A jövő héten jön az Injustice demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
Megannyi látnivaló után végre kézzel fogható formában tesztelhetjük le a NetherRealm legújabb bunyós címét. Az Injustice: God Among Us demója a jövő hét folyamán jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en.

A Warner Bros. bejelentette, hogy április másodikán érkezik az Injustice: God Among Us kipróbálható változata az amerikai PSN-re, míg április harmadikán az európai PSN-re és Xbox Live-ra. A DC-képregényekben szereplő szuperhősök összecsapásaiba te magad is belekóstolhatsz a fenti időpontban. A Wii U-s demóról nem esett szó.

A demóban három játszható karakterrel nyomulhatunk, név szerint Batmannel, Wonder Womannel és Lex Luthorral. Mindegyikük egyedi mozgással és kunsztokkal rendelkezik.

Hogy addig se maradjunk látnivalók nélkül, tekintsétek meg a Black Adamről szóló előzetest:

8.
8.
DBJoe
Nagyon várom.Ha lejjebb megy az ára,beszerzem.Nem akarok úgy járni mint az orc must die 2-vel. Le volt akciózva,de lemaradtam.
7.
7.
metercsiken
#5: Nekem meg pont tetszenek ezek a bum-bum-bum-ok. : )
Persze, ha már ezredjére látom majd őket, akkor lehet nem fog annyira tetszeni! : )
De sebaj!
6.
6.
KeXxX
leszedem és a tesómat el gyepálom! xD mint anno a mortal kombattal.
5.
5.
Quent1n
Jó kis játék kár, hogy DC és nem Marvel.. :S egyedül azok a feleslegesen hosszú animációk zavaróak (átüti a falon aztán bum-bum-bum-bum..) illetve a karakterek mozgásán még dolgozhattak volna az MK után.
4.
4.
giga321
Akkor nem játszotok vele ennyire egyszerű ^^
3.
3.
Kenny88
Totál természetellenes mozgás. Nem értem, hogy ezt miért nem tudják megoldani. Vagy csak engem zavar, hogy úgy mozognak, mintha papírdarabok lennének?? Furcsa ez így 2013 környékén.
1.
1.
darklord947
Pont egyik karakter sem érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...