iPadre költözik a Star Wars: KotOR

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 30.
  • Megjelenés
Még be sem jelentették hivatalosan, de az IGN már letesztelte: jön a Star Wars: Knights of the Old Republic iPades változata, ráadásul a lap szerint kifejezetten jól sikerült az átirat.

Aki eddig azon morfondírozott, hogy mivel játsszon az iPadjén, most jó eséllyel kap egy olyan játékot, ami a fogára való lesz: jön a Star Wars: Knights of the Old Republic iPades változata, és bár még nem jelentették be, az IGN már letesztelte, 8.8 pontot adott rá.

A portot a Mac-átiratokkal foglalkozó Aspyr ütötte össze, értelemszerűen tartalmi bővítést nem tartalmaz, egyedül az irányítását igazították érintőkijelzőhöz. Azt nem tudni egyelőre, hogy mikor és milyen áron érkezik a port, de valószínűleg már a hét folyamán letölthetjük.

A Star Wars: Knights of the Old Republic 2003-ban jelent meg PC-re és Xboxra, egy évvel később kapott átiratot Macre. A folytatása 2004-ben mutatkozott be Xboxon, majd nem sokkal később PC-re is elérhetővé vált, míg a harmadik (illetve negyedik, ötödik és sokadik) résznek szánt Star Wars: The Old Republic MMORPG már kizárólag PC-n tette tiszteletét.

Update! És már tölthető is, tíz dolcsi!

14.
bitbandita
#12: Abból van a legtöbb, csak a cikkben ipadről van szó.
13.
gnossos
#12: ja télleg.. akkor pontosítok :D
"Az lenne a hír ha 5 hüvelykes androidra jönne."
12.
greenmelon
#11: Mert androidos tablet nem létezik? :D
11.
gnossos
Az lenne a hír ha androidra jönne. De tuti nagyobb fejtörést jelentene nekik 5 hüvelykes kijelzőre sűríteni egy ilyen összetett játékot.
10.
deviques
9.
hippoharcos
ha már itt tartunk akkor szerintem hamarosan jön a GTA SA is tabletekre meg mobilokra :D talán a következő ipad-nál már jön
8.
Bone 02
Már fent van app store-ba. 8,99€
7.
Sun9us
#6: + megvárják, míg iPad-en meg is veszik páran....
4.
balint23h
Jönne már az új rész inkább.
2.
LiMiT
Már egy percre megijedtem hogy a következő KotOR iPadre jön PC helyett. Majdnem szívrohamot kaptam.
1.
DON GONDOCS
Ez szuper már a zsebünkben kotor a játék után :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...