Itt vannak az új GTA V-előzetesek

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 30.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a Rockstar megígérte, ma pontban öt órakor befutottak a Grand Theft Auto V legújabb kedvcsinálói. Igen többesszámban, mert rögtön három trailert is kidobtak a srácok a játékból.

Három trailer érkezett a szeptemberben megjelenő játékról, mindegyik az új rész egy-egy főhősét mutatja be. Csekkoljátok!

143.
143.
adam6751
#141: :O
Nm semmi!
És Király a profilképed! :D
142.
142.
givi6
Valahogy a felállás szerintem :
Michael, szerencsétlen flótás ez a Michael.
Az ő tragédiája feledhetetlen marad számomra :
K*rva gazdagon, pina,pia, pénz, nagy tv, sport autók, american dream, de ez még mindig nem az igazi, kéne valami izgi, valami bulis...
JA már tudom mi, menjünk bankot rabolni nyírjunk le pár csókát és próbáljunk a lehető legmegfelelőbb apukaként viselkedni gyermekünk előtt, aki majd egy nap felnézhet apjára, miután felállt a computer elől, na ezt nevezem életnek !


Ennyi őrült között is lennie kell egy normális fószernek is, hát ki lenne rá alkalmasabb mint egy vérbeli getto feka , nevén szólitva Franklin, nekem úgy tűnik ő számárára ez nem kecmec, hanem komoly megélhetési meló, egy megbízható tesónak tűnik... Végül is minden csapatban lennie kell egy fekete báránynak.

Trevor-trevor, talán a legtöbb potenciál ebben a figurában rejlik.
Róla csak úgy sugárzik az elegancia és az értelem.
Különleges képesitése révén a szakma krémjének tagja, és remek humorérzékkel van megáldva mindenek felett. Kimondottan pozitivan tekint az életre, minden lehetőséget megragad, és nem engedi el...

Na minden esetre kiváncsi leszek ezek hogyan fognak egymással találkozni :D


141.
141.
FrankBlack
#140: Nézd meg ezeket, és másképp látod majd a grafikát

http://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64

http://www.youtube.com/watch?v=0f8jeo1IuEM


140.
140.
trion96
#139: Nem is volt még gameplay vidi :D Bár tudom mire gondolsz. Hát igen remélem az autok vezethetôsége javúl. Amúgy a grafikával meg nem tudom h mi a baj. Szerintem amit eddig láttam az gyönyörû
139.
139.
FrankBlack
A GTA játékok a kedvenceim, számomra mindent ver, DE ennek ellenére szerintem eddig a kivitelezés borzalmas volt.
Szerintem ugyanis szégyen, hogy a legutóbbi részben is a rajongók írnak modokat, hogy normális fizikát kapjanak az autót (realistic driving & flying mod), a fegyvereknek is jobb legyen a fizikája (több mod is van erre), és a grafika is korrekt legyen (lásd: gta4 IceEnhancer ENB mod). Ugyanis az eredeti verzióban ezek mind silányul kivitelezettek, főleg ami autók fizikáját illeti, mert az már tényleg szánalmasan pocsék. Olyan az egész, mint egy rossz legováros 12 éves gyerekeknek. A rajongói modoktól lesz csak igazán profi, ami készítők dolga lenne. Szerintem szégyen, hogy rajongói modok javítják ki az elcseszett részeket, mert a NAGY készítők erre nem voltak képesek. Elnézve a gameplay videókat, attól tartok, hogy az új rész sem lesz sokkal különb. Ettől függetlenül is a kedvenc játékom, mert hangulatban, szabadságban, játékélményben még így is ver mindent!
138.
138.
Simonus18
#137: Bizony azt a húszast Turbó Szoláriumra is több értelme lenne elkölteni.
137.
137.
ssemtexx
Minden szép és jó, viszont ha nem lesz PC-re akkor a játék még 20Ft-et sem ér a szemeimben.
136.
136.
Rakottkrumpli
Kétség kívül Trevor lesz a legnagyobb forma a játékban :D
134.
134.
aRkye
#133: ...mint ha egy Tarantino filmből pattant volna ki :)
133.
133.
aRkye
Huhhuuu!! Ez a Trevor a kedvencem! :D
132.
132.
adam6751
126.
126.
ayli
Én már kipróbáltam marha jó sajnos nincs meg nekem de Americába volt a körim elmentünk meglátogatni és be mentünk egy ps3-as üzletbe és öcsém azt látnatok kellet volna még a falon is játékok voltak és ki lehetett prúbálni a GTA5-öt 1 órára.Marha nagy üzlet volt öcsém és csak PS3-ról szólt az egész.
122.
122.
adam6751
#114: Ja, van egy előnye a Watch_Dogs-nak, amit már most elkönyvelhetünk. A Ubisoft nagyon ért a karakterek tereptárgyakkal való reakcióik és egyéb mozgások modellezéséhez. És ez a Watch_Dogs-nál sem lesz kivétel. Aiden úgy fog mozogni mint egy ember. Remélem ez a GTA V-re is igaz lesz!
121.
121.
azureknight0715
Nekem mind3 karakter tetszik most már. Eddig csak Trevor. De az új trailerek miatt meggyőztek. Michael gazdag, unja a pénzt, családját utálja emiatt káosz az élete és úgy dönt hogy ezt másra is kivetíti úgy hogy ő is káoszt hoz a világra:D Jó lesz mert még nemigen volt gazdag főhős és most ebbe is bepillanthatunk. Franklin meg a tipikus feka banda tag aki a gettóban él. Ezt már ismerhetjük a San Andreas óta jó lesz visszatérni a régi feelinghez:D Trevor meg egy egészen új és durva végeredmény lesz az biztos:D Szal nagyon várom. Amúgy nem tom mi ez a Watch Dogs vs GTA V:D Grafika? Watch Dogsnál eddig még csak next gen gameplay volt. Nem lehet tudni miylen a ps3, xbox360-on. Valszeg szépen le lesz butitva a grafja. Meg azért ne felejtsük el hogy az Ubinak voltak már nem 1 rossz játékai. A Rockstarról én nem tudom elmondani ezt mert ők eddig mindig igényes játékot csináltak, ezért is ők a leghíresebbek. Szal jöjjön azt alázzon a GTA V. Azt majd ha megjelenik a watch dogs is majd meglátjuk melyik fogja vinni az év játékát:)
120.
120.
adam6751
#119: "Azt az egyedi hangulatot, játékélményt, a játék varázsát nem bírja egy sandbox játék még, meg sem közelíteni."

