Már építeni is lehet a Curiosity kockáját

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 21.
  • Hír
Link másolása
Peter Molyneux ismét csavar egyet a társadalmi kísérletnek szánt játékkoncepcióján: most már építeni is lehet a Curiosity kockáját, jóllehet a lényeg éppen az, hogy a játékosok teljesen lebontsák azt.

Új frissítés érkezett a Curiosityhez, ami révén a játékosok már építhetik is a Curiosity kockáját. A "fícsör" fizetős, 70 pennyért 10 ezer, 5 fontért 100 ezer, 7,5 fontért 500 ezer kiskockát csaphatunk hozzá a szerkezethez - az egyensúly kedvéért egyébként, szintén pénzért, ugyanilyen nagyságrendben bonthatjuk is azt.

Molyneux szerint ők maguk sem tudják, mi lesz a változtatás vége, de érdemes lesz odafigyelni rá: mint mondta, elképzelhető, hogy a játékosok kapva a lehetőségen baromi gyorsan lebontják a nagy Curiosity-kockát, de az is előfordulhat, hogy a két funkció kiegyenlíti egymást, és minden marad a régiben. Eddig egyébként közel 14 millió kockát csipegettek ki a játékosok pénzzel, és közel 5 milliót építettek vissza így.

Aki nem tudná, a Curiosity lényege, hogy a játékosok együtt dolgozva, apránként szétbontsák a sokmillió kiskockából felépített nagyobb kockát. Az ígéretek szerint, ha a végére érnek, óriási meglepetés vár rájuk. 

43.
43.
Uhu123
#42: A kapitalizmuson nyomtak már reset gombot. Kétszer is: 1. és 2. Világháború.
Egy globális gazdasági modellt kétféleképpen lehet "restartolni". Globális háborúval (tisztítótűz) vagy globális inflációval (ez inkább csak gyomlálás)
42.
42.
randall13
#41: Ugyan ezt írtam ám le én is xd
41.
41.
Uhu123
#40: Nem. A kommunizmus ott bukott meg, hogy: "mindenki egyenlő de vannak akik egyenlőbbek".
A kommunista rendszer a világ legnagyobb átverése. A mai kapitalizmus sem különb, csak ez nem olyan "csendes".
40.
40.
randall13
#39: Kommunizmus ott bukott meg, hogy nem az emberre lett kitalálva. :) Az ember természeténél fogva irigy, ezért mindig többet akar mint a másik. Szerintem jó ez a kapitalizmus, csak nyomni kéne egy resetet, mert kezd túlterhelődni :D
"A kapitalizmus se jó, csak még nem találtak ki jobbat" - Winston Churchill

És igen, még egy hozzászólás, aminek köze nincs a hírhez xP
39.
39.
simon 555
#38: Pénz nélkül összeomlana a világ.
Mi késztetné arra az embereket, hogy dolgozzanak ha nem kapnak érte semmit?
Igen, a kommunista elképzelés jó volt miszerint dolgozol és boldogan élsz mert cserébe megkapod a boltból ingyen ami szükséges az élethez.
Az elképzelés jó, de nem lehet megvalósítani... Ha a boltból ingyen vihetnél amit akarsz minek dolgoznának az emberek? Vagy ha dolgoznának is mi akadályozná meg őket, hogy többet vigyenek mint amennyi tényleg kell?
Ha nem lenne pénz összeomlana a világ. Senki nem csinálna semmit.
Igen, a Star Trek-ben működik, de az egy film:)
38.
38.
mestermagyar
#27: Úgyvan kéne ide egy kis kommunizmus. :P komolyan azt sem értem, aki azt mondja, hogy egy ember aki 1-1 céget vezet, megérdemli a milliárdokat. Rosszabb mint a vallás, csak nem tudják. Minden készített dolog lényege az lenne, hogy az embert kiszolgálja, minimális költségekkel. Márha kell pénz egyáltalán egy normálisabb világban.
37.
37.
Gorre
A kocka közepén meg lesz egy jó nagy lóf*sz, rátetoválva hogy "barmok".
35.
35.
bema695
Trapyd nyugi. :) Tényleg borzasztó az ami itt folyik, de indulatokkal mit sem érünk. Azzal amit közölni akarsz egyetértek, de nagyon támadóan teszed. Félre ne érts, nem bántásból mondom, inkább azt szeretném, hogy nem húzd fel magad ilyenek. “Western civilization is a loaded gun pointed at the hearth of the planet.”
34.
34.
Trapyd
A társalgást itt és most fejeztem be.
33.
33.
Trapyd
#32: Teljesen mindegy, hogy nem tetted meg a lényeg, hogy gondolkodás nélkül megtennéd.

