Először mozog a Wolfenstein: The New Order

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 28.
  • Videó
Link másolása
A MachineGames alkotását végre éles körülmények között is megcsodálhatjuk, hamisítatlan gameplay-felvételekre tettünk szert. Az új Wolfensteinben a régivonalas hagyaték találkozik a modern minőséggel.

A rajongóknak nem kell már idegesen forgolódniuk esténként az ágyban: a Wolfenstein: The New Order hű marad az alapokhoz, igazi okkult kalandokat felvonultató alkotással lesz dolgunk, nácikkal és mechákkal, valamint tápos fegyverekkel. A CVG jóvoltából szert tettünk az első gameplay videóra, s a Bethesdának hála néhány új képpel is gazdagabbak lettünk.

Az id Tech 5 engine-re épülő alkotás az év végén jelenik meg PC-re, jelenlegi és next-gen konzolokra.

48.
48.
Drazhar
Nem néz ki rosszul, de ha a játékmenet tényleg egy run'n'gun-ból fog állni akkor az bizony baromi elkeserítő.
47.
47.
goblinfing
Germania tökéletes ha dishonored játékmenet párosulna hozzá, de sajnos nem ez lesz :S
46.
46.
PAtr0n
#45: A grafika pont nem minden. Lehet rossz példát hozok fel, de ott pl. a Starcraft 2 ami méltó remake-ja az elődnek, pont annyival fejlődve grafikailag amennyi még egészséges, amolyan vérfrissítés. A többi dologról meg ne is beszéljünk mert az egy RTS, ez meg FPS. Azért mert nem mutatnak többet egy gameplay videóban az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játék üres, és unalmas lesz. Mert mit szeretnétek? Mint manapság a film trailerek? 1-1 nagyobb címhez kiadnak vagy 3-4 trailert mire megjelenik, és egyre hosszabbakat, hogy tuti megnézzed, de kábé mire odajutsz már láttad az összes húzó jelenetet belőle. Így adják el manapság a filmeket. Hányok már ezektől a dolgoktól, nem véletlenül nem nézem meg csak az első trailert mindenből.
Nem tudhatjuk előre milyen lesz a játék, de abban igazad van hogy illett volna egy másik motort aláhegeszteni, és nem megy PC-n bugos valamit használni.
45.
45.
herlius
#42: Ha egy vacak teaser-ben több kreativitást lát az ember, mint egy teljes játékban (jó-jó, ez még nem a teljes játék), akkor jogosan merül fel az emberben, hogy a filmes csapattól talán 1-2 kreatív ember befért volna a játékfejlesztő részlegre is. Nem hiszem, hogy 2013-ban nagy luxus lenne némi kreativitást elvárni egy FPS-től is. Nem világmegváltó gondolatok kellenek, de azért ne is lépjünk már vissza 20-25 évet az időben. A grafikáról meg már nem is beszélve. Már a Rage-ben is ízléstelenül darabos hatása volt a Tech5-nek, ezen a téren úgy látszik nem változott semmi. Egy Crysis3 vagy MetroLL ezt körökkel veri minden szempontból. Se normális textúrák, se fény-árnyák hatás, az egésznek olyan steril hatása van, mint egy 10-15 évvel ezelőtti B-kategóriás shooternek. Remélhetőleg ez még egy nagyon kezdeti pre-alfa verzió, de sajnos nem jók az előjelek.
44.
44.
Folti1985
#43: Ez a játék perpill. annyit tud hogy bemész ramboba azt pusztítasz. Véleményem szerint ez 0 ma már az elmúlt 10 év olyan fps játékokat termelt ki magából ( bioshock, fallout, Régi CoD, Dishonored, Rage, RTOW, stb stb. ) amelyek után jogos az elvárás szerintem hogy egy klaszik cím ne erről szóljon. Persze most én vagyok hülyének nézve. De mikor a tesztet olvasva 4,5 pontot látva mindenki inkább valami más gamet vesz majd meg mert elolvasod hogy se izgalom se story se semmi, akkor az emberek fele aki itt most engem temetne még a demot se fogja kipróbálni.

