GDC 2013: Ismét mozgásban a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 27.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft sem ment üres kézzel az idei GDC-re, ezúttal más perspektívából láthatjuk azt a küldetést, amellyel a PS4 leleplezéskor már megismerkedhettünk. A biztonsági kamerák mindent látnak, de a hackert ez nem zavarja.

A franciák minden bizonnyal értenek a hatáskeltéshez: a Watch Dogs legújabb előzetesében - mint mindig - a város a lábaink előtt hever. Hackerünk minden összekapcsolódó eszközt az uralma alá von: legyen az egy közúti lámpa, vonat, netán egy polgár minden személyes adata. Az új trailer ugyan ismerős lehet, de ezúttal más megvilágításba kerülnek a korábban látottak.

A Watch Dogs az év végén érkezik PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra. Köszönjük, adam6751!

30.
30.
DLevai
Az év legjobban várt játéka részemről :)
29.
29.
metercsiken
Úgy látom ebben az évben is jó sok pénzt "kidobhatok a kukába"! : )
Ez a játék is nagyon király!
28.
28.
EBR2000
Kösz a választ, az AC-ba se lehetett civilt ölni (lehetett csak Írta hogy ne csináld) de szerintem el is rontaná a hangulatát ha csak úgy rpg-vel lödöznénk a civileket mint a GTA-ba.
27.
27.
bazsko
#26: szerintem nem fog azért újratöltődni egy misszió, mert tömegkarambolt okozol :D
26.
26.
adam6751
#25: "Amúgy ebbe lehet civileket ölni?"

Nem hiszem hogy a Ubisoft hagyna ilyen lehetőséget egy játékban. Vagy ha lehetne is akkor előröl kéne kezdeni a küldetést vagy valami hasonló...
25.
25.
EBR2000
Szerintem úgy se hasonlítana a GTA-ra ha ezeket meg tennék főleg hogy ezt küldtetésbe tudnám elképzelni. A GTA teljesen más világ itt egy-egy küldetés erejéig jól is álna.
Amúgy ebbe lehet civileket ölni?
(az biztos nem álna jól neki)
24.
24.
Yanez
#23: Nem úgy értettem. Mondjuk egy küldetés erejéig. Amikor már épp megszoktuk a forgalom irányitásának előnyeit kihasználni, akkor bumm, hirtelen megfosztanak tőle egy nagyon kis darabig. A küldetés végén pedig visszaszereznénk a kütyüt. Izgalmas lenne, úgy menekülni, hogy "tehetetlennek" éreznénk magunkat és mégis cselekedni kéne.
23.
23.
simon 555
#8: Érdekes ötlet, de ez el is venné a játék lényegét és egyediségét és egy sima GTA klón lenne belőle ha nem lenne benne a környezet befojásolása.
22.
22.
Skyer
Legjobban várt game. Császár lesz.
21.
21.
EBR2000
#8: Tényleg jó lenne de kétlem hogy ilyet beleraknak a mai játékokba. A mai játékok ,,elvilágiasodtak'' , még ha bele is raknák nem hiszem hogy úgy oldanák meg hogy legyen benne kihívás de ne nekem legyen igazam.
Amúgy az év egyik legjobb játéka lesz!
(úgy látszik csak Ubis játékokat fogok venni XD)
20.
20.
simon 555
#14: Tök mind1, ugyan úgy fog kinézni szerintem next-gen konzolokon mint PC-n.
19.
19.
kamgecam
#3: Nekem is rögtön ez volt a benyomásom.
18.
18.
adam6751
Amúgy jó lenne látni egy X360-as demót, játékmenetet mert ez nagyon nem tetszik hogy mutogatják milyen szép a játék aztán meg lesek hogy mi a f@sz van mert 5x szarabbul néz ki meg ratyibb a fizika. Nem kéne szoktatni a szememet a next-gen grafikához miközben a jelen generációs konzolomon (sajnos) szarabbul fog kinézni. Gondolok itt az ACIV: Black Flagre is. Mondjuk így is úgy is megveszem (ha nem is megjelenés napján) .
17.
17.
adam6751
#14: Tök mindegy, úgyis úgy fog kinézni a PS4-es verzió mint a PC-s. És ez biztos.
Elvileg a Assassin's Creed IV: Black Flag is PC-n futott, szóval valószínűleg ez is. Sőt, szinte minden trailer PC-n fut.
16.
16.
gamma88
Az idei évben ezt várom a legeslegjobban! :D
15.
15.
adam6751
#10: Én is olvastam hogy PC-ről portolják konzolra.

"Nem tudom, hogyan oldják meg a mostani konzolokra. Elég durván le kell majd butítani."

Sajnos igazad van...
14.
14.
comodore
#13

A Watch Dogs egyik készítője adott interjút a Gamespot-nak, a PS4 bejelentés után.

Ott mondta, hogy PC-n futott a játék...
13.
13.
simon 555
#12: A PS Meetingen PS4-en futott a játék.
Ott játszott a csávó.
12.
12.
Stranger
#11: Én is azért kérdeztem, mert kiderült h nem... az Ubisoft szóvivője nyilatkozta h PC-s volt. Kíváncsi lennék h milyen különbségek lesznek a verziók között. A kezelőfelület meg mindegy, kicserélik az E-t egy háromszög ikonra és kész. De az is lehet h tényleg kontrollerről játszottak, egy ilyen eseményre gondolom megvan nekik a kompatibilis.
11.
11.
felegyi
#10: A legutóbbi PS4-en futott... a HUD-on látszik a kezelőfelülete!
10.
10.
comodore
#7

Ha jól tudom eddig minden PC-n futott.

A next gen konzolokra még csak most kezdték el a munkálatokat. A jelenlegi konzolokra meg még el se kezdték ( x360, ps3 ).

Nem tudom, hogyan oldják meg a mostani konzolokra. Elég durván le kell majd butítani.
8.
8.
Yanez
Király fordulat lenne a játékban, ha ez a tömegközlekedést irányitó ügynökség valamiért meg akarna minket ölni. Megfosztana a kütyünktől és olyan ügynököket küldene ránk, amelyek rendelkeznek vele. Az egész forgalmat ellenünk fordítanának, mi pedig csak a saját ügyességünkre és tülélési ösztönünkre számíthatnánk. És a kütyü nélkül kéne levadásznunk a ránk vadászó fickókat. Nagyon várom már a játékot!
7.
7.
Stranger
Ez most már PS4-en futott? Jó lenne tudni, hogy mit látunk...
6.
6.
DarkLord
Bazi jól néz ki bazi jól hangzik bazi jónak ígérkezik :D Azt hiszem az egyik karácsonyi ajándéka meglesz itt az oldalon a nagy többségnek, mert ennél jobbat nem is kérhetnénk az asszonytól karira :D
5.
5.
Caine
Már játszani akarnék vele! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...