GamePop - új androidos konzol a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A GamePop valószínűleg sem a hardvert, sem a játékokat tekintve nem nyújt majd többet az eddig ismert androidos konzoloknál, viszont előfizetési modellben lesz kapható, ami miatt mindenképpen érdekes lehet.

A GamePopot gyártó BlueStacks ugyan még nem árulta el, hogy pontosan milyen hardver rejtőzik az androidos konzol borítása alatt, és bár több mint 500 játékot ígér a leendő tulajdonosainak, azt szinte magabiztosan kijelenthetjük, hogy ezen szempontok szerint a GamePop nem ver köröket a a riválisaira.

Érdekességnek viszont nem utolsó, a konzolra ugyanis csak előfizetni lehet, tehát nem is kell egyben kifizetni az árát. Ez azt jelenti, hogy havi 7 dollárért (egy év hűség esetén a májusi hónap ingyen van) megkapod a konzolt, és minden játékhoz korlátozások és reklámok nélkül férhetsz hozzá. A fejlesztők cserébe az előfizetési díjból kapnak részesedést annak függvényében, hogy mennyire volt népszerű a játékuk.

A konzolt egyébként nemcsak gamepaddel, de okostelefonnal és tablettel is lehet irányítani, így a portoktól sem függ annyira a rendszer, mint mondjuk az Ouya.

13.
13.
mestermagyar
#12: Technológiára* mindenki*
12.
12.
mestermagyar
#6: Jelenlegi helyzetben sokkal gyorsabban fejlödnek az arm platform processzorai, ezzel együtt az android, a legföbb oprendszer a platformon. Itt a technológia, vagy az értékesítési módszerre érthetik ezt. Ezt fogja már fel mibdenki.
10.
10.
msmester
Én megoldom: bekapcsolom azt hogy tablet mutassa hol van az ujjam+ egy ezer forintos hdmi kábel= tvre köthető androidos játékkonzol
9.
9.
SCR3AMN00B
Tényleg csak a baj ezekkel az androidos konzolokkal, hogy alapjáraton nem TV-re, hanem telefonra való játékok vannak a Playen. Én legalábbis nem ülnék le a TV elé hogy hill climb racingezzek vagy mittudomén. Az igényesebb játékok meg elérhetőek PS3-on és X360 on (Angry Birds pl.)
8.
8.
metercsiken
Én sem nagyon értem ezeket, de gyerekek biztos el tudnak vele lenni?
Nem az olyan "nagy" gyerekek ,mint amilyenek sokan vagyunk itt! : )
6.
6.
És akkor azt mondja hoy "that's the future of gaming" ezekkel nincs renbe valami. Xbox arcade játékok jobbak ezknél
5.
5.
Stranger
#3: Így van... 15-20 éve jó játékok voltak ezek, de most egy ilyen csak utazás közben szórakoztató... Ha retrozni akarok ott a SNES emu és talán még jobb játékok is vannak rá...
3.
3.
traumraise
ilyen gagyiságokkal nem tudom ki ül le játszani a tv elé... Az ok hogy telón elvagy vele 10 percig a wc-n vagy a suliban de hogy tv-re átvinni....? egy akármilyen lepukkant konzolra azért csak futja mindenkinek.
1.
1.
ViktorG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...