Európába jön a dobozos Walking Dead

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games bejelentette, hogy rövidesen Európában is megjelenik a Walking Dead alapján készült kalandjáték-sorozat dobozos változata. Május 10-én lehet szaladni a boltokba érte.

Végre! A Telltale bejelentette, hogy május 10-én az európai boltok polcain is megjelenik a Walking Dead-kalandjáték dobozos változata, a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik, és lesz a lemezen francia, spanyol, német és olasz felirat is. Már arra az esetre, ha bármelyik nyelvet jobban beszélnétek ezek közül, mint az angolt.

A Robert Kirkman képregényein alapuló kalandjáték-sorozat a Telltale hagyományaihoz hűen epizodikus formában mutatkozott be, tavaly tavasszal indult, majd nyáron fejeződött be az ötrészesre nyúlt első évad. A díjnyertes sorozat PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, Mac-en és iOS-en tette tiszteletét, rövidesen viszont PlayStation Vita-változat is készül belőle. A sorozat részeit összefogó dobozos változat Amerikában már megjelent.

5.
5.
p3ti
Kár hogy nem jön európába az a limited mint ami az amcsikhoz ment... abban mellékelve volt a képregény, aminek az alapján a játék is készült :( Eszméletlen kíváncsi lettem volna a képregényre
4.
4.
wolfwarrior
#2: Jó sok választási lehetőség van amivel mindig kipróbálhatod, hogy: mi lett volna ha ez teszem inkább.Már emiatt sok benne a újra játszási lehetőség.
3.
3.
goblinfing
#2: Sajnos van pár gyökér aki ilyet tesz ésnem irja ki HOGY SPOILER ALERT, de szerintem azért még érdemes beszerezni még akkor is ha tudod a végét.
2.
2.
adam6751
Ez nagyszerű hír, csak mivel múltkor valamelyik vadbarom el spoilerezte a játék végét nehéz döntés előtt állok. Lehet megveszem...
1.
1.
GegeWarrior
Van már magyarul is :)
http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1527/the_walking_dead_ep_1-5

Már nagyon vártam, hogy dobozosan is meglegyen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...