Battlefield 4 - új kép, pletykák a DLC-kről

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 3.
  • Képek
Link másolása
A DICE egy új screenshotot tett közzé a Battlefield 4 hivatalos Facebook-oldalán, ami egy ideig csillapítja majd a rajongók éhségét. Egy NeoGAF-felhasználó pedig a potenciális DLC-kről írt.

Egy NeoGAF-felhasználó szerint a DICE nemrégiben online közvélemény-kutatást végzett néhány előre kiválasztott játékos között azzal kapcsolatban, hogy azok milyen típusú letölthető tartalmakat szeretnének látni a Battlefield 4-ben. A forrás szerint a svédek tervbe vették, hogy dinoszauruszokkal is harcolhatunk a játékban, meccseinket előre egyeztethetjük a többiekkel a Battlelog 2.0 naptárfunkciójával, de szóba kerültek a dinamikus csataterek is.

Utóbbi esetben a készítők a következő példával éltek: adva van egy gát, amely valós időben pusztul el, a szabadjára engedett víz pedig elárasztja a környéket. Szóba kerültek még a tengeri csaták is és az, hogy a BF3-ban elért eredményeink alapján rangsorolnának majd minket a BF4-ben.

Állítólag a DICE azt tervezi, hogy remake-eli a BF3 Operation Metro és Caspian Border térképeit a Frostbite 3-mal, ám a csomag címében még nem biztos. Olyan lehetőségek jöhetnek számításba, mint a Battlefield 4 Recommisioned, a BF4 Reenlisted, a BF4 War Torn vagy a BF4 Reconstructed.

A készítők nagy barátságot ápolnak az őshüllőkkel, szinte minden korábbi produktumukban találtunk dinókra utaló nyomokat. Nos, a csapat fejébe vette, hogy egy külön DLC-t szentel az emberek kontra dinoszauruszok csatájának. Egy kooperatív mókát kapnánk, ahol íjjal, késekkel és más kezdetleges fegyverekkel kéné kiiktatnunk a ragadozókat. Az expanzió BF4: BC, BF4: Primal Combat vagy BF4: 21942 BC címen futna.

Természetesen mindez csupán pletyka, kivéve a fenti képet: az száz százalékosan a játékból származik.

