E3 2013: Nem lesz Nintendo-konferencia

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Máshogy készül az idei E3-ra a Nintendo, a vállalat elnöke, Satoru Iwata a befektetőknek árulta el először, hogy 2013-ban nem tartanak nagyszabású sajtókonferenciát, és kisebb bemutatók lesznek csak.

Iwata bejelentése alapján nem feltétlenül spórolásról van szó, inkább a kommunikáción finomítana a cég. Az E3-as sajtókonferenciákon nem túl hatékony módon, mindennemű célzás nélkül kell az összes piaci szereplőt megszólítani, hiszen a showt egyszerre követik az újságírók, az elemzők, a kiadók, a terjesztők és persze a játékosok is. A játékosok viszont nem kíváncsiak az eladási számokra, míg a befektetőknek és a forgalmazóknak éppen ez a fontosabb.

Ezért a Nintendo idén több kisebb eseményben gondolkodik: a pontos részleteket még nem ismerjük a program kapcsán, azt lehet tudni, hogy ezek kifejezetten az amerikai piac játékfelhozatalára koncentrálnak majd, és külön zártkörű bemutatót kapnának a forgalmazók, illetve külön bulin vehetnének részt az újságírók, ahol rögtön ki is próbálhatják az új címeket. A Nintendo azon is dolgozik persze, hogy az otthon ülő játékosok is hozzáférhessenek minden információhoz.

Iwata szerint az utóbbi időben játékbejelentésekben masszív Nintendo Direct-sorozat is ezt az új megközelítést képviseli.

15.
15.
QuartoDestra4
és a legjobb hogy tudok ide releváns pónit belőni.
http://bit.ly/11UfUKf
14.
14.
myrte
Bár már mindenki elkezdte gyártani a saját konferenciáját. Xbox-é is 1 hó múlva lesz.
13.
13.
myrte
#7: Tudom tudom. Jó is volt. Jönnek a király játékok a 3DS-re^^
Szeretem a Nintendo Directeket, de az személyes, inkább csak a Nintendo fanoknak van. Mi mutatja meg a világnak, hogy mi a helyzet ezzel a konzollal is?
12.
12.
trion96
#11: Szegény Yanez xDD Norbiii MIT TETTÉLl???? :D
11.
11.
EBR2000
És ki tehet erről?
Hát persze hogy Yanez.
10.
10.
EBR2000
#5: XD ez jó volt, engem nem hívsz meg?
Azért sajnálom a Nintendosokat.
7.
7.
strike19
#6: Múlt héten is volt Nintendo Direct,
6.
6.
myrte
Az E3-ra játékhalmot ígértek. Ha nem is a konferencián, de biztos jelentenek be párat. Pl. tavaly is külön volt egy Nintendo Direct.
5.
5.
Norbiii
A Nintendo nagy emberei nálam fognak vacsorázni ekkor, ls kapok egy Wii U-t is, hát persze, hogy inkább velem vacsoráznak, mint egy hülye konferencián.....Ez egyértelmű! XD
4.
4.
aordog
Vêszmadär:)
2.
2.
Gery8922
1.
1.
aordog
Most gondolom a vészmadarak, majd írnak ide egy pär kommentet, hogy ök megmondtäk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...