Újabb pályacsomagot kapott a Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix felvázolta a Tomb Raider DLC-inek megjelenési ütemtervét, amiből egyebek mellett az is kiderült: csak az első kiegészítő volt Xbox 360-exkluzív, a többi egyszerre fut be az összes platformra.

Letölthető a Tomb Raider 1939 című multis pályacsomagja, a DLC PC-n, PS3-on és Xbox 360-on egyaránt elérhető. A kiegészítő a képeken is látható térképekkel bővíti a játékot, a Dogfight egy második világháborús bunker, a Forest Meadow pedig egy nyílt területekkel operáló erdős pálya. A különböző launch-exkluzív fegyverek és karakterek is mától érhetők el PS3-on és PC-n.


Emelett a Square Enix bejelentette, hogy a rövid ideig Xbox 360-exkluzív Caves and Cliffs április közepén jelenhet meg PC-re és PS3-ra, míg a Shipwrecked című csomag május elején debütál az összes platformon. Utóbbi csakugyan két pályával bővíti a multiplayert, a Lost Fleet egy zátonyra futó hajó roncsain, a Himiko's Cradle pedig egy hegycsúcson fekvő szentélyben játszódik.

10.
10.
azureknight0715
Szerintem dlc-vel sem megyük sokra ha sztori alapu sem. Jó énis biztos megvenném azt tény eddigi legjobb game amivel játszottam, de én inkább egy új résznek örülnék szal én a helyükben már azon dolgoznék. Még titkon remélem hogy nem rakják nekünk vissza a szilikon mellű félelmet nem ismerő Lara-t. Jó volt ez és ebben az irányban folytathatnák mert még edződhet a kis Lara, meg még sok mindent kilehet találni neki.
7.
7.
Antonov77
A marhák! A kutya sem játszik a multival mert szar. Nem értem miért hanyagolják a sima egyjátékos DLC-t? Pedig sokkal többet kaszálhatnának vele és a jónép nagyon karmolná az új területek felfedezését.
6.
6.
Solid Snake1984
#3: jaja!!! én is vmi hasonlót képzelnék el
5.
5.
aordog
Nekem fontos egy Tomb Raiderben hogy legyen benne víz, barlangokkal ês ötletes megoldäsokkal! Egyiptom jöhet, de menjünk azért mäshova is;) A lädäk nyitogatäsa nem kell, mert baromsäg! Kincseket és régi kazamatäkat akarok keresni.. A multi engem nem érdekel, de jo jätékot hozzä!
4.
4.
Raatkainen
Legfeljebb akkor fogok a multihoz nyúlni ha tényleg semmi más ,,dolgom" nincs:)
3.
3.
azureknight0715
Jó lenne egy köv rész ami Egyiptomban játszodik. Ezt a fajta új tomb raidert kéne átrakni a 4. rész stílusához sok sok csapdával és relytvénnyel azt megszülethetne a tökéletes tomb raider.:D
2.
2.
Kreto
#1: Megmondták hogy nem lesz story dlc ne is sírjunk utána. Csak a multit eröltetik
1.
1.
Solid Snake1984
az egyszemélyes kampányhoz kéne inkább vagy ahhoz sem, inkább koncentráljanak a következő részre, hogy jó legyen, remélem nem durrogtatják el az összes peterdát a dlcl-re és nem marad semmi ötlet a következő részre semmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...