Egyre biztosabb, hogy jön a Ride to Hell

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
A nyitott világú motoros címről egyre többet hallunk mostanság, pedig azt hittük, hogy a 2008-ban bejelentett alkotás végleg elkerüli a meghajtóinkat. Ezúttal az achievementek listája szivárgott ki.

A Vietnamból hazatért motoros csakhamar követőkre lel, s beindul a bűnözési hullám. Szex, drog és rockzene kíséretében. A Ride to Hell hűen merít a Szelíd motorosok című filmből és persze a Rockstar Games klasszikusaiból. A Deep Silver még 2008-ban jelentette be a produktumot, és már azt hittük, hogy soha nem látja meg a napvilágot, idén januárban viszont életjelet adott magáról a projekt - lehet, hogy még nincs veszve?

Az X360A oldal tegnap fellőtte a játék achivementjeinek listáját, s mivel 1000 Gamescore-t harácsolhatunk össze, így esélyes, hogy teljes értékű dobozos címmel lesz dolgunk. Ausztráliában már korhatár-besoroláson is átesett a cím, ahol a Ride to Hell: Retribution névre hivatkoztak. Várjuk a hivatalos megerősítést.

12.
12.
kimi101
Ja , de a Red Dead is Rockstar game.
Tehát nyilván jó.
11.
11.
10.
10.
kulabácsie
#5: Tourist trophy ps4-en komoly lenne,mást nem is tolnék.
A moto gp-k gázok,nincs egy normális gama mocira,kint meg lehet még júliusban is szakadni fog a hó,szal sanszos,hogy még nem kell betenni az aksit a bringába.
Azért reménykedjünk,hogy nem lesz okádék,és valamennyira irányíthatók is lesznek a mocik,és persze a hangokra is kíváncsi leszek.....HD-knak baba hangjuk van,azok nem csak a herélt kipufogó miatt szólnak jól ;)
9.
9.
Caine
#5:Az egyetlen jó motoros játék az volt!
8.
8.
DevilGamer
A legelső nehézségi fokozat: Easy Rider.
Egyből az Üvegtigris jutott eszembe. :)
7.
7.
GodGamer
Ezek a GTA-klónok mindig hulla gyengére sikerülnek, de ne legyen igazam.
6.
6.
Type R
Igen ebben igazad van de ha màr ennyi év után bedobják ,hogy készül meg ilyen ès ilyen lesz akkor érdemes figyelni kicsit jobban az ilyen 'apróságokra' ès egy picit átgyúrni az a képet ,hogy még nagyobb legyen az előszele:-) bár ebben is van marketing ,hogy nézzétek meg most ès majd a végén:-) mind1 nem fikázásnak szántam
5.
5.
kimi101
Utolsó jó motoros játèk a PS2-es Tourist Trophy volt. Na meg a San Andreos-os motorozások... azoknak se 360-as grafikájuk van. Kiváncsi vagyok mi sül ki belöle. Akár mèg jó is lehet.
4.
4.
jardo
#2 és #3: Szerintem meg gondolkodni kéne kicsit... 2008-ban, azaz 5 éve jelentették be ezt a játékot, azóta a januári infón és a mostani achievement listán kívül semmi hír róla. Arra nem gondoltatok, hogy esetleg a képek is 5 évvel ezelőttiek? Bírom az ilyen megmondó embereket, akiknek a véleménye ennyire magalapozott és mérvadó.

Amúgy szerintem az alapötlet elég jó (lásd pl. a The Lost and Damned sikerét), szóval ha a megvalósítást nem szúrják el, akkor jó játék lehet belőle, amire szerintem lesz igény a játékosok részéről. Nálam mindenesetre felkerült a 'figyelemmel követni' listára.
3.
3.
Type R
Tényleg elég karcsú
2.
2.
fules66
ebből a képből kiindulva ps2-re fog megjelenni :P
1.
1.
Robben84
Remélem még idén hallunk róla. Nagyon bejönne. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...