Bemutatkozik a Crysis 3: The Lost Island

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is leleplezték a Crysis 3 már beharangozott multiplayer kiegészítőjét, a The Lost Island címet viselő DLC a jövő héten válik letölthetővé. Négy képet tudunk mutatni belőle.

A Crysis 3: The Lost Island a multiplayer módot bővíti majd, négy pályát, új fegyvereket és két játékmódot, a Frenzyt és a Possessiont tehetik magukévá a rajongók - hogy utóbbiaknak mi a lényege, az még nem derült ki.


A történet szerint a Liberty Dome-on kívül járunk, a Fülöp-szigetek egyikén (200 mérföldre a Crysis 1 szigetétől) földönkívüli nyomokra bukkanunk. A lázadók és a CELL-katonák közötti kakaskodás természetesen azonnal elindul, a többi pedig már a játékoson múlik: döntsék el ők, hogy mi lesz a lelet sorsa! Noha a történet igyekszik elhatárolni magát a Crysis első részétől, a Crytek célja nem titkoltan az volt, hogy az eredeti cím játékmenetét hozza vissza néhány multis meccs erejéig.

A Crysis 3: The Lost Island június 4-én válik letölthetővé PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron.

8.
8.
Rakottkrumpli
#4: EA...

#3: Kétlem, hogy lesz majd sdk hozzá
6.
6.
randall13
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá végre megcsinálták hogy a felbontáshoz igazodjon a képszélesség!!!!!! :DD
4.
4.
mestermagyar
Farcry: elkészítik a mapet, pár óra szabadidö alatt casual gamerek.
Crysis: kiadják pénzért.
3.
3.
Lacek896
Lol. Ha kijön az SDK a modderek ingyen csinálnak mapokat, annyit amennyit nem szégyellnek + a dedikált szerver fájlokkal lehet saját szerót csinálni. Gondolom az EA keze van a dologban.
2.
2.
DON GONDOCS
Aki szeretik a multit azoknak biztos tetszeni fognak ezek a pályák.
1.
1.
Zombiekiller6
Azért fura. hogy ilyen nomád környezetben vannak. Nem mintha szeretném a Crysis-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...