GDC 2013: Brutális Unreal Engine 4 techdemó

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 29.
  • Videó
Link másolása
Elképesztő négy perc vár azokra, akik megnézik az Unreal Engine 4 GDC-s techdemóját. Az újgenerációs motor impresszív látványa mellett, az Epic odafigyelt a rendezésre is, ami külön jót tett a kisfilmnek.

Az Epic végre témát váltott, elementálok helyett látványos sci-fit kapunk, ahol hősünk éppen behatol valami szigorúan titkos katonai létesítménybe. A látvány elképesztő, és a videó megtekintése után persze azonnal felvetődik a milliódolláros kérdés: vajon ilyen lesz az Epic új játéka is?

Köszi, Gamer 74!

90.
90.
moonborn
Ú ez nagyon jó lesz,remélem PCre is jön majd,lopakodós sci-fivel sem volt még dolgom,splinter cell sci-fiben mi ? :D jó tudom hogy nem az,de remélem azért TPS lesz,alig várom hogy kezdjenek záporozni róla a gameplay vidik meg az infók is
89.
89.
kamgecam
#87: :D
Ritka az ilyen alázatos komment!
88. Látod ezt nem tudom boxon még nem játszottam sajnos,ps-el nyomom!
88.
88.
MrBenjamintoto
#82: Egyébként már nem azért de sztem boxon a legtöbb multiplatform cím szebb mint ps-en
87.
87.
MrBenjamintoto
#81: Nekem a witcher3 grafja nagyon nem jön be, sztem nem is igazán szép, de természetesen ez csak az én hozzá nem értő szemem véleménye, és persze ettől független nagyon várom a játékot.
86.
86.
randall13
#84: Tulajdonképpen az egész játék egy CGI, ha elhagynák, visszarepülnénk az időben egy jó 30 évet.
85.
85.
roli33
Jó lenne ebből egy TPS. Amúgy az a robot (majdnem) egy az egyben a Killzone 3-ból van.
83.
83.
NereusLaceee
A link meghalt! Pót link:
https://www.youtube.com/watch?v=ieT9DKULLzA
82.
82.
Falcon
nagyon durvák lesznek a next gen konzolok de nem az első 2 évben fogják elhozni-megközelíteni a fent látottakat hanem a generáció végérre! még 6 év mire kisajtolják a ps4 ből a max -ot! remélem igazatok lesz és a MS nem fog sóherkedni mert a jelenlegi generációban is hátráltatták a multiplatform címeket! fejlesztőknek meg nézni kellet hogy ne lépjék át a 6 gigát így ez a játék minőségét és hosszát is megszabta........ köszönjétek a 5-6 órás játékokat a MS-nek és a gagyi dvd olvasójuknak mert nem merték beletenni anno a hd dvd-jüket mert akkora skótok
81.
81.
hedzsooo
Ha esetleg a közeljövőben lesz olyan játék ami megközelítheti ezt a szintet (erős PC-n, csúcs konfigokon), akkor az a WITCHER 3 lesz fantasy-ben, sci-finek meg jöhet hasonlóan álejtős grafikával, környezettel a CYBERPUNK 2077!^

(..Hajrá CD Projekt RED! :D)
80.
80.
randall13
#78: Ez csak szimpla tech-demo, semmi több.
79.
79.
Porcupine Tool
#60: Ahhoz képest,hogy nem magyar vagy, egész szépen beszéled a nyelvünket.
78.
78.
Lacek896
Szerintem ilyen látvány egy játékban sem lesz. Még PC-n se. Ez csak szimpla parasztvakítás semmi több.
77.
77.
Gamer 74
#72: Ismételten, semmi sem indokolja a MS idő előtti válaszát.
A Sony van gazdaságilag bajban, mondhatni előre menekültek. Mindenki tisztában volt vele, hogy érkezik majd a Ps4, most hivatalos lett, így lesz ez az új box esetében is. Nem lesz gáz a specifikáció, erre valamiért fogadni is mernék.
De zárjuk a témát. Majd meglátjuk.
76.
76.
Gamer 74
#71: Valóban gyengébb a 360, a "sokkal" azért erős túlzás, de ez nem okozott különösebb problémát. Egy Gears vagy egy Halo 4 semmivel sem gyengébb produktum mint egy Killzone vagy egy fix kamerás God of War. Sőt, egyedül csak a Gran Turismo ért el közel akkora sikert mint a Halo. (Mondjuk én egyiket sem kedvelem igazán a MS címek közül).
Csupán a tények miatt említem mindezt.

