Már tárgyalnak a Soul Sacrifice folytatásáról

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 28.
  • Hír
Link másolása
Meg sem jelent Európában, de Keiji Inafune máris arról beszél, hogy megkereste a Sonyt a Soul Sacrifice folytatásának ötletével. A dizájner magabiztos, a PS Vita konkrét húzócímének tartja a játékot.

Már folynak a tárgyalások a Soul Sacrifice folytatásáról a Sony és Keiji Inafune között, az akció-szerepjáték dizájnere erről az IGN-nek beszélt:

"A Soul Sacrifice olyan játék, amit kifejezetten a Vita hardveres képességeihez igazítottunk. Hogy még inkább meghúzzuk a Vita eladásait, már van ötletem a Soul Sacrifice folytatására, éppen most kerestem meg a Sonyt a projekttel. Mondjuk úgy, hogy folynak a tárgyalások, és nagyon szeretném, ha összejönne a dolog."

Az interjút Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke is retweetelte, ami jó táptalajt jelenthet a további találgatások számára.

A Soul Sacrifice március 7-én jelent meg Japánban, azóta 150 ezer darabot szállítottak le belőle a szigetország boltjaiba. Hozzánk május 3-án érkezik: remélhetőleg nemcsak a nyugati eladásokat szeretné felfűteni a mester a szokásos "annyira jó a játék, hogy már most folytatást csinálunk neki"-dumával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...