Gyilkosnak.
32.
32.
simon 555
#25: Nincs mit szégyenleni. Inkább lennék "gerinctelen" ahogy te hívtál(anélkül, hogy ismernél) és élnék jól, minthogy a fejem a homokba dugjam és meghúzva éljek szegényen egy putriban...
(Valamint azt hozzátenném, hogy nem csináltam semmi olyat amiről beszélek, csak azt mondom, hogy megtenném ha alkalmam lenne rá és ezzel tudnák pénzt csinálni)

Ja igen, a háborúkat sem ellenzem, sőt szerintem szükségesek. Ezért minek fogsz nevezni?
31.
31.
Trapyd
#30: Ott van a hozzászólásában leírta, miért gerinctelen féreg.
30.
30.
Rakottkrumpli
#24: Nem látod az avatarom? Mindent tudok rólad bubi! MINDENT! ööö de ha már itt tartunk.... és te mit tudsz arról a srácról, akit "gerinctelen féregnek" neveztél? khm....
29.
29.
_Tappancs_
A vége az lesz,hogy nagyobb kockát építenek,mint ami kezdetben volt...de majd jön az anonymus és egy atom cheat-tel szétrobbantja sz egészet..felfedve a titkot,ami tuti valami hülyeség..pl:végtelen hiperkocka egyik kockája volt,vagy kiírja,hogy ezzel a hülyeséggel mennyit kerestek a fejlesztők....esetleg egy smiley (troll)fej..:D
28.
28.
Trapyd
#16: Ja és nem reklamálni kell, mert az édeskevés.
27.
27.
Trapyd
#21: "Tudod manapság a pénz körül forog a világ és minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy legyen. Ha ehhez az kell, hogy átverni a hülyéket akkor meg kell tenni. Ha bedőlnek neki meg is érdemlik, hogy elvették a pénzüket."

Többek közt ezért sincs jövője ennek a civilizációnak.
26.
26.
Uhu123
#25: Ajánlom ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=is3QjXmq1h0

Na ez után lesz okod idegeskedni.
25.
25.
Trapyd
#21: Az ilyen gerinctelen féreg emberekről beszélek, mint amilyen te is vagy és büszkén hirdeted. Sokan pártolják az efféle magatartást és kajak nem szégyenlitek a pofátokat?
24.
24.
Trapyd
#19: Na, gyerünk mondjad csak. Mit tudsz te rólam? Na, soroljad mi az amit tettem és nem tettem? Mondjad már ha egyszer képmutatással vádolsz.
23.
23.
Uhu123
Én tudom, hogy igazából mi ez! Ez nem játék. Ezzel a programmal szűrik ki az életre alkalmatlan emberi egyedeket. 3 év múlva eliminálják azokat akik játszottak ezzel és pénzt fizettek érte, mert alkalmatlanok az életre és a társadalmi élet jobbátételére.
Miután levadászták őket, végleg megalakul az Új Világrend, mely az emberi intelligencián, közös szerepvállaláson és megértésen alapszik. Ahhoz, hogy egy faj magasabb szintre léphessen, el kell tüntetnie a gyenge egyedeket.

BRUHAHAHAHHA
22.
22.
Necreon
A kísérlet szerény véleményem szerint arról szól hogy mennyi pénzt lehet kihúzni az emberekből "művészet" (erősen sok idézőjel kéne ide) címszó alatt. Támogatnám én az ilyen kreatív projecteket a részvételemmel, ha nem ilyen gerinctelen aljas eszközökkel operálna egy valószínűleg hasonlóan színvonalas cél felé. Példa: találnak a kocka közepén az emberek egy darab kavicsot, és mindjárt ikon lesz belőle, mint a Portal tortájából. A különbség az hogy a Portal nem kért pénzt kilőtt portálonként.
21.
21.
simon 555
#15: Ha lenne rá lehetőségem ennél rosszabb átveréseket is tennék pénzért.
Tudod manapság a pénz körül forog a világ és minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy legyen. Ha ehhez az kell, hogy átverni a hülyéket akkor meg kell tenni. Ha bedőlnek neki meg is érdemlik, hogy elvették a pénzüket.
(persze most legális dolgokra gondolok, nem illegális pénzszerzésről beszélek, csupán a kiskapuk kihasználásáról)
20.
20.
QuartoDestra4
most mi a baj van csajok
engem komolyan megnyert a kísértés hogy megvegyem és építsek egy eposzi falloszt.
19.
19.
Rakottkrumpli
#18: Nem a téma a gond, csak a képmutatásra akartam rávilágítani,
18.
18.
Trapyd
Mi van nem tetszik a téma? :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...