Persze lesz Sony meglepetés az E3-on, szükségük is van erre, ha nem akarnak egy újabb Vita szituációt. De ehhez tegyük hozzá, a konkurencia sem éppen a hülyék táborába tartozik, ráadásul a Nintendo is készül, hiába írják le már előre egyesek a WiiU-t. A teljesítmény önmagában még nem minden, erre kiváló példa a 3DS. Szóval mindent összegezve, azt szeretném ezzel közölni, felesleges előre túlmisztifikálni a Ps4-et. Persze az only Sony játékosok részéről értem a hozzáállást, csak nem akarják ezt úgy beállítani, hogy minden videojátékos szeme előtt a Sony logó vibrál. Mert ez óriási tévedés, a Ps is csak egy választás, ami leginkább ízlés kérdése, semmi több.
74.
74.
MrBenjamintoto
Egyébként ebből meg a samaritanból is annyira jó játékot lehetne csinálni,nem értem, hogy az epic miért nem használja ki a lehetőséget pár új ip megteremtésére...
73.
73.
GodGamer
Hát ez megint ütött, kár, hogy nem lehet letölteni a demót és kipróbálni mit bír az otthoni vas.
72.
72.
Tokodboy
#70: Ha megnézed az általad linkelt specifikációt jól látszik hogy csak 128 bites a bus míg PS4 esetében 256.
Igenis indokolná a választ, mert itt cseszte el a sony is anno. Vagy azért nem válszolnak mert gáz lesz a specifikáció a PS4-hez képest, vagy most gyorsan még hekkelnek valamit a HW-el, hogy feljebb tornásszák a teljesítményt, de akkor megint kapunk egy gépet ami 1 hónap múlva mehet a kukába.
71.
71.
Tokodboy
#70: Sony sem lőtt el mindent, csak bejelentette hogy létezik a PS4. AZ E3-on lesznek a nagy durrogtatások játékok tekintetében is.
Miért ne tehetne össze gyengébb gépet? A jelenlegi generációban is sokkal gyengébbet hozott össze.
70.
70.
Gamer 74
#67: AMD launches Radeon 7790: Meet the Xbox 720′s GPU
http://www.extremetech.com/gaming/151367-amd-launches-radeon-7790-meet-the-xbox-720s-gpu

Nekem ebből a szempontból mindegy, amelyikre jobb játékok érkeznek számomra, azt veszem meg elsőnek. Nem túl komplex a dolog, de ennek ellenére is erősen kétlem, hogy a MS gyengébb képességű konzolt dob majd piacra. Azért nincs válasz egyelőre, mert ők bizonyára nem csak egy kontrollert mutatnak majd be, pár demó kíséretében. A Sony lépéskényszerben volt, hiszen ők vesztettek hatalmas piacot ebben a generációban, nem a MS. Ez igencsak lényeges. Most is ők vannak jobb pozícióban bizonyos szempontból, a Sony hype korán indult, a specifikációk adottak, a Killzone és az Infamous közel sem system seller címek, az új Xbox konzolról illetve játékokról semmi hivatalos konkrétum nincs. Tehát a meglepetés ereje most náluk van, ennek a "meccsnek" még koránt sincs vége, maximum egyesek fejében. Semmi sem indokolja a MS idő előtti válaszát.
69.
69.
kamgecam
#63: +1 :)

Ilyen értelemben teljesen reális a hiszem ha látom hozzáállás!
68.
68.
Bone 02
#60: Kérlek tanuld meg használni az írásjeleket, fogalmazásról már ne is beszéljünk. Olvasni is fáj...
67.
67.
Tokodboy
#42: Nem lesz 2db a 7790 a boxban és nem fogja megszégyeníteni a PS4-et.
Ott vannak a kiszivárgott specifikációk a neten, ebből mindenki levonhatja a maga következtetését.
66.
66.
Tokodboy
#32: Nem vagyok Sony fanboy és nem azt mondtam, hogy minden csak PS4-re jön.
Nyíltan nem fogok leírni semmit mert csak megüti vele az ember a bokáját.
Egy biztos, hogy most a Sony nem fogja azt eljátszani mint a PS3-al és nem véletlenül nem hallani semmit az új X-ről válaszként a PS4-re...
65.
65.
Rakottkrumpli
#64: Jogos. Hogy idézzem nem tudom kicsodát: "itt minden megeshet, még a csiga is eleshet!" De ahogy mondtam, engem csak az ingame felvételek győznek meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...