Elkészült a Dead Island: Riptide

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 4.
  • Hír
Link másolása
A Deep Silver bejelentette, hogy aranylemezre került a Dead Island: Ripide, vagyis a játék fejlesztése befejeződött, és már csak a lemezek sorozatgyártása és csomagolása van hátra a megjelenéséig.

A Dead Island: Riptide április 26-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, tehát még bő egy hónapunk van addig hátra - legalább késéssel nem kell számolnunk, ami jó hír. Alább egy új, sajnos nem túl jó minőségű tévéreklámot láthattok, ezt a Walking Dead évadzárójának szünetében vetítették le:

10.
10.
piskóta
véleményem szerint nem a téma választással van a gond (hogy mindig ugyan az körbe-körbe ), hanem, hogy mindig ugyan úgy van tálalva. Ugyan azt a témát több irányból is meg lehet közelíteni vagy más-más szemszögből
9.
9.
Baysi
#6: pótold az elsőt pc-re bárhol megveszed 990ft-ért ha konzolod van valszeg azon se sokkal drágább már de annyiért mindenképp érdemes
8.
8.
Karthágó bajnoka
#2: A sniper elite V2 nekem adott egy olyan harci élményt, amit más játék nem nagyon. Próbáld ki, ha még nem tetted. Egyébként igazad van abban, hogy a közízlés rendesen rányomja a bélyegét a játékiparra, de ha a divat sűrűn változtat irányt, ez szerintem nem baj. Most jöhetnének már a rómaiak, gladiátorok vagy mondjuk a középkor. Nekem ezek hiányoznak nagyon.
7.
7.
kanos005
Első rész meggyőzőt! ez sem tünik rossznak !
6.
6.
Caine
Nekem mivel kimaradt az első rész és ki is fog ezzel majd pótolok mindent!
5.
5.
Dreadlox
#2: az a baj, hogy manapság már ritka a "merész" ötlet a piacon, mindegyik vagy folytatás vagy valamelyik "klónja", pl nézd meg a Saint's Row 4 trailer-ét, semmi gangsta cucc nincs már benne sajnos, csak a hülyeség. Mondjuk én ezt is szeretem, de azért a jó kis gettós lövödözések hiányoznak mint a 2. részben
4.
4.
Faszi
#2: Én is szivesen látnék mondjuk egy 2 világ háborús BF-et.


Ez a DI riptide szinte tök ugyan az mint az első része 1-2 új cuccal +story ami még nem is lenne önmagában gond a gond inkább az hogy 12000 kérnek érte (XBOX) annyit azért nem ér meg NEKEM.
3.
3.
ichigo477
#1: lehet új zombi új fegyver lesz
2.
2.
paganmantis
Az a baj, hogy ha felkapnak valami témát, akkor orrvérzésig az megy és ennek az az eredménye, hogy mindenki megunja és nem foglalkoznak vele többet. Utalok itt a zombilázra, ami jelenleg van.
Én pl nagyon szívesen látnék AAA-s címet 2. világháborúból, de azt szintén túlzottan kivesézték és mostanában nincs semmi ilyen téren.
1.
1.
Karthágó bajnoka
Nem tudom, hogy ez most jó e nekem, nem hiszem hogy bármi újat tud mutatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...