Érkezik az Air Conflicts: Vietnam

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A bitComposer Games bejelentette, hogy már készül az új Air Conflicts, amely a vietnami háború borzalmait dolgozza fel - madártávlatból. A repülős cím PlayStation 3-on teszi tiszteletét a harmadik negyedévben.

A repülős sorozat búcsút int a második világháborúnak, s helyette a vietnami konfliktusra hegyeződik ki. Olyan sugárhajtású repülőgépeket irányíthatunk, mint az F-4 Phantom és a híres B-52-es bombázó, szóval szuperszonikus dogfightokban, szőnyegbombázásban és lézer-irányítású rakétaeregetésben biztosan részünk lesz.

Ami a helikoptereket illeti, a felhozatal itt is impozánsra sikeredett: az UH-1 Huey, az AH-1 Cobra, a CH-47 Chinook és a CH-53 csak arra vár, hogy a botkormánya mögé pattanjunk. Harci, szállítmányozási és mentési bevetéseken egyaránt megfordulunk.


Az Air Conflicts: Vietnamban egy amerikai pilóta szemszögéből ismerjük meg az eseményeket a haditengerészet színeiben. Többféle gép áll rendelkezésünkre, s számos pilóta, akik saját személyiséggel rendelkeznek -  a sikeres küldetések után pilótánk fejlődik és feljebb lép a ranglétrán. Ejtőernyősöket dobhatunk le az ellenséges vonalak mögött, bajba jutott katonákat menthetünk ki a csávából, konvojokat támadhatunk, de érdekesnek hangzik a helikopter vs. helikopter felállás is. Sebészi pontossággal vághatjuk el az ellenség utánpótlási vonalát, szóval unatkozni nem fogunk.


A játék 2013 harmadik negyedévében jelenik meg PS3-ra.

12.
12.
metercsiken
#8: Lehet, hogy így volt nem veszekszem,de én igazából csak egy bizonyos "csatára / csatákra " gondoltam, ahol amint te is mondod, sok volt a veszteség!

A lentebb említett címekre majd rákeresek,és köszönöm az infókat!

11.
11.
D-day
#8: Nem egy nagy vasziszdasz
10.
10.
Vurgi
ezt valaki komolyan meg fogja venni?
9.
9.
simon 555
#8: *megnyerhették volna
8.
8.
simon 555
#4: "Mikor úgy istenesen "elpicsázzák" az amcsikat!"

Kicsit el vagy tévedve, mert a Vietnami háborúban az USA nyerésre állt, csak azért vonultak vissza és "vesztettek" mert túl nagyok voltak/lettek volna a veszteségeik ha folytatják a harcokat, de megnyerték volna.
7.
7.
markoci555
annyiról fog szólni hogy napalmazunk kisgyerekeket óraszám?
5.
5.
Ótvar
#4: ott volt a Men of Valor ... az nem volt olyan rossz
4.
4.
metercsiken
Én szívesen látnék már egy olyan Vietnámis játékot, ahol már a végkifejlet felé lennénk.
Mikor úgy istenesen "elpicsázzák" az amcsikat!
Attól még az amcsikkal lennénk, de "végre "nem mi győznénk!
Tudom ez kicsit fura!
Csak túlélő lenne a karakter, és az ő küzdelmét mutatnák be, ami nyilván elég fáradtságos lenne!
Talán lesz majd egy ilyen?( vagy lehet, hogy már volt, akkor arról én nem hallottam! )

Ez a fenti játék engem annyira nem fogott meg.
3.
3.
Csoola
#2: Amíg bombáztak, aztán a MiG-ek szépen lepiszkálták őket az égről. Nem voltak nevezetes légi csaták, de volt bőven konfliktus.
2.
2.
Uhu123
Hát Vietnámban nem voltak nagy légi csaták. Sőt tulajdonképpen semmilyen légi csata nem volt. Amcsi gépek bombáztak folyamatosan és ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...