Eladják a Kingdoms of Amalurt

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 21.
  • Biznisz
Link másolása
A 38 Studios csődje miatt Rhode Island államé lettek a Kingdoms of Amalur jogai, és a kormányzat már túl is adna rajta - állítólag vannak érdeklődők. Egyébként holnap kezdődik a cég vezetőjének bírósági tárgyalása.

Mint ismert, a Kingdoms of Amalurt tető alá hozó 38 Studios tavaly nyáron csődbe ment, a játékhoz kapcsolódó jogokat pedig a cég egyik legfontosabb hitelezője, Rhode Island állam kapta meg. Ahogy az várható volt, a helyi kormányzat olyan gyorsan túlad majd a címen, ahogy csak tud, és a Providence Journal szerint erre nemsokára sor is kerül.


A lap értesülései már vannak érdeklődők a jogokra, igaz, azt már nem sikerült kideríteni, hogy ki és mennyiért vinné a frencsájzt. Michael Pachter elemző szerint durván 20 millió dollárt érhet az Amalur-széria, ami az eredeti tervek szerint a már megjelent egyjátékos szerepjátékon túl nemcsak folytatást, de egy MMORPG-t is kapott volna.

A 38 Studios fejese és tulajdonosa (mellesleg egykori baseball-játékos) Curt Schilling a cég más vezetőivel holnap áll bíróság elé egy vitatott módon szerzett 75 millió dolláros hitel miatt.

7.
7.
Corran
Nekem nagyon bejött, jobban mint a Skyrim (de ez csak egyéni szocprobléma :D) maga a harcrendszer vitte az egészet, bár érezhető volt, hogy mmonak készült. Viszont bátram merem mondani ,hogy ha mmo lett volna, az lett volna hosszú ideje az első ,aminek adok egy próbát.
5.
5.
MrBenjamintoto
#2: Pedig lehet az EA-hez kerülnek a jogok mivel magát a játékot is ők adták ki és azt mondták benne lennének egy folytatásban...
4.
4.
sebtapasz
rem.nem kerül süllyesztõbe,jó kis játék!!!
3.
3.
Cuppak
Nekem nagyon tetszett a játék!
2.
2.
TBO0
BioWare (aka EA Games) tulajdonaként nem szívesen látnám. Egyébként tényleg alulértékelt játékról van szó, valami miatt nagyon lehúzták. Nekem speciel tetszett, nem lett tökéletes, de melyik RPG az.. :)
1.
1.
Skyer
Nekem tetszett az Amalur, nem volt olyan rossz, mint ahogy azt a híroldalak beállították. Remélem jó kezekbe kerül. Egy Bethesda nem lenne rossz, vagy egy BioWare.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...