Dátumot kapott a Dust 514

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A World of Darkness-infók mellett egy Dust 514-megjelenési dátumot is hozott az EVE Fanfest, a CCP bejelentette, hogy május közepén bőgnek fel az EVE Online-t kísérő online FPS szerverei.

Egészen pontosan május 14-én rajtol el hivatalosan a játék, jóllehet a Dust 514 eredetileg 2009-ben mutatkozott be, és még a korábban véglegesnek tűnt októberi megjelenést is lecsúszta az online FPS. Ezzel párhuzamosan az is kiderült: a CCP nyárra készül el a PlayStation Vitára szánt kísérő alkalmazás, a Dust 514: Neocom fejlesztésével.

Öblítsük le a jó hírt a VG247 friss gameplay videójával:

12.
12.
BloodyDeath
#11: Akkor nem is lesz dobozos verzió? Csak a psn-rôl lehet letölteni?
11.
11.
mnmn1
#6: Haha egy jó hír : A játék teljesen free–to–play :)
10.
10.
Necreon
#6: A Quake Live-ot ajánlanám, még fizetned sem kell érte :).
7.
7.
Macccy
Hűűű ez már vagy 4-5 éve is készülgetett, azt hittem már rég kintvan ... :O

(hopp, látom is, hogy 2009 -et írja is a hír ...)
6.
6.
BloodyDeath
A bétával elég sokat játszottam. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem a stílusom az ilyen játékok, hisz a hack and slash-kban tudok igen csak sziporkázni, azért eléggé tetszett/tetszik. Nem szoktam multizni, pontosítok pár játéknál kiprobáltam, de nem tudott lekötni, itt aztán valami nagyon megfogott benne. Élveztem vele játszani, noha azt sem tudtam az elején, hogy kivel vagyok. Egy nagy csatában találtam magam. Egy másodpercig tanácstalanul álltam, hogy akkor most miért, hogyan, kivel, kiért, hová? De megláttam egy karaktert, és nála egy fegyvert. ELLENSÉÉÉG kiáltásal belevetettem magam a harcba. Mindenkit megtámadtam akinél akár csak egy fegyvernek látszó tárgy is volt. Jókat mulattam. :) Asszem meg is veszem a teljes verziót.
5.
5.
Normod
Azért annyira nem rossz de nem is jó:) :l :(
2.
2.
KeXxX
a bétával játszottam, annyira nem fogott meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...