Jövő héten rajtol a Company of Heroes 2 bétája

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 28.
  • Korai verzió
Link másolása
A Relic Entertainment bejelentette, hogy április elején rajtol a Company of Heroes 2 bétatesztje, amit először az előrendelők érhetnek el. Multi és skirmish is lesz benne, és hat pályát próbálhatunk majd ki.

A Company of Heroes 2 bétatesztjének első fázisa április 2-án élesedik - először az előrendelők vethetik bele magukat a játékba, a publikus béta néhány héttel később rajtol.

A bétában 1v1, 2v2, 3v3 és 4v4 multi és skirmish csatákat játszhatunk, közben pedig összesen negyven szinten át fejlődhetünk. A megjelenés előtti változat hat pályát tartalmaz majd, ezek közül néggyel már az alfatesztben is lehetett találkozni, viszont az Oka folyónál és a Moszkva külvárosában játszódó térképeket most próbálhatjuk majd ki először.

A tesztet a Steamen keresztül vezénylik le. A Company of Heroes 2 június 25-én jelenik meg PC-re.

7.
7.
Quent1n
Továbbra is óvatos vagyok ezzel a játékkal, mert az első részben lévő komoly hiányosságok javításáról még nem sok szó esett, csak a csicsáról beszéltek, az meg pont nem érdekel hosszú távon.

A 40 szintes fejlődést meg halál feleslegesnek érzem, az első részben a huszat se karcolják olyan hűdesokan. Meg hát pont ezek a lényegtelen újítások, inkább olvasnám, hogy az egységek útvonalkeresése mekkorát fejlődött vagy hogy a random dolgokat erősen visszavágták multiban.
6.
6.
shifteeh
5.
5.
Ótvar
#3: valójában előrendelheted a 2. részt úgy hogy megkapod minegyik előzőt is (gyűjtői kiadás, asszem 40€)
4.
4.
joshfeed
#3: Nagyon jó ! Ne hagyd ki ! :)
3.
3.
Scoo
Most akarom megvenni az első részt :)
2.
2.
Donpedro
Ha megint lesz több accoutos rendszer benne, ez a 40 szint elég fájdalmas lesz a smurfök miatt :/
1.
1.
Necreon
Sőt, a BF4 bétába minden BF3 Premium tulaj kap meghívást (BF3 DLC-k között már megtalálható Origin-en ráírva mindenkinek az account-jára, aki vett Premiumot).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...