Egy órányi Star Wars: Battlefront III

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 6.
  • Videó
Link másolása
Hiába törölték a Star Wars: Battlefront harmadik részét, annyi gameplay videót láttunk belőle, hogy már-már nincs is hiányérzetünk emiatt. Most újabb felvételt tudunk mutatni, ez egy óra hosszú.

A felvétel a szombati Star Wars-napon látott napvilágot a részben törölt projektek gameplay-streamjeire szakosodott PtoPOnline jóvoltából. Jó szórakozást!

31.
31.
akna2213
Először is gyerekkorom óta Star Warsos vagyok, SW1-2-el is játszottam mind2 tökéletesen jó. Ehhez a videóhoz annyit, kb., hogy a játék információ olyan mint egy Celebről kapott hülye hír, minden riporter mond mindent ahogyan a játék világba is. Egy ilyen játékot videót egy profi tervező, programozó simán megbírja csinálni és feltölteni youtubera, én SW3-ról láttam mindent és azé : http://gepigeny.hu/games.php?id=241 - lejjebb tekerve Demoz feltöltött képe kicsit másképpen néz ki mint ez :D az elképzelés jó, hisz maradjon minden a régi ( nem kell ide semmilyen szar kitalált old republic meg faszom se tudja mik ) enyhe változás elég több lehetőség kiszolgáltatása és jobb élmény, hogy a történetbe érezzük magunkat, ennyi kell és a videó ezt is mutatja mert én nem 1 videó alapján ítélek.
Szerkesztői részről pedig örülök, hogy az EA csinálja, az EA nem csinál bonyolult telepítési dolgot és kiváló játékokat csinál már a 90-es éve óta kb. Ubisoft is csak grafikára megy meg arra, hogy vedd meg ( uplay védés ) . Legtöbb szerkesztő a játékot már alap gépigényre programozza be erre példa volt a Crysis 1, hogy letöltöttél egy grafikát, ami jobb mint az eredeti grafika és kb 256-os vidivel fullon szaggatás nélkül vittem a játékot míg alapon lowon szaggatott.
Szóval azé mondom, hogy ezek mind pletykák azé 2013-ban szerintem nem ilyen játékot fog tervezni az EA sőt egyik sem, mikor egy hülye játéknak is amit kiadnak 13-ba min gépigény 512-es és abból is a legjobb meg min 2 magos proci.
30.
30.
patka21991
BF1 jó volt, a kettő már nekem nem tetszett, mert szinte ugyan az volt, mint az első része. Csak apró változtatások voltak benne. Ha lenne BF3-rom, akkor remélem képes lenne az epikus csaták hangulatát vissza adni, vagy csinálnának egy olyan játékot, hogy RTS + TPS, úgy, hogy RTS-ből át tudjunk váltani TPS-re (csak singlében lehetne). Multiban pedig lehetne RTS-ezni, TPS/FPS-ben Team Death Matchelni, DM, Capture the Flag, a BF-ben szokásos terület foglalósdi (szóval a szokásos dolgok), vagy a versenyt kedvelők mehetnének fogat versenyezni, légmotor versenyre. Szerintem jó lenne egy ilyen multifunkciós Star Wars, ha jól megcsinálják, mert sok ember felé nyitna lehetőségekkel.
29.
29.
Zombiekiller6
imádom a star wars-t, a falam is olyan de ez bűn ronda és szar, és megszégyeníti a franchise-t szóval még jó hogy lefújták
28.
28.
Giggsy
#23: Az LA Noire-nál az ötlet jó volt, a sztori jó volt, a megvalósítás viszont kuka. Egyrészt a nyomozgatós rész faék egyszerűségű, és szinte elkúrni sem lehet, másrészt a PC optimalizálás botrányosan gyenge. Olyat még, hogy egy ilyen gyenge grafikájú (az arcok az ismert megoldás miatt nagyon jók, minden más: eeeh...) játék ne fusson 1080p-ben a gépemen még életemben nem láttam.
26.
26.
Norbi-wan
Sok mindenki írja azt hogy valami bűn rosszul néz ki. Ez igaz is, de ne felejtsük el, hogy ez egy félkész játék, és valószínűleg ez az Alfa verziója, szóval ne bántsátok szegényt! :D
25.
25.
Qmi05
Most akkor melyik az igazi? http://www.youtube.com/watch?v=eqWF51R9KTw
24.
24.
marko97
hát ez nem lesz valami nagy duranás
23.
23.
negyven2
Nana, L.A. Noire-t ne tessék bántani (persze ez egyéni izles dolga is), mert szerintem egy zseniális játék lett. Amúgy az nem Rockstar játék hanem a Team Bondi műve.

