Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.

A Street Fighter: Assassin's Fist című sorozatot a Capcom maga is támogatja - igaz, valószínűleg csak szóban, mert a fejlesztők most a Kickstarteren gyűjtenek pénzt a projekt befejezésére. Joey Ansah író és rendező 625 ezer fontot szeretne összeszedni, jelenleg így áll a helyzet:

A sorozaton egyébként a Street Fighter: Legacy mögött álló csapat dolgozna, a rajongói kisfilmet több mint 4 millióan nézték meg a YouTube-on. Ansah szerint a Legacy afféle "ruhapróba" volt az Assassin's Fist előtt, ami látványosabb és persze tartalmasabb lesz - nettó két óra hosszúra tervezik a készítők. Érdekesség, hogy Togo Igawa már aláírt a projekthez, ő alakítja Goutetsut.

Street Fighter: Legacy

Ansah a Kickstarter-bejelentés kapcsán megjegyezte: független forrásokból szeretnék finanszírozni a projektet, és bár alapvetően nem akart pénzt kérni a rajongóktól, de mivel csak a szükséges költségek egy részét tudták fedezni így, kénytelen volt meglépni ezt is. Ha a Kickstarter-gyűjtés sikertelen lesz, attól még a projektet befejezik, de valószínűleg csak jövőre.

Ansah szerint filmes körökből már megkeresték őket támogatás céljából, de a kreatív kontroll feladása árán nem szeretnének pénzt elfogadni a filmipartól.

6.
6.
Peti887
Hááát,szerintem a Mortal is elég nagy bukás lett.Maga a film remek volt,szerettem.DE mint sorozat katasztrófa.Valahogy így lennék a Street Fighterrel is.Filmnek jó,de sorozatnak szerintem gagyi lenne. Egy kis paródia xD
http://www.youtube.com/watch?v=Z4Psls1ngwM
5.
5.
keiji maeda
úgy látom pont olyan igénytelen mint sokan a neten , egyből aztcsinálja ryu hadoken ,hadoken csak neten még 20x egymás után :D de félre téve a dolgot én inkább rubenékkel csináltatnék ilyen projecktet :) aki még nem látta nézze meg http://www.youtube.com/watch?v=Hn_HaEf62h4
4.
4.
Batman
Ez bukta. A Street Fighter pont az karikatúrás karakterek miatt egyedi, élő emberekkel elveszne a varázs.
3.
3.
piskóta
A fenti videót elnézve, inkább hagyják a fenébe, nem éri meg pénzt áldozni rá. Persze, ha a koreográfiát olyan ügyes ember csinálná, mint Panna Rittikrai akkor még én is támogatnám, de ez így ebben a formában számomra harmat gyenge.
2.
2.
nero66
A verekedés tök jól meg lett csinálva, de ezek a vézna japánok... háááát, nem épp egy Ryu és Ken :D Viszont a mozdulatok elég szépek.
1.
1.
giga321
Ha egy ilyen Mortal Kombat szerű minőségű lesz akkor megnézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...