Ilyen lesz a Ride to Hell: Route 666

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 26.
  • Videó
Link másolása
A Deep Silver végre bővebben is kifejtette, mire kell számítani a Ride to Hell letölthető mellékága kapcsán, sőt egy trailert is kiadott, amiben mozgás közben csodálhatjuk meg a nyáron megjelenő címet.

Mint ismert, a Deep Silver feltámasztja az egyszer lelőtt Ride to Hell-projektet, sőt ha már így tesz, megpróbál nagyobbat gurítani, és a konzolos játék mellé egy letölthető és egy mobilos mellékág is érkezik. Most végre befutott a Steamre, PSN-re és XBLA-ra készülő Ride to Hell: Route 666 első előzetese:

A játékosoknak saját bandát kell toborozniuk, minden bandatagnak saját képességei lesznek, a célunk pedig az, hogy ezeket a lehető legjobban kiaknázva, a lehető legéletképesebb taktika mellett vegyük át a Route 666 feletti uralmat. A játéknak persze csak az egyik alappillérét jelenti a taktikázás, ha úgy esik jól, magunk is belevethetjük magunkat a csata sűrűjébe.

A megjelenésre nyáron számíthatunk.

9.
9.
Csoki80
#2: Nem mindenhol ülhet le egy 9 éves, sőt még egy 14 éves sem felügyelet nélkül ;-)
És attól még lehet jó, hogy nem véres...
Én jobban örülnék valami régi Rock & Roll Racing rebootnak....
De azért hangulatosnak tűnik ez is :-)
8.
8.
Dreadlox
7.
7.
Kleppi
nemtom neked a játék rendes trailer-e sem tetszett..
6.
6.
Dontrip
#1: Mit mondhatnék, hogy egy CoD-fan is megértse?!
5.
5.
Dreadlox
#1: látom te se olvastad el a cikket, ez a Ride to Hell mellékága ami csak konzolokra jön, ez nem az a játék amiről eddig szó volt, ez amolyan casual cucc a másik játék mellé
3.
3.
DON GONDOCS
Jókis arkade játék lesz ez, nagytestvér mellet.
2.
2.
Karthágó bajnoka
"Rated T for teen." Ezt meghallottam és először azt hittem nem is angolul van, annyira hozzászokott a fülem az "M for mature"-hoz. Nem értem kinek jó egy vérszegény játékot készíteni, mikor egy 9 éves is simán leülhet bármikor a gép elé náci lábakat leszaggatni.
1.
1.
Kleppi
és ezt várják annyira? -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...