Költözik a Company of Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 23.
  • Hír
Link másolása
Átköltöztetik a Company of Heroest a Steamworksre, miután a Quazal által üzemeltetett szervereket május elején leállítják. A játékosoknak új klienst kell letölteniük, a Relic bosszankodik a dolog miatt.

Hogy pontosan miért, azt nem tudni, de az biztos, hogy a Ubisoft által 2010-ben felvásárolt Quazal lelövi a Company of Heroes szervereit, ezért a Relic átköltözteti a játékot a Steamworksre. A váltás május 7-én történik meg ténylegesen, addig a két rendszer párhuzamosan működik.

A Relic azt javasolta a játékosoknak, hogy még a költözés előtt álljanak át, azaz töltsék le az új steames klienst. Aki a Steamen vette meg a játékot, elvileg már láthatja is a könyvtárában (Company of Heroes (New Steam Version) néven keressétek), aki nem, az a CD-kulcsával aktiválhatja a Steamen az új verziót - ez utóbbit egyébként a kiegészítőknél is el kell játszani. A Relic hamarosan egy segédprogramot is kiad a nem steames kulcsok aktiválásának egyszerűsítéséhez.

A Company of Heroes direktorának a Strategy Informernek adott nyilatkozatából kiderül, hogy a Relic nem örül a váltásnak: ez egy drága és időigényes folyamat, ami a Company of Heroes 2 megjelenése előtt csak extra nehézséget jelent.

2.
2.
Quent1n
#1: Semmi extra tartalom nem lesz már, ez egy végstádiumos játék amit csak így tudnak életben tartani. A pénzt beszedték onnantól le is szarták. Nálam a Relic az online supporttal nagyon leszerepelt ami ezt a játékot (amit amúgy imádok) illeti :S

Relic csak ne sírjon mikor a mai napig az O: Panzerkrieghez 2, az Assaulthoz és a Stonewallhoz 1 - 1 official map van és gyakorlatilag az összes ToV unit szét lett gyengítve ezáltal elértéktelenítve a kiegészítő lemezt. A CoH 2 -n is bőven van még mit csinálni.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez a kis kliens csere még jól is elsülhet, kárpótlásként extra tartalmak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...