Habár a R* kizárt, hogy SW játékot készíttet volna hiszen büszkék arra, hogy ők (ahogyan a Valve is) független játékfejlesztők, és nem nagyon licenselnek másoktól.
22.
22.
Giggsy
#20: A Rockstar-ral kapcsolatban csak egyetlen címet mondanék: LA Noire... Oké, hogy GTA, meg Red Dead Redemption, de ők is tudnak nagyon csúnyán mellényúlni. Persze az is igaz, hogy EA az elmúlt két-három évben tökélyre fejlesztette a zseniális szériák elkúrását.
21.
21.
negyven2
Mondjuk stúdióban a DICE/Bioware/Visceral fogja majd fejleszteni őket.
20.
20.
christopher24
#19: Miért pont az EA? Az utóbbi pár évben a Mass Effecteken kívül egy értelmes játékot sem adtak ki, és engem a Mass Effect se nyűgözött le különösebben. Bíztam benne, hogy az Ubisoft vagy a Rockstar kapja a jogokat, náluk legalább vannak jó ötletek.
19.
19.
negyven2
Hivatalos! Az EA-hrz kerültek a Star Wars jogok! Ők készítik a jövőben megjelenő játékokat.
18.
18.
Jared
áááááááááá meg se nézem hogy milyen mert fáj a szívem
17.
17.
DON GONDOCS
Hát ezért nem kár, akkor inkább valami igazi akció-kaland játék jöhetne már.
(dark Force)
15.
15.
remélem előveszik még a témát, egy csapatalapú multi-FPS járművekkel, esetleg űrbeli air-supporttal marha jó lenne a SW univerzumban. ja és lightsaber takedown :)
14.
14.
dojcsakgergo
Hát én szívesen játszottam volna vele...nagyon jónak néz ki.
13.
13.
Simonus18
Alapnak nem lett volna rossz, csak az a gond ezzel a gameplay-jel, hogy ózsdi már, mintha nem is akarna változtatni a régi motoron, nem tudom hogy más játéknál hogy tervezik bele, illetve teszik bele a játékba a fizikát, melyik fázisában, de itt mintha már gyakorlatilag a csinosítást váró anyagot láttuk volna, és azért megnéznék egy amolyan minimum GTA 4 vagy Assassin creed féle fizikára épített Battlefrontot, Star Warst. (gondolok itt a karakter és a környezet közti reális kontaktusra, illetve a karakterek köztire is).
12.
12.
kanos005
Csaphatna valaki valami hasonlót (mondjuk dobnak alá egy crye3-mat legyen pár kaszt,multi és cső,kampány nem is kell!)
11.
11.
kivenoko
Ha megérte volna a befejezést, biztos komoly játék lenne. Amúgy a játék éppen hogy futtatható állapotban került felvevésre, a közel 80%-a még be sincs fejezve és így szaroznak 1 játékot... GZ
10.
10.
GhostDog24
Annyira bíróm az ilyen kis takony sza***zi kölköket (#2) akik azt sem tudják miről beszélnek meg a játék milyen állapotban van itt. úgyhogy most elmondom nekik már most: ez még csak nem is beta verzio hanem alpha, de még csak annak sem nevezném... még a crysis3 is nézett ki így csak mivel ott biztos volt az h kiadják ezért az ehhez hasonló változatait be sem mutatták. Itt meg a rajongók már csak azért is megmutatják h mi volt az ALAPJA a játéknak, és itt NEM a grafikáról van szó hanem játékmenetről, mozgásokról ami itt újra megemlítenék h még AZ SEM BIZTOS, h így maradt volna a betanal föleg nem a végleges verziónál... főleg nem itt "2013-ban".
9.
9.
rics92
#7: Nekem is! Rongyosra játszottam egy spájzra való moddal.
8.
8.
névtelenség
Nem elég, hogy törölték; még ezekkel a videókkal is fájdítják a szívem. :(
7.
7.
markoci555
lesz*rom hogy lesz*rozzátok, nekem kellett volna, mivel a 2-es a kedvenc SW játékom
5.
5.
Ecneb
Én SW rajongó vagyok, de ez valami bűn szar!
4.
4.
norbi1989
#3: Ja bocsi nem figyeltem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...