71.
71.
br1Koo
A cod zombimódjáról csak annyit (nem játszottam még vele), hogy valószínűleg egy nagy cs koppintás, ugyanis én már jóval az mw előtt játszottam zombimóddal source-ban. Hozzászólva a dinós témához, én nagyon kíváncsi lennék rá, mert tényleg kurva unalmas már folyamatosan ugyanazt látni az akciójátékokban. Egy ősemberes bekerítős, akár erdős részekkel, csapdákkal kezdetleges fegyverekkel téma buli lenne szerintem, akárki akármit mond. Azt meg hogy Battlefield a címe pont leszarom (bár igaz ami igaz értelmesebb lenne külön névvel kiadni).
69.
69.
Zombiekiller6
Bf-et oltják jön a COD oltás és fordítva, nem unjátok már. Én mindkettőt bírom egyik multi, másik co-op, és elvagyok velük. A single még inkább COD, de akkor már más játékok felé megyek el, mint Bioshock, GTA, és PS exlusive játékok és sok más.
64.
64.
Dreadlox
#62: azt kell mondjam hogy igazad van. a cod 4 tartalmazott még dedikált szerókat és azt még lehetett mondolni, de fejlesztői szinten leszarják.... a TF2 még ma is újul, és sok más játék is csak éppenséggel a cod nem, bár ha témánál maradunk, a BF is csak szutykos fizetős DLC-ket ad ki ami érthető az EA gusztustalan marketingje végett, nem védem egyik felet se, csak azt mondom hogy amik kijönnek azok hulladékok, csak 1-2 ember ezt még mindig nem érti.... BTW részeg vagyok a valami hiba lenne ebbe a kommentbe, keresd fel a papot ő megindokolja!
63.
63.
Joco74
#61: Elfelejtettem írni, hogy csak Európai kerestem rá.
61.
61.
Joco74
#55: Csak a kedvedért! :D Jelenleg boxon normál szeró ~250 van, ebből csak kb. 20 kér dlc-t. Hardcore szerverből kb 40 van, ebből cirka 7-8 kér dlc-t. Tudom nem sok. :) Hozzáteszem, hogy csak a BF3 és a B2K szerverekre kerestem rá a szerverkeresőben. Szóval sem dlc, sem prémium nem kell ahhoz, hogy játszani lehessen a játékkal. Mellesleg prémium nélkül is tudok játszani azonnal bármikor.
59.
59.
BrendOoN
éééérdekes. Előbb lássunk belőle valami gameplay jelenetet. Azonban elkeserít mint mindig, hogy ez olyan mintha 2012 májusában-júniusában már pletykák lettek a Far Cry 3: Blood Dragon DLC-ről. Nembaj! Azért ha már dinók, bízom benne hogy lesznek lézerszemű félig robot T-Rexek ^^
58.
58.
Dreadlox
#57: na látod, pont ez a probléma, azt az embert leszarják aki csak az alapokat akarja, ez pl olyan hogyha vennél egy autót mindenféle extrák nélkül, és egy ideig vezetgeted meg jól elvagyvele, aztán kötelessé teszik hogy márpedig vegyél tolatókamerát különben nem vezetheted az autódat...
57.
57.
Zombiekiller6
#55: Lobby alapú az elterjedtebb de némelyik játékban lehet szervet kölcsönözni és külön menüpontból választani. Amikor kijött a játék még csak alap szerverek voltak de most már mindenféle klánok szerverei vannak, és egy alapot sem találok (nem mintha keresnék).
56.
56.
#52: egyetértek, jó lenne pár múltba tekintős küldetés 2. vh-s cuccokkal. bár ilyet nem fognak, mert ahhoz nagyon sok korhű fegyver- és járműmodellt kellene elkészíteni, nem érné meg nekik a BF4 alapból modern háborús dolgai mellett azokkal is dolgozni. 2. vh. valószínűleg majd csak külön játékként érkezik. BF 1945 pl :)
54.
54.
Zombiekiller6
Nem baj a BC3 szerintem úgyis jobb lesz, ha ezt el is csesznék (bár remélem nem).
53.
53.
kajszibf87
Bocsánat, nem hideg háborút akartam, hanem a vietnámi háborúra gondoltam.
52.
52.
kajszibf87
Tuti vétel lesz számomra a BF4! De egy kicsit csalódott vagyok, dinok meg minden biztos jópofa lesz, de a bejelentésig biztam benne, hogy vissza megyünk a 2. világháború, vagy esetleg a hideg háború, nagyon brutális lett volna ezzel a frostbite 3-mas motorral mondjuk egy kurski csata, na meg a régi fegyverek tankok gépek.
51.
51.
Jared
dinó ?? öööööööööööööööö mi a fasz köze van a bf-hez -.- nem zavar mert jól hangzik de illúzió romboló sztem
50.
50.
exonic
Mellesleg egy dinós mod miért is lenne hülyeség? A COD-nak is megvan a maga zombimodja, de a BF miért is kopizna, ha egy más egyedi tervvel drukkolhat elő (a Primal Carnage-t eltekintve), egy másfajta szórakoztató modot az amúgy is szórakoztató játékba, és aminek valószínűleg rengeteg követője lesz majd!
Másrészt NEM LESZ KÖTELEZŐ!
49.
49.
exonic
#47: Köszönjük az értelmes megnyilvánulásod!
Kár, hogy ez senkit nem érdekel...
48.
48.
Falcon
#47: a cod-osok sem jönnek ide röhögni a bf-eseken hogy mekkora baromság a dinoszauruszok..... akkor te se bikázzad már őket!!!!
47.
47.
atesz89
A szar Cod-hoz képest még mindig több tartalmat adnak a pénzedért. Nem csak 4 pályát. Itt adnak új járműveket, fegyvereket, kiegészítőket, színeket fegyverekhez. Új játékmódokat. stb. Cod egy Ratyi Szar játék. A cég meg ctrl+c ctrl+v használ már évek óta.
46.
46.
Mortician
#41: Elvégre nem volt teljesen egyértelmű, hogy egy főleg multira kihegyezett játékhoz lesznek DLC-k... :)
42.
42.
na várjunk csak... a dínós téma úgy oké, ha a "katonák" mondjuk ősemberek, tehát korban picit közelebb (csupán pármillió évre :D) állnak egymáshoz... de a modern kort összehozni az őshüllőkkel NEM BF téma, hanem Turok vagy valami más, és ilyen már volt! szerintem komolytalan.
41.
41.
MÉg ki se jött a játék, máris dlc-k jönnek klasszik EA
40.
40.
mestermagyar
#39: Kezdetleges fegyverekkel harc, ilyet is rég láttam.
39.
39.
mestermagyar
Én inkább egy külön játékot várnék ilyen dinósnak, amiben bf3 zene módjára remixelnék, hogy titititti tirex. Titititti tirex. :D

Legalább végre nem csak a bf modern hadviselésben gondolkodnak. Látunk valami egyedit is ettöl a nagyszerü programozó csapattól.

Ti meg légyszíves ne fikázátok a munkájuk. Olyan mintha odamennél egy vlog videóshoz, és azt mondanád, hogy bazdmeg ha nem csinálsz harlem shaket, akkor te vagy a legszarabb, mert nálad pont nem találom meg azt, amit másnál.

Akkor ne bf-ezzetek bazdmeg le vagytok szarva, nem fogtok hiányozni a viszont látásra! Ott van neketek a cod, medal of honor tudéj edition, meg minden mi jó. Mi itt haldanánk a korral, és az új élvezet felé nyitnánk, mert beleértve engem páran(vagy jópáran) kurvára meguntuk már a modern "szuperhös"-féle scriptalapú hadviselést. 2.vh., mai kor, jövö letudva, végre jön egy játék/DLC, ami új korszakot is nyithat. A counter strike-ban nem ennyire berögzött agyúak, pedig azok akár ölni is képesek lennének ha válroztatnának.
38.
38.
robogo98
#16 még a nebadan flats-en is van egy repülõ dino meg az us bázistól nézve bal hátsó sarokban egy t-rex koponya
35.
35.
metercsiken
Már megint az van, hogy a játék még sehol, de dlc-ről beszélnek! *.*

Bár engem ez a dinos dolog nem ráz fel!
Ízlések,és pofonok.
Az alap verziót viszont nagyon várom!
31.
31.
Avifer
én nem bánom ha remake-eli a caspiant és a metrót de a pályák száma azért a 30 at meghaladhatná csak az alapjátékban nem dlckkel meg miegymással
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...