Mi az a Halo: Bootcamp?

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
Végre lehet találgatni Halo-témában, szinte már hiányzott: ami biztos, hogy jön valami Halo: Bootcamp néven, köze lesz a PC-hez és a Halo 3-hoz, és a Microsoft is megerősítette, hogy létezik ilyen projekt. De mi az?

Ismeretlen Halo-projekt ütötte fel a fejét az interneten, ráadásul a Microsoft szokásával ellentétben nem is tagadta, hogy létezik.

A Bootcamp címet kapott Halo-anyag a Korean Rating Boardon bukkant fel, és bár az adatbázis szövegezéséből elsőre nem sokat értettünk, a Google Fordító megmondta, hogy platformnak a PC-t jelölték meg az üzemeltetők, a leírásból pedig az derül ki, hogy valami köze van a Halo 3-hoz. A Microsoft a GameFront kérdésére azt mondta: a projekt nem kötődik az Xbox One-hoz vagy a Reclaimer Sagához (értsd: a Halo 4-gyel indult új trilógiához), viszont nagyon izgulnak miatta és a közeljövőben többet is elárulnak róla.

Érdekesség, hogy egy, a Halo: Reach kapcsán megjelent képregény alcíme is Bootcamp volt, de kár felhozni, mert csak még jobban összezavarodunk.

14.
14.
alex512
#13: Teljesen igazad van. Én csupán arra utaltam, hogy nem égbekiáltó bűn egy FPS-t PC-re várni és úgy tekinteni mint "PC-s műfaj". A Halo ahogy pl a Killzone speciális típus, de attól még PC-re is portolható lenne.
13.
13.
Dreadlox
#11: igaz, viszont a Halo az évek során nagyon letisztult gameplay terén
12.
12.
PrimYaz00
#10: úgy te szerencsétlen, hogy a halo 1-2 pcre is volt elsőnek, meg az fps játékok alapvetően pc-re valóak, ha pro vagy :) egér mindig is gyorsabb volt, mint a joy főleg ha szabadjára van engedve mint pl: 1 unreal tournament-nél
11.
11.
alex512
#10: Mert egy FPS játék nagyon távol áll a PC-től....
10.
10.
Nomad010
#9: You've just went full retardOo Hogy lenne már PC-re való a Halo sorozat?:DDD
9.
9.
PrimYaz00
#7: Nem tudom, de remélem, hogy végre a box azt fogja kapni amit érdemel a halo meg, vissza kerül a pc-re ahová való.
8.
8.
mydloarc
sztem vagy pc-s halo 3 portról van szó vagy egy f2p-es cuccról
7.
7.
alex512
#5: Ha a Halo otthagyná az Xboxot akkor végképp lőttek a konzolnak. Azért ezt kétlem, de egy korábbi cím portját nem zárnám ki. Igazából már esedékes is lenne. Ha viszont valami facebook vagy böngészős játék lesz belőle, akkor a Microsoft játékrészlege lángolni fog. :D
6.
6.
Dreadlox
lehet valami böngészős hulladék b2w game-et kapunk Halo billoggal
5.
5.
PrimYaz00
#4: ki tudja én olyan hülyeséget is olvastam, hogy a halo otthagyja az xbox one-t, amit elég nagy képtelenségnek tartottam, de most elgondolkoztam, nagyon örülnék ha átjönne pc-re
4.
4.
count69
A "Bootcamp" elnevezés bennem is egy facebook játék gyanúját kelti, és valahogy úgy érzem semmi köze nem lesz az alap Halo játékmenethez. De meglátjuk :-)
3.
3.
Torque
Halo FarmVille edition, ahol a kis Spartan palántákat kell majd nevelgetni, és Covenant vérrel napi háromszor meglocsolni.
2.
2.
traumraise
Arra tippelnék hogy vmi Halo multi gammát fognak free to playbe adni a 360-hoz amikor kijön az xbox one hogy kicsit fellendítsék azt a platformot is. Bár lehet ennél kapzsibbak hogy megtegyék de vmi plusz járni fog a 360 mellé mert még sok bőrt akarnak lehúzni róla. Xbox one meg fujjj, legyen csak az usa-é.
1.
1.
shooter1234
Elég érdekesen hangzik. Lehet hogy valamit portolnak PC -re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...