Két hónapot késik a GameStick

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 8.
  • Csúszás
Link másolása
A GameStick nevű androidos konzolt gyártó PlayJam bejelentette, hogy két hónapot csúszik az előrendelések teljesítésével. Mint mondta, a vártnál nagyobb Kickstarter-siker alaposan feladta a leckét neki.

A GameStick Kickstarter-kampánya is óriási siker volt, azonban pont emiatt kési le a konzol a tervezett áprilisi megjelenést.

A gyártó elmondta, 1000 példány megrendelésére számított kezdetben, ebből azonban 5000 lett (plusz a boltok rendelései), ami miatt nemcsak a gyártósorokat kellett új eszközökkel felszerelni, de a valamivel gyorsabb repülős szállításról is le kellett mondani a költségek miatt - a GameStickek így hajón érkeznek majd meg a gyárakból.

A GameStick június végén landolhat a felhasználóknál, ami két hónapos csúszást jelent. A késés egyébként nem meglepő: a CNN Money összeállítása szerint az 50 legsikeresebb Kickstarter-projektből mindössze 8 készül el időben.

Addig marad az Ouya, igaz, a konzol támogatóknak szánt kiadása még nem győzte meg teljesen a jónépet, például az Engadgetet sem.

3.
3.
mestermagyar
#2: Nem lehet kamu, mert ilyennél jobba tudása a kínaiak készülékeinek is. :P
2.
2.
Panda HUN
Kamuszag a levegőben.
Megérjük még az "elsüllyedt a hajó a gamestick szállítmánnyal" post-címet is...
1.
1.
Jared
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...