Launch traileren a Call of Juarez: Gunslinger

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 21.
  • Videó
Holnap válik letölthetővé a Call of Juarez: Gunslinger, ennek apropóján a Ubisoft egy átlagosnál hosszabb launch trailerrel és néhány screenshottal ünnepel. Tessék átnyálazni őket!

A Call of Juarez visszatér a vadnyugatra, a játékmeneten viszont csavart egy a Techland: az árkádosított FPS-ben pontszámra lövünk, időt lassítunk és változatos arzenállal fenekeljük majd el a vadnyugat legendáit. A western körítés szerelmesei pisztolypárbajban is kiállhatnak Jesse James és a többiek ellen, a True West módban pedig hardcore élmény vár rád, keményebb ellenfelekkel, HUD nélkül.

A Call of Juarez: Gunslinger május 22-én válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, 15 dollárt kell fizetni érte. Köszi, giga321!

Ezek is érdekelhetnek

15.
KhamÛl
Tökéletes játék, az eddigi legjobb vadnyugati élményt nyújtja! :)
Abba sem bírom hagyni, és ez a Cell-Shaded még jobbá teszi az egészet.
Hajrá Ubisoft, még több ilyet.
14.
Szöszike
13.
Szöszike
#6: Nem konzol,és nagyon jó játék.
11.
Cooper911
#7: Jah a GUN az nagyon tuti volt. Jöhetne már valami hasonló.
Egyébként ez a gáma is tetszetős, lehet hogy kipróbálom.
10.
giga321
#9: Én anno a 2. részt kezdtem el de elromlott a videókártyám + eleve egy szar gépem volt akkor és nem jutottam sokra vele. Szóval ez lesz nekem is az első CoJ amit végig is játszok majd.
9.
KeXxX
#8: én is. Nekem tetszik, ez lesz az első call of juarez amit kifogok játszani remélem hosszú lesz
8.
giga321
Én már nagyon várom.
7.
goblinfing
#6: Gun-t tudom ajánlani de nem mai darab.
6.
norbi1989
Hát ez nagyon gáz lesz. Kiadhatnának már egy RDR-s féle játékot pc-re, mert nagyon játszanék egy jó western játékkal. A tököm tele van már a sz.ros konzolokkal.
5.
TBO0
Egy árkád csőshooter pontszámokkal, minden kreativitás nélkül? Végre! :D
De most komolyan, ezt a játékot már a neve sem fogja eladni, még akkor sem, ha ilyen olcsó. Tény, hogy a Bound in blood (ha nem tévedek) a maga idejében korrekt kis játék volt, de itt megáll az egész. Ez már csak rip-off.
4.
goblinfing
Holnap jön ki? to the ncore mobile..DADADADA
3.
Nebuloid
Nekem tetszik a téma - alig van vadnyugatos játék! A cell-shaded grafikát imádom - és itt bitang jól néz ki! Tök jó, hogy nem veszi magát túl komolyan a játék - humor az valahogy hiányzik manapság shooterekből! Ennyire nyomott áron biztos vétel! :)
2.
drat576
nekem már ez a trailer unalmas, pedig a egy jól összevágott LT pont h meghozza a kedvet még egy közepesen szar játékhoz is ^^
1.
pjoco
nem is rossz! de mi ez a rajfilm grafika? :D kicsit átmentek Borderlandsba! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...