A jövő héten jön az Assassin's Creed: Árulás

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Fumax kiadó jóvoltából jövő hét pénteken landol a könyvesboltok polcain az új Assassin's Creed-regény, amely a legutóbbi videojáték előzményét és cselekményét ismerteti meg velünk írott formában.

Április 12-én keressétek a könyvesboltokban az Assassin's Creed: Árulás című regényt, amit az előzőekhez hasonlóan ismét Oliver Bowden vetett papírra. Ez már az ötödik könyv a Ubisoft népszerű videojáték-sorozata alapján, s vélhetőleg az Assassin's Creed III rajongóinak is tud újat mutatni. Haytham Kenway történetét ismerhetjük meg benne 1735-től kezdve és persze fia, Connor is tiszteletét teszi a kötetben. Lássuk a szinopszist!

„Kiváló kardforgató vagyok, arra születtem, hogy osszam a halált. Örömet ugyan nem lelek benne, viszont igen jól csinálom."

London, 1735. Haytham Kenwayt azóta vívásra tanították, amióta csak elbírta a kardot. Amikor fegyveresek rontanak a családi otthonra, hogy meggyilkolják apját és elrabolják nővérét, a gyermek, anyja védelmében, végez az egyik támadóval.

A magára maradt fiút, akit bosszúvágy emészt, titokzatos mentor veszi magához, és kíméletlen gyilkost farag belőle, hogy felhasználhassa saját céljaira. Küldetései során Haytham nem bízhat senkiben, és mindent meg kell kérdőjeleznie, amiben valaha is hitt.

Az összeesküvések és árulások kibogozhatatlan szövevénye magával rántja Haythamet az orgyilkosok és a templomosok évszázados harcába. Talán nem is azt az utat járja, amelyet apja, Edward szánt neki?"

A kötet első 30 oldalába itt tudsz beleolvasni.

  • Cím: Assassin's Creed: Árulás
  • Írta: Oliver Bowden
  • Műfaj: történelmi kalandregény
  • 464 oldal
  • Ár: 3790 Ft
11.
11.
Gora
Aki soknak találja a 4k-t rendelje elő a cdgalaxison és ak csak 3000-t kell fizetnie. Én mindet 3-ért vettem meg. Ezt nem ismerem de vmi orosz The Fall képregény megvan magyarul nekem, meg van még több is pádon de azok angolok.
10.
10.
exonic
Állítólag van egy másik Assassin's Creed könyvsorozat ami jobb mint a Bowdenes, csak idehaza nem adták ki:
http://www.goodreads.com/book/show/1017110.The_Invisible_Imam
bár ez ha jól tudom mellékszálakon fut, valaki tud erről valamit?
9.
9.
BrendOoN
"Amikor fegyveresek rontanak a családi otthonra, hogy meggyilkolják apját és elrabolják nővéré" Problem Black Flag?
8.
8.
Jared
kereken 4k haljak meg megveszem :) nem szeretek olvasni de ez érdekel
7.
7.
giga321
2 résszel is le vagyok maradva. Hmm ami késik nem múlik.
6.
6.
Dresa
durván megkérik az árukat a videojátékos témájú könyveknek...nah majd antikváriumbol :)
5.
5.
Vendy01
nagyon várom már ezt a kötetet is de ez eléggé lehangoló hogy azt olvasod hogy Edward meghal...mármint ez kicsit "ennek tökmindegy úgyis meghal" feelinget ad a Black Flag-nek, de ez csak személyes vélemény :D
4.
4.
jardo
Én elolvastam az összes eddigi kötetet (a Jelenések kivételével, de azt is csak azért nem, mert éppen most fejeztem be a Testvériséget) és egyébként meglepően jó minőségű könyvek, akár ezekből is tökéletesen meg lehetne ismerni a sztorit, a játékok végigjátszása nélkül. Sőt, a Titkos keresztes háború című rész igencsak elmélyíti is kibővíti Altäir történetét, szóval azt már csak azért is megéri elolvasni mindenkinek, aki játszott a játékkal (mert hát legyünk őszinték, az első részt nem a a történetmesélés és mély karakterábrázolás miatt szerettük). És mint látszik, az új könyv sem olyasmit mesél el, amit már láttunk volna a képernyőn.
3.
3.
ichigo477
#2: biztos minden kiderül fontos dolgot nem hagynak ki :)
2.
2.
EBR2000
Remélem ez sok mindent megmagyaráz a történetbe Haythammal kapcsolatban
Én bírtam őt.
1.
1.
Onegesius
jéééééééééééééééééééééééééééééjjjj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...