Én így vagyok a Red Dead Redemption-el kapcsolatban. A hangulat, az érzés amit kivált belőled...egy játék sem adja át...
119.
119.
southbronx
A Rockstar gamest és a GTA-t nem bírja 100 Watch Dogs, meg ezer Ubisoft sem lenyomni. Rockstar games ül a trónon, ez nem vita tárgya szerintem!
Azt az egyedi hangulatot, játékélményt, a játék varázsát nem bírja egy sandbox játék még, meg sem közelíteni. Biztos jó game lesz Watch Dogs is, de a GTA V lesz a győztes!
118.
118.
adam6751
#114: Rossz érvek. Grafikai panasz a GTA V-el kapcsolatban? Ne várjunk mást hiszen ez valószínűleg csak 360-ra és PS3-ra jön míg a Watch_Dogs egy next-gen játék. Nem ugyan az a kategória. A GTA tipikusan az a játék ami ha szabadságról van szó, felülkerekedik MINDEN játékon. Ez tény. A Watch_Dogs-ban fele annyi szabadság nem lesz mint a GTA-ban. A GTA-ban lehet enni, inni haverokkal szórakozni, teniszezni (az V-ben). Ez felesleges? Hisz te mondtad hogy egy kategória! Vagyis ha ez kettő egy kategória, akkor a GTA-ban már most több a tartalom. Komolyabb játék a Watch_Dogs? Mennyivel? Annyival hogy még civilt sem lehet ölni? A Ubi játékaiban sosem lehet. Három videó miatt ne ítélj...
Szóval ne gyere azzal hogy ugyan az a kategória, mert azzal is csak azt bizonygatod hogy több a tartalom a GTA-ban. Ez nem azt jelenti hogy GTA párti vagyok, mert eddig egy részt sem szerettem. Ráadásul nekem 100% hogy meglesz a Watch_Dogs míg a GTA nem biztos.( 70% hogy meglesz. De ez még csökkenhet)
117.
117.
MrZombieEater
Jézusom. Nagyon jól néz ki!
Az meg csak hab a tortán, hogy Franklin előzetese alatt a Hood Gone Love It szól :D
115.
115.
Quent1n
Mondjak egy jobb sanbox címet mint a GTA? Red Dead Redemption ennyi. Ugyan Rockstar cím de szerintem bőven jobb mint bármelyik GTA. :)

Egyébként (bár ez nagyon személyes vélemény) de szerintem a Saints Row 3 már jobb lett mint a GTA IV. No nem technikai megvalósításban de művészeti megvalósításban, a lehetőségekben, a hangulatában és nekem már a sztorijában is jobban tetszett. :)
114.
114.
AIlspah
Nem vagyok jós. de a Watch Dogs videónál annyira lehet látni,hogy nem rontják el. Eddig az összes videó ami kijött róla csak pozitívum volt, mind trailer mind gameplay-ben. Ezzel ellenben mikor kiadták a Gta 5 screeneket akkor mindenki nézte h ilyen homályos lesz a grafika? jó persze lehet azt mondani ,h nem ilyen lesz meg stb, stb. de mégsem volt ilyen negatívum a Dogs-nak! Király lesz mindkettő , de most Rock Star alul marad! Nagy harc lesz, és hagyjuk már hogy nem 1 kaptafa. ugyan az a kategória. Ennyire erővel mindketőnek megvan a maga pozitívuma. Nem azért állok a watch dogs-mellett mert watch dogs- hanem azért mert újítás. És az újíásnak kell győznie, és egyre biztosabb hogy nem rontják el. Főleg a tegnapi trailerrel bizonyították. Kicsit komolyabb játék lesz mint a gta 5
113.
113.
adam6751
Mellesleg nagyon ajánlom a fejlesztőknek hogy TELJESEN más legyen a mozgása mind a három szereplőnek!
112.
112.
adam6751
#108: Rossz példa. főleg ha a Ubisoftot nézzük akinek pont az első AC-ja lett a legrosszabb...lehet ez lesz a Watch_Dogs-al, kijön aztán "jó-jó, de valami hiányzik belőle...". És abból is lesz 5 rész...
Te is rosszul állsz hozzá a dolgokhoz. Előre elkönyveled hogy a Watch_Dogs jobb lesz, pedig egy teljesen új téma miatt és az eddig látottak alapján, igen magas lesz az elvárása mindenkinek.
111.
111.
huszti
Trevor a legnagyobb forma. Michael túl komoly figura, Franklin meg erőltetett gangszta. Remélem azért az első kettő is lesz olyan forma figura, mint Trevor. Mert eddig ők halál unalmasnak tűnnek számomra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...