Májusban jön a Call of Juarez: Gunslinger

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette a Call of Juarez: Gunslinger végleges megjelenési dátumát, sőt egy nagy adag látnivalót is mellékelt a jó hír mellé. Az új rész visszatér a vadnyugatra, de a játékmenete jóval árkádosabb lesz.

A Call of Juarez: Gunslinger május 22-én válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron. A Ubisoft screenshotokat és egy előzetest is mellékelt a bejelentés mellé, de talán valamivel érdekesebb az IGN közel 20 perces gameplay videója, amiből kiderül, mitől spin-off a Gunslinger.



24.
24.
KopyAti
22#
Igazad van 2010!
23.
23.
Solid Snake1984
ez nagyon jónak tűnik:) tiszta red deption
21.
21.
KopyAti
Azozknak mondom, akik nem ismerik a Red Dead Redemptiont, és a világ legjobb vesztern játékával akarnak játszani, azonnal szerezzék be!
2011-es év játéka lett, méltán!
20.
20.
goblinfing
Csak én vagyok vele úgy hogy ez nem hoz lázba úgy mint az előző 2 rész? A cartelt meg nem történtként számolom. Kb ugyanaz a gameplay itt mint a 2. részbe a grafika pedig mintha vissza fejlődött volna..hagyni kéne ezt a címet ahol van.
18.
18.
Rakottkrumpli
#13: A zseniális meg a kurvajó nem egyenlő, de ezt megnézheted a magyar értelmező kéziszótárban is ;) (pl a crysis 1 számomra egy kurvajó játék de a zseniálistól fényévekre van, csak hogy értsd mire gondolok) Tisztában vagyok vele, hogy a gusztustalant nem magára a játékra írt, de magára a játékra konkrétan nem is írt semmilyen jelzőt, de én meg az ő szavaiból akartam kihalászni egyet, ezért használtam azt a szót! Remélem kielégítő volt a válasz, kedves kellő alaposság ;)
17.
17.
Rakottkrumpli
#13: Most komolyan külön minden szavamba belekötsz, de nem akarsz vitát? :D A ragokba nem óhajtasz belekötni?
16.
16.
ez a játék majdnem olyan rossz döntés volt, mint a Brother is Arms "új része", amit szerencsére mégsem BiA néven fognak kiadni.
15.
15.
Quent1n
Bound in Blood után ezt nem igazán tudom értékelni ez van.

http://www.youtube.com/watch?v=crbMcCJXZCQ

Szerintem ez még most is jobban néz ki és 5ször hangulatosabb. Persze lehet, hogy egy teljes árú western fps-re most nincs valós igény akkor meg nincs mit tenni.
14.
14.
Nebuloid
Nekem nagyon tetszik! Tekintve, hogy csak 15$ az ára, főleg! Ha nem lesz semmilyen nagy baki (technikaira gondolok, mert a látvány OK, az irányítást mondták, hogy jó, a hossza és a történet az még kérdéses), akkor veszem is.

Érdekes, vajon lesz-e abból rendszer, hogy a páros CoJ-ek jobbak? :)
13.
13.
l4cyk4
#9: Szóval a "kurvajó"-t úgy értetted, hogy erős közepes!? Azt pedig nem értetted, hogy X-Master mit nevezett gusztustalannak!? Nem áll szándékomban vitát indítani, de úgy érzem ezt nem gondoltad át kellő alapossággal.
11.
11.
DON GONDOCS
Ez még mindig nem az igazi, de Cartelnél csak jobb lehet, a grafika tetszetős, csak ne lenne ez a skill rendszer.
10.
10.
xxxgamer4ever
Hmm, nekem tetszik az eddigiek alapján.
9.
9.
Rakottkrumpli
#6: nem mondtam, hogy zseniális, de ha legalább olyan lesz, mint a második, akkor már nagyon messze lesz a gusztustalantól.
8.
8.
atta23
Remélem lesz olyan jó mint a bound in blood.
7.
7.
drat576
Nekem az első rész nem jött be, az indiános lopakodós részek midig elkeserítetek. Aztán jött a 2, az elégé tetszett, számomra teljesen élvezhető volt. A 3-at nem próbáltam a rengeteg negatív kritika miatt. Ez a mostani rész meg eddig tetszik nekem, meglátjuk mi sül ki belőle. Ebben a témában még a GUN című játék adott jó sok órányi szórakozást :)
6.
6.
l4cyk4
#3: Van a hozzászólásodban egy jókora adag igazság. A mai színvonalhoz képest elfogadhatónak tűnik, bár van még mit csiszolni rajta.

#4: Ebből csak a rajzfilmes a helytálló. Ha egy zseniális western játékra keresel példát ajánlom figyelmedbe az első részt.
5.
5.
crytek
Kezükben egy jó engine (Chrome Engine) nem értem miért nem csinálnak vele egy Red Dead Redemption féle vadnyugatos játékot!

Ütne mintha muszáj volna!De hát ezeknek agyuk nem sok van.
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Gusztustalan, hogy csinálnak egy kurvajó rajzfilmes westernt, hogy rohadnának meg!
3.
3.
X-Master
Gusztustalan amit művelnek ezzel a szerencsétlen játékkal. Az első rész tökéletes volt, most már hol van ez attól, még a grafika is csak ez a cell-shaded fos. SZuperhősös, képregényes világba való, nem a vadnyugatra. EGy komoly, művészi játékot így elarkádosítani évek alatt... büszkék lehetnek magukra.
2.
2.
giga321
Úristen nagyon jó lesz. Ízig-vérig vadnyugat hangulat.
1.
1.
metercsiken
Yippee ki yay...újra vadnyugat! : )
A vadnyugat az jó!
Remélem azért azt a "golyóálló" mellényt le lehet majd venni, mert ez így elég könnyű!? : )
Amúgy tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...