Megvan a FIFA 14 megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA Sports végre megerősítette a FIFA 14 megjelenési dátumát, bár az is igaz, hogy túl nagy meglepődést nem váltott ki a közönségből vele: a játék szeptember végén érkezik.

A FIFA 14 Amerikában szeptember 24-én jelenik meg, a számunkra relevánsabb európai érkezési dátum szeptember 27. Mint ismert, a játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül - Wii U-s változat nem lesz, a kézikonzolos és mobilis kivetülésekről pedig még nem hallottunk.

A next-gen változatok esetében a dátum persze nem reális, ezek vélhetően valamivel később, a konzolok premierjekor lepik el a boltok polcait. Cserébe viszont következő generációs engine-t ígérnek a játékosoknak, sőt Xbox One-on exkluzív Ultimate Team-tartalmakkal is számolhatnak a rajongók.

14.
14.
ultra pc
#13: Hát a mostanikonzolokból már többet nem lehet kihozni ezért gondolom a nextgennekre fog kizárolag vonatkozni az új engine
13.
13.
Panda HUN
És mi a hír a PES14-ről? A Konami oldalán semmit nem találtam róla...
Amúgy a jelen-gen konzolokra is újraírt engine van a fifához vagy az csak a NeXT-gennek "jár"?
12.
12.
Henry82
gucho:
a next gen-be nem csak a szep texturak, meno effektek tartoznak bele, hanem a fizika is, elethu idojaras, fotorealisztikus karakterek, stb, tehat en jelentos javulast vartam mindenben, ami igenis sokat javitott volna a jatekelmenyen. En igenyes vagyok a szep latvanyra, ez van.
11.
11.
Dízel
aktuális a kép, backham visszavonult, szoval nem lesz benne a köv. fifa-ba.
Amúgy meg új engine-t a pcseknek is!! vagy adják féláron a megjelenés napjától már az új részt, vagy miért is fizetünk teljes árat mint azok akik új motorral kapják ugyan azt a játékot..
10.
10.
gucho
Szeretem én is a szép grafikájú játékokat, de én azt gondolom, hogy a FIFA-t nem a grafikájáért kellene szeretni... Sokkal jobban érdekel, hogy a beígért fizikai javításokból mik fognak megvalósulni. Lehet szép a grafika, ha bosszantó hibái vannak a játéknak. Ráadásul nem tartom csúnyának a jelenlegi sorozatot sem.
8.
8.
Norbiii
#7: Akármilyen generációs, ez pofátlanság...! Ilyet nem csinálhatnának, de mégis megteszik! A Nintendo ugyanazt csinálja a Wii-vel, amit a GC-vel...., és mindezt miért? Hogy az emberek vegyenek Wii U-t, igen ám, csak a probléma ott van, hogy egy FIFA az egy alap játéknak kellene, hogy legyen, még Wii-re is..


Hardver: Azért nem! A 6.generációs grafikától messze jobb, van ps2-öm, és Wii-m is, és a Wii grafja jóval jobb. :) :)
7.
7.
simon 555
#2: A Wii sokkal inkább 6. generációs konzol. Igaz, hogy egy időbn jött a 7.-el, de a hardvere előző generációs...(no offense)
A WiiU van a jelenlegi szinten, de arra tényleg pofátlanság nem kiadni...
6.
6.
Henry82
#2: Egyetértek, de a PC-sek sem jártak jobban, most megint paprikajancsinak néznek minket, nem kapjuk meg az új motort (mondjuk nem nagy veszteség ahogy láttam), marad a régi, de azért teljes árat kéne fizetni érte. A konzolosok szintén csalódottak lesznek, a videók alapján az EA sports új motorja is kb annyira lesz új, mint a CoD-é, nagy átverés az egész, hihetetlen, hogy ekkora profittal dolgozó oriáscégek legalább generációváltáskor nem képesek egy vadi új motort írni!

Nekem idáig ez az egész next gen dolog egy nagy átverés, a játék része mindenképpen, a többi meg nem érdekel, az EA meg bekaphatja, egy igazán jó next gen Fifáért tripla árat is kifizettem volna, a csökkentett mód-ért egy fillért sem fogok.

4.
4.
Supra
Egyre rosszabb irányba fordul az egész játékipar... Nem lesz ennek jó vége.
3.
3.
RangerFox
#2: Nem is az a baj hanem az, hogy már itt is érződik hogy az EA melyik konzol mellett áll. A friss SONY heandheldre nem adják ki ezzel akarnak kiszúrni a sonyval, a wii-vel meg nem is foglalkoznak....Ez azért már pofátlanság.....
2.
2.
Norbiii
Na most ez már pofátlanság: Nem lesz Wii-re az sincsen rendben.....Ha jöhetett tavaly Ps2-re egy 6.generációsra, akkor egy 7.generációs Wii-re, ki sem adják? Mi a túrót képzelnek.........? (A Nintendo is elmehet a fenébe...) És mondom ez sem jó, de még hagyján, de a legújabb Wii U-ra sem? Jó-jó lehetett sejteni, de akkor is.

Nekem Wii-m van, és Wii-re a FIFA egy kalap f*s! Wii-re PES14 kell, és mivel a Wii egy 7.generációs játékkonzol, ezért a MINIMUM az lenne, hogy még legalább 3 évig jöjjön rá, LEGALÁBB!

Ps2 2000-es konzol, és 2013-ban még jelent meg rá FIFA! Ennyit a SONY-ról, és ennyit az N-ről....!


És, hogy megjelenik a többire, annak nagyon örülök, ha én nem szórakozhatok majd vele, legalább Ti örüljetek! :)
1.
1.
RangerFox
ps vitára illene kiadniuk....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...