Ingyenesen játszható a Hitman: Sniper Challenge

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 11.
  • Hír
Link másolása
Megvan, hogy mivel tudod elütni az időt ebben a tavaszi forróságban. Maradj otthon, sötétítsd el a szobádat és vesd bele magad a Hitman: Sniper Challenge böngészőben futtatható verziójába. Teljesen grátisz cucc!

A Square Enix bejelentette, hogy ingyenesen játszhatóvá tette a Hitman: Absolution előrendelői bónuszjátékát, a Hitman: Sniper Challenge-et. A mesterlövészes anyagot a cég saját online platformján, a Core Online-on keresztül bárki élvezheti, mindössze egy webböngésző kell hozzá.

A szolgáltatás mindenki számára ingyenes, egyedül a reklámokat kell elviselnünk - ha viszont előfizetsz rá havi 2,99 dollárért, akkor korlátlan hozzáférést kapsz hirdetések nélkül. A Hitman: Sniper Challenge mellett a Gyromancer című puzzle-RPG-t is kipróbálhatod így, vagy akár a további négy játék valamelyikét - köztük a Tomb Raider: Underworldöt.

6.
6.
KeXxX
én már eltöltötte ma szabadidőmet, mentem focizni, több mint 6 órán keresztül nyomtuk. off vége. Egyébként nem rossz ez a játék de egyetlen pálya?! pff.. jó ötletek vannak benne, többször is végigkenhető de akkor is 1 pálya. én azt hittem hogy ez a sniper cselendzs hosszabb lesz.
5.
5.
NECROSMOKE
Annyi erovel megveszem a teljes jatekot, mintsem havi 2.99$, az az 3$ adjak.
4.
4.
shatterhand
#3: Ghost recon bétája még jobb volt konzolon: kamu emailcím is elég volt és rögtön adtak kódot. Vagy 20at leszedtem gyorsan haveroknak.
3.
3.
Necreon
A vicc az, hogy a Hitman: Absolution megjelenésekor volt egy német Hitman fansite, ami egy regisztrációért cserébe ingyen osztogatta a Sniper Challange-t, steam-es kulcs formájában.
2.
2.
RangerFox
Mondjuk azt elfelejtettétek mondani hogy DirectX10-es kártya kell hozzá én meg azt hittem hogy valami IKARIAMOS böngészős játék és a netbookomon is tudok vele játszani! :DDD XDDD
1.
1.
RangerFox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...