De kívánom hogy tévedjek és ez legyen a következő 10 év legjobb játéka. nem fogok megharagudni a világra ha jó játékkal játszhatok.
43.
43.
#38: Nem értem mi bajod van ezzel a játékkal, egy tök jó lövöldözős cím lesz, a régi amivel annyit toltad, ugyanaz volt. Kulcsot kerestél, nyitottad az ajtót, közben lőtted az ellent. Nem értem mi a faszt lehet még akarni egy fps-ben, mint hogy izgalmas legyen, parás részek váltsák a hentelős részeket, ennyi. Nem értem mi az elvárás? Kifejthetnéd hogy te mi a szart akarsz látni ebben a trailerben ami nem volt benne.
42.
42.
PAtr0n
#41: Így van, a kommentelőknek túl nagyok az elvárásaik szerintem. Páran úgy nyilatkoznak a játékról, mintha tudnák, hogy csak egy agyatlan lövöldét kapnánk.
Persze a régi RTCW-t nem hozza vissza semmi, mert azt a hangulatot nehéz lenne überelni, de azért a videó alapján lesz ennek is hangulata. Még azért sem értem a nyavajgást, mert az RTCW is bővelkedett hentes pályákban.
Én egyedül arra vagyok kíváncsi, hogy olyan fosatós részek lesznek e benne, mint a catakombák, vagy az x labs volt.
Nyilván nem lehet olyan jó mint a régi, de ennyire azért nem kellene temetni.
41.
41.
gnossos
Jó kis pörgős-hentelős játék lesz. Nem tudom mit vártatok egy ilyen témától. Gonosz orwelli diktatúra, Sci-fi állig felfegyverzett benga robotok, extra gonosz humanoid supertrooperek...
Bár Half-Life 2-nek sikerült ezt ,megközelíteni más szemszögből is :) Hazudnék ha azt mondanám én nem olyan élményre vártam..
39.
39.
nukleotid
#38: na igen - először azt hittem a 2 napot mondod.Ez meg már a Sega Mega Drive 2-ön is így volt a Felix the cat (vagy housecat) című játéknál. Hülyeséget beszélnek, na. Ez az Infinity Ward már rég nem az, a CoD néve már a Treyarch-é, nem azt IW-é. Azt hiszem CoD szerelmes lettem
38.
38.
Folti1985
#37: Azért ez nem az a klaszik COD felhozás :D úgyhogy egy kicsit túl reagálod. (Sztem)

Ez a játék eddig egy szar. Anno a 486 oson toltam az eredetit ami arrol volt hires hogy mindenki hányingert kapott a falaktól 3 óra után, de most még az is jobbnak tűnik. Nem baj az ha Remakelnek sőt kifejezetten jó dolog sztem hogy manapság mindent újra megcsinálnak legyen szó filmekről ( Batman, superman, rosebb tudja) vagy játékról ( Tomb Raider, Wolfenstein stb) Mert bár mi vén szarok játszunk rendszereen és toltuk néztük az eredeti alkotásokat, közben felnőt egy generáció akik nem fognak leülni egy Return the Castle Wolfenstein elé mert a telefonján lévő 20 ad rangú szarnak is 3x jobb ma már a grafikája, és nekik ez az élmény így kimarad.
Na de ez ??!!! Na ne röhögtessük ki magunk 2013-ban nem látszik a flintátol az ellen a játékban meg annyi a kreativitás mint a mintás WC papírban.

Ui.: Csak hogy COD-ozunk rendesen és akkor nagyjából mindent el is mondok arról mi a véleményem egyenlőre a next genről ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMYso30L9zI
37.
37.
nukleotid
#36: Hogy mindig, minden egyes cikknél (témától függetlenül) van valaki, aki felhozza a Call of Dutyt, ezt nem hiszem el. Hát ki a francot érdekel?
36.
36.
nukleotid
#9: 9 hozzászólásig birtuk, hogy nem hozzuk fel a Call of Dutyt. Miért? a kibaszott battlefieldedben mit öltök?
35.
35.
goblinfing
34.
34.
goblinfing
#21: Na majd pont a németek pff.
33.
33.
Vanorb
Ja, igen. Az afgán-arab gyilkolászás is dögunalom, bocsi hogy kihagytam.
32.
32.
Marcus T.
Elfogult vagyok, mert utálom a robotokat mindenhol, kezdve a RtCW-től a Thief szériáig.

RtCW-ben úgy tudtam megnyírni az egyik robotot nyílt téren (már nem emlékszem a pályára), hogy rátaláltam egy bugra, és akkor rakétavetővel megkapta, mert beakadt és nem látott. :)

A Wolfenstein nekem misztikum-horror-nácik és összeesküvés.

De az legalább jó, hogy lesz benne olyan fegyver, amivel le lehet teríteni a robotokat. Ha jól látom, akkor robottal is lehet menni?
31.
31.
DON GONDOCS
#29: De mennyire megéri! :D
30.
30.
Pharaoh
Mint Wolfenstein, csalódás, mint játék pedig egy középkategóriás shooter-nek néz ki (ezt egy Bulletstorm, Doom 3, Killzone 2, de hogy még réggebre menjek egy Unreal Tournament "bármennyi" [van egy pár :D] is tudta anno! Grafikáról meg annyit, hogy megfelelő, vannak szebbek és vannak csúnyábbak (PC-n is)! Szó, mi szó, ha a történet is hasonlóan középszerű és a további gameplay-ekben is a 10 L-es (egy felnőtt férfinak átlagosan 4,5-5 L vér kering az ereiben) vérfröccsökre, meg Akimbo/Dual Wield hentelésre koncentrálnak én nem fogom beszerezni (Return to Castel Wolfenstein RULEZ)!
29.
29.
trion96
Nem ismerem ezt a sorozatot. Megéri megvenni ps3-ra a 2009-es részt?
28.
28.
_Tappancs_
Ez az id Tech 5 engine még mindig gázos szerintem.
27.
27.
Macifasz
Oldschool shooter. AKAROM, MOST!!!!
26.
26.
herlius
A hangulatos teaser után ez egy nagy rakás... Agyatlan hentelés izomfegyverekkel, nulla taktikázással. Az előző részben legalább a mágiával lehetett kicsit trükközni, de ez így eddig egy nagy kövér nulla. A szánalmas grafikáról már nem is beszélve. Ez lenne az a híres nextgen Tech5 grafika? Egy agyonfoltozott U3 motor is simán körberöhögi ezt.
25.
25.
UrbyG
A teaser trailer alapján ettől sokkal hangulatosabbat vártam, nem pláne Wolfeinsteinről lévén szó. Egyelőre sima lövöldözésnek néz ki, de ennyiből még kár messzemenő következtetéseket leszűrni. Lehet, hogy még jól is fog elsülni, ha más nem legalább legyen hosszú, változatos és valami jó történet köré épüljön, ha már multit nem csinálnak... - ez nem baj de akkor elvárható lenne egy tisztességes single... - Ezekhez az egysorosokhoz van tippem mi szolgáltatta az inspirációt... :D A Jimi Hendrix szám meg azért dobott a hangulaton nem keveset! :D
24.
24.
Ventus
#17: Nem akarok hülyeséget mondani de azt hiszem elmondták a gyártók és a fejlesztők hogy nem lesz közel sem akkora grafikai ugrás mint az előző és a mostani generációnál. Nekem az a fura hogy sokan háborognak hogy egy játéknál nem a grafika számít meg tech demo .......stb ilyenkor meg egyből megy a rina hogy nem nextgen grafika. Mindegy hogy milyen gen, szép és kész. Szerintem most is gyönyörű játékokat csinálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...