A District 9 rendezőjét még érdekli a Halo-film

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A régóta szóbeszéd tárgyát képező Halo-film akár révbe is érhet: a District 9 című sci-fi rendezője, Neill Blomkamp nyíltan azt hangoztatja, hogy érdekli a projekt, de csak ha teljes kontrollt kap felette.

Az IGN-nek adott interjújában Peter Jackson kegyeltje, Neill Blomkamp kifejtette, hogy nagyon szereti a Halo univerzumát és mitológiáját, s ha teljes kreatív kontrollt kapna a kezébe, nagyon szeretné megcsinálni a filmváltozatot. Blomkamp kitart, mint ismert, korábban már megrendezhette volna filmet - sőt még egy rövidfilmet is készített a Halo alapján -, de akkor lelőtték a projektet.

Szerinte az jelenti a problémát: ha egy film tervezési státuszban van, akkor a saját értelmezése szemben áll 150 más személy értelmezésével. Lehet, hogy a közönség is mást szeretne viszontlátni a vásznon, mint a rendező. Ezek a különbségek egyáltalán nem vonzóak a dél-afrikai rendező számára, holott imádja az alapanyagot.

Egy biztos: a District 9 bitang jól sikerült űrlényes sci-fiként vonult a történelemkönyvekbe, kíváncsiak lennénk Blomkamp víziójára az esetleges Halo-film kapcsán is.

12.
12.
Worm-
#3 annó a mortal kombat és a street figther is jó volt :) sőőt talán még a tekken film is .. azért vannak.
10.
10.
Ventus
#7: Hát nekem sem tetszettek de valamivel talán összeszedettebb filmek voltak. A d9 pedig zseniális egyedülálló film szerintem
8.
8.
Caine
#5: A Prince of persia minden volt csak nem szar szerintem!
7.
7.
Dresa
#6: Szerintem azok a filmek se voltak értékelhetőek :) de bloomkampot eddig csíptem, már ami a d9 et illeti és remélem az elysum is lesz legalább olyan jo
6.
6.
Ventus
#4: Szerintem úgy értette hogy értekelhető film ezekből született a többire nagy jóindulattal sem lehet ráaggatni ezt a jelzőt.
5.
5.
Dresa
#4: hopp Prince of persia (mekkora szar volt, csak a csaj mentette meg) nah meg ott a silent hill...
Teljes lista a wikin:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_video_games
4.
4.
Dresa
#3: resident evil? bár nekem se jut hirtelen több eszembe :)))
3.
3.
dzsiádzsó
Istenem hagyjuk már ezeket film híreket... A Tomb Raider, és a Doom volt az a két játék, ami valaha filmadaptációt kapott. Minden évben van 20-30 hír, de 0 leforgatott anyag van az Elder Scroll, GTA, Bioshock, Gears of War és ugye nem kell felsorolnom minden játékot, amiből film lesz - se -.
Tényleg uncsi, nem lesz semmiből film, útóbbi 10 év híresztelései ellenére, csupán 2 játék kapott film változatot hangsúlyozom! AAA-s címek ide vagy oda, egy normális film akár 2x a játék fejlesztési költségének, nem úgy van az, hogy gondolunk egyet és a 20 millióból fejlesztett Gears of Warból csinálunk egy 200 milliót igénylő mozit. Ráadásul túl véres, 18 év alattiak kizárva (csupán a mozibajárok fele) kockáztatva ezzel a bukást! Nem ezt a világot éljük és nem is fogjuk!
2.
2.
Yami
Szerintem a Halo 4: Forward Unto Dawn után komolyan elkezdhetnének gondolkodni azon, hogy egy rendes film adaptációt készítenek belőle. Ugyanis annak ellenére, hogy az egy csak egy alacsony költségvetésű web-sorozat volt ami mindössze marketing céllal látott napvilágot, meglepően jó fogadtatást kapott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...