így elrontották, régen nagyon szerettme td-zni:D
10.
10.
kamgecam
http://www.ign.com/articles/2013/03/27/battlefield-4-screenshots-leak-online?abthid=51523953cd103d0c2100001e
9.
9.
mestermagyar
#8: Én betában kezdtem játszani. Azóta abbahagytam, mert a szintfejlödés öröme az elsö 3-4 tank után eszetlen, végletek nélküli farmolásba torkollik, ha nem veszel magadnak semmit igazi pénzért.

Azért szerencse, hogy van egy ajándék beta-résztvevö teljesen egyedi tankom.
8.
8.
Cooper911
#7: Szerintem teljesen jó. A problémát leginkább az IQ0 játékosok okozzák.
Most már gold lőszert vehetsz ezüstért is innentől kezdve semmiért nem kell valós pénzt fizetned. Persze ha prémium account meg prémium tank nélkül valaki képtelen tier 10-ig eljutni az nem a játék hibája.
7.
7.
Solid Snake1984
nem mondjátok, hogy játszotok ezzel a hulladékkal???:D Jézsuom, a 7.5 ös patch óta egy kuka...ráadásul olyan szintű pénz lehúzás, hogy wááááá, de jó h már nem játszom vele:)
6.
6.
Jared
5.
5.
Cooper911
#4: Ha ez a mobilos is olyan lesz mint a PC-s akkor fellendül a mobilpiac mert sokan fogják földhözb@szni a telefonjukat :D
4.
4.
simon 555
Ahelyett, hogy a PC-s játékkal foglalkoznának és javítanák ki a legnevettségesebb hibákat amik 5 percig sem tartanának ezzel foglalkoznak....
3.
3.
ViktorG
Remélem meg 2.2 es androidon is futni fog......akkor biztos vétel tabletre :D
2.
2.
mestermagyar
#1: A leírásban is azt írja...
Jaj bocsánat, az pay for free picit átértelmezve.XD
1.
1.
Donpedro
Remélem f2p lesz végül, akkor nem kell aggódni a pay to win miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...