Képeken az új Metal Gear Rising-kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 26.
  • Képek
Link másolása
A pletykák szerint május 9-én jelenik meg a Metal Gear Rising: Revengeance legújabb DLC-je, aminek a főszereplője nem más lesz, mint Raiden derék robotblökije - ezért még kapni fogok -, Blade Wolf.

Noha a megjelenési dátum még nem hivatalos, 14 képet legalább tudunk mutatni a DLC-ből. A Blade Wolf főszereplésével készülő kiegészítő egyébként már a második olyan adalék, ami valamelyik játékbeli bosst állítja a középpontba: nemrég Jetstream Sammel harcolhattunk egy sort.

6.
6.
mydloarc
mivel én nagyon nem játszottam metal gear játékokkal, ezért csak a legacy edition végigtolása után fogom megvenni játékot, de ha meg lessz, akkor megveszem ezt a DLC-t mert nekem tetszik az alapötlet hogy '' hack n' slash meet a dog ''.UI.: PC-N kézreáll billentyűzeten az irányítás, vagy kontroller kell hozzá
3.
3.
comodore
A grafika azért ilyen, mert 60 fps-el fut...

Far Cry 3 lehet szebb ennél, de az meg 20 fps-el fut a konzolon :D ( sajnos tapasztalat ).
2.
2.
Belerofon
Kövezzetek meg,de ez a Metal Gear Rising számomra förmedvény egy játék.Nagyon ritkán fogalmazok így egy játékról,de nekem egy pocsék alkotásnak minősül.Ráadásul grafikailag is visszamaradott.(pedig egyáltalán nem vagyok grafikabuzi)
1.
1.
DON GONDOCS
Lesz pár új ellenfél is, remek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...