Jön a szuperhősös Scribblenauts Unmasked

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette a Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure-t, melyben a megszokott játékmenet és művészeti stílus találkozik a DC Comics szuperhőseivel és világával.

Az 5th Cell puzzle címében a DC-képregények hősei elevenednek meg. Maxwellel megfordulunk Gotham Cityben, Metropolisban és Atlantisban is, olyan hősöket támogatva főszereplőnkkel, mint Batman, Superman és az Igazság Ligájának többi tagja. A Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure sztorija nem nélkülözi a humort, a játékmenet során pedig ismét szükségünk lesz a kreativitásunkra.

A gonoszok nem ülnek a babérjaikon, Joker, Lex Luthor és Sinestro ismét a világ elpusztításán ügyködik, Maxwellnek be kell vetnie mágikus jegyzetfüzetét, hogy megfékezze a káosz tombolását. A játékban először találunk dinamikusan létrehozott fejtörőket, így minden alkalommal változik egy kicsit a felállás, ami az újrajátszhatóságnak is jót tesz. A Super Hero Creatorral pedig egyedi szuperhőst készíthetünk a meglévő elemek mixelésével, jót vagy gonoszat egyaránt.


A Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure ősszel érkezik PC-re, Nintendo 3DS-re és Nintendo Wii U-ra.

6.
6.
msmester
#5: Én is erre gondoltam.
5.
5.
Mr. Wagner
#3: A Lego-sorozatban is van DC, és idén jön a Marvel, szóval nem látom a problémát.
3.
3.
Dezseee
#1: Persze,dc után majd lepaktálnak a marvellel is...szép is lenne! Sajnos 0% rá az esély. Pedig gondolj csak bele pl egy dc vs marvelre(dc vs mortal kombat után),dehát a pénz a fontosabb mindennél....:(
2.
2.
Sanyeszpaloc$
1.
1.
msmester
Remélem egyszer ebből is lesz